Tietopankki

Helsinki raitiovaunu

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu 2024

Me suomalaisethan rakastamme sitä, kun pääsemme ottamaan mittaa rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Tässä piileekin maaottelun hienous! Koska urheilijat panevat kentällä varmasti parastaan, myös kannustuksen on syytä onnistua. Tänä vuonna saamme kotikenttäedun ja pääsemme kannustamaan joukkojamme Helsinkiin joten otetaanhan siitä kaikki saatavamme irti!

Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

PMMP – KOKO SHOW Olympiastadionilla

Tänä kesänä Hotelli VALOn lähialueella tapahtuu jälleen jotain erityistä, kun PMMP ottaa haltuunsa Helsingin legendaarisen Olympiastadionin! Kyllä, kuulitte oikein, PMMP tekee paluun! Stadionkeikkaa odotellessa voisimme hieman perehtyä PMMP:hen ja siihen, miksi tämä odotettu paluukeikka on niin merkittävä suomalaisen musiikin näkökulmasta. Hyppää mukaan fiilistelemään!

Kolme naista kuvattuna Flow Festivaleilla

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Flow festival 2024

Kesä on Helsingissä aina täynnä elämää, mutta mikään ei vedä vertoja Flow Festivalin tuomalle energialle. Vuosi toisensa jälkeen tämä ikoninen festivaali houkuttelee musiikin, taiteen ja kulttuurin ystäviä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Flow Festival 2024 on kokemus, joka on koettava itse. Valmistaudu siis uppoutumaan festivaalihumuun ja kokemaan Helsingin kesä parhaimmillaan.

Konsertti

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Bassline Festival 2024 Helsingissä

Jos rakastat sykähdyttävää bassoa, upeita live-esiintyjiä ja katufestareiden ainutlaatuista tunnelmaa, Bassline Festivalit ovat luultavasti juuri sinua varten. Laita siis kalenteriin muistutus ja valmistaudu tanssimaan sydämesi kyllyydestä, sillä Bassline Festival tuo kesän kuumimmat rytmit suoraan pääkaupunkimme sydämeen. Jos Bassline festarit eivät kuitenkaan ole vielä ennestään tuttu tapahtuma, hyppää artikkelin matkaan niin tutustutaan tähän paremmin yhdessä.

Tuska

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Tuska Festival 2024

Tuska Festivalit, nämä Pohjoismaiden suurimpiin metallimusiikki-tapahtumiin lukeutuvat festarit, järjestetään jälleen tänäkin vuonna. Tuska Festivalit 2024 tuovat mukanaan upeita esiintyjiä ja mieleenpainuvia esityksiä. Tutustumme tässä artikkelissa nyt hieman tarkemmin tähän kyseiseen festaritapahtumaan, joka saa hiukset ja parrat liehumaan, pääkallot kolisemaan, rummut jylisemään ja kitarat kilisemään.

Pride Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki Pride 2024

Priden aikaan Helsingin kadut täyttyvät sateenkaaren väreistä sekä iloisesta tunnelmasta. Myös tänäkin vuonna 2024, Helsinki Pride jakaa tärkeää viestiä yhdenvertaisuudesta ja ihmisoikeuksista. Tutustumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Prideen, sekä avaamme sen syvempää merkitystä ja historiaa.

Sideways Festival

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Sideways 2024

Kesä 2024 kolkuttelee ovella ja sehän tietää myös lukuisia festareita Helsingissä! Pääkaupungissamme valmistaudutaan muun muassa kesäkuussa odottaviin Sideways-musiikkifestivaaleihin, jotka ovatkin tämän kesän ensimmäiset suuremmat festarit Helsingissä. Pureudumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin kesän 2024 Sideways Festivaaleihin, joten hyppää mukaan, jos festareille lähteminen on vielä harkinnassa.

Jalkapalloturnaus

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Stadi Cup 2024

Terveisiä kaikille iloisen jalkapallotunnelman ystäville! On taas se aika vuodesta, kun nurmikentillä vilisee innokkaita pelaajia, ja katsojien huudot kaikuvat korkealla – kyllä, Stadi Cup 2024 on täällä taas! Stadi Cup on jokavuotinen jalkapalloturnaus, joka on suunnattu tytöille ja naisille. Tämä on se hetki, kun tytöt ja naiset pääsevät näyttämään taitonsa ja haastamaan itsensä ja toisensa tiukissa otteluissa.

VALO Hotelli Helsinki ravintola Bistro ELO

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Syötävä Helsinki –ruokaviikot 2024

Hei kaikki nälkäiset seikkailijat ja makujen mestarit! Syötävä Helsinki-juhlaviikot kolkuttelevat nurkan takana, mikä tietää sitä, että vatsaan kannattaa alkaa jo varailemaan tilaa kesän herkuille. Mutta ennen kuin kaivaudumme syvemmälle herkkujen ja makujen maailmaan, otetaan pikainen kurkistus siihen, mitä Syötävä Helsinki -ruokaviikot oikein pitävät sisällään!

Helsinki city running day

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki City Running Day

Terveisiä juoksukansalle ja liikkumisen ystäville! Ajattelimme antaa hetken huomion muutama viikko sitten vietetylle Helsinki City Running Day –tapahtumalle. Avaamme hieman tarkemmin Helsinki City Running Day:ta ja kerromme myös siitä, millä tavoin me VALOlla tuemme meillä majoittuvien juoksijoiden sekä fyysistä, että psyykkistä kuntoa juoksutapahtumien ajan.

Linnanmaki-syksy-aspect-ratio-1044-698

Tapahtumat, Tietopankki

Stadin Silakkamarkkinat 2024

Stadin Silakkamarkkinat ovat pitkään olleet suosittu kohde niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Vuoden 2024 tapahtuma lupaa jälleen kerran tarjota monipuolisen valikoiman meren antimia sekä kiehtovaa ohjelmaa kaikenikäisille. Silakkamarkkinoiden kautta pääset tutustumaan niin paikalliseen ruokakulttuuriin kuin Helsingin eloisaan markkinatunnelmaan.

Helsingin juhlaviikot -tapahtuma

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsingin juhlaviikot 2024- Taiteiden yö

Helsingin juhlaviikot kutsuvat jälleen kaupunkilaiset ja taiteen ystävät nauttimaan unohtumattomasta kulttuurikokemuksesta, sillä yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, Taiteiden yö, on lähestymässä.

Helsinki-päivä

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki-päivä 2024

Helsinki-päivää vietetään vuosittain kesäkuun 12.päivänä. Sen vietto on vanha perinne, joka juontaa juurensa kaupungin historiaan ja kulttuuriin.

helsinki-cup-2022-yleiskuva-aspect-ratio-1475-1060

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki Cup 2024

Kesä on taas täällä, ja se tarkoittaa tietysti yhtä tärkeää asiaa Helsingissä: Helsinki Cup, vuosimallia 2024 on starttailemassa! Valmistaudu siis kokemaan jalkapallon riemu Helsingin sydämessä. Olitpa sitten pelaaja tai kannattaja, et tarvitse mukaasi juuri muuta, kuin joukkueesi peliasun, nappikset tai lenkkarit, vesipullon sekä aurinkorasvatuubin.

Olympic-stadium_beatrice_bucht2023-3

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Bruce Springsteen esiintyy Helsingissä kesällä 2024

Kesä 2024 saa Helsingin sykkimään musiikin tahtiin, kun Bruce Springsteen, legendaarinen rock-ikoni, pistää shown pystyyn Olympiastadionilla. Jep, oikein kuulit – The Boss itse saapuu piipahtamaan Suomessa!  Tässä artikkelissa kaikki tarvittava tieto tapahtumasta.

Helsingin kaupunkipyörät

Kesä, Tietopankki

Kaupunkipyörä Helsinki – Hyödynnä kaupunkipyörää VALOssa!

Tässä artikkelissa pääset kurkistamaan kanssamme siihen, millä tavoin kaupunkipyöräilyä kannatta hyödyntää. Hyppäämällä cityfillarin selkään, pääset näkemään Helsinkiä aivan uudesta perspektiivistä ja mahdollisesti kokemaan myös sellaisia paikkoja, jotka jäisivät raitsikan kyydissä huomaamatta.

Vappusima ja tippaleipä

Tietopankki

Vapun aika vuodesta – VALOn vinkit vapun viettoon

Vapputunnelmaa kohottaaksemme ajattelimme vielä syventyä hetkeksi vapun sekä vappuperinteiden pariin. Annamme myös parhaimpia vinkkejä vapun viettoon Helsingissä.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024. Tästä artikkelista kaikki tarvittava tieto konserttia varten.

VALO Hotel Helsingin hotellitarjouksella säästät vielä 10 % extraa päivän parhaasta majoitushinnasta

Tietopankki

Edullinen majoitus Helsingissä

Edullinen majoitus Helsingissä  | Perehdymme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Helsingin hotellitarjontaan yleisesti ja tutustumme myös hieman syvemmin VALOn toimintaan, palveluihin, sekä hinnastoihin.

nauru-hauskaa-illallinen-bistroelo

Ajankohtaista, Hotelli, Tietopankki

Pääsiäinen VALOssa

Vietä rentouttava pääsiäinen VALOssa rakkaimpiesi kanssa! ELOssa tarjoillaan pääsiäisherkkuja ja kattokerroksen sauna- ja allasosastolla rentoutuu niin lapset kuin vanhemmat.

hiihtoloma-valohotelwork

Tietopankki

Hiihtoloma 2024 – Mitä tehdä hiihtolomalla Helsingissä?

Jokainen Suomalainen tietää sen tunteen kun kaamos kiukuttaa ja mieli on apea. Tuon pimeän ja harmaan ajanjakson perään hiihtoloma saa elämän taas tuntumaan elämisen arvoiselta. Ota siitä täydellä teholla kaikki irti! Tässä meidän vinkit tulevaan hiihtolomakauteen! 🙂

Workcation & Staycation

Tietopankki

Workcation & Staycation – 9 kysytyintä kysymystä

Suomeenkin on viime aikoina rantautuneet englannin kielestä muovautuneet termit “workcation” sekä “staycation”. Nämä molemmat viittaavat lomailuun, mutta ne tarkoittavat kuitenkin eri asioita. Tässä artikkelissa pureudumme nyt workcationiin ja staycationiin ja vastaamme yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin näihin aiheisiin liittyen.

Helsinki

Kesä, Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet – Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

Mikä on Helsinki City Running Day?

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2024 käynnistyy kovaa kyytiä. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on tarjolla monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin.

Naiset_valopihalla_kahvi_vaaka

Tietopankki

Ystävänpäivä 2024 – Ideoita ystävänpäivään

Tästä artikkelista voit löytää inspiraatiota ja ideoita, jotka tekevät tästä ystävänpäivästä unohtumattoman.

Tapahtumat helsingissä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Tapahtumat Helsingissä vuonna 2024

Helsinki, Suomen pääkaupunki, avaa uuden vuoden kynnyksellä ovensa kiehtovien tapahtumien maailmaan. Kaupungin sydän sykkii kulttuurille, taiteelle sekä monimuotoisuudelle, ja myös vuodelta 2024 odotetaan monia unohtumattomia hetkiä upeiden tapahtumien parissa. Tässä artikkelissa sukellamme Helsingin tapahtumakalenterin syövereihin ja esittelemme ne kohokohdat, jotka tekevät vuodesta 2024 ikimuistoisen.

Saunat Helsingissä

Sauna, Tietopankki

Saunat Helsingissä

Meille suomalaisille saunominen on merkittävä osa kulttuuria. Saunomme perinteisesti mahdollisimman kuumassa saunassa ja nautimme rentouttavasta hetkestä löylyvettä kiukaalle heitellen. Tässä artikkelissa keskitymme Helsingissä sijaitseviin saunoihin sekä suomalaiseen saunakulttuuriin. Perehdymme myös siihen, millaisia saunoja Helsingissä on tarjolla ja mitkä niistä ovat suosituimpia.

Three people walking in the Helsinki central park during summer

Tietopankki

Mitä tehdä Helsingissä?

Helsingissä yhdistyvät Suomen monipuolinen ja upea kulttuuri, puhdas luonto sekä moderni kaupunkielämä. Helsingillä on paljon tarjottavaa niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Olitpa sitten taiteen ystävä, historiaan hurahtanut seikkailija, aktiivinen liikkuja tai herkullisista makuelämyksistä nauttija, Helsinki tarjoaa jokaiseen mieltymyksiin sopivia palveluita ja aktiviteetteja.

VALO Hotelli Helsinki syysloma lapsiperhe wellness

Spa, Tietopankki

Spa-hotelli – Mikä on paras spa Helsingissä?

Helsingissä on joukko ylellisiä spa-hotelleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen pakopaikan kiireestä ja stressistä. Mutta mikä tarkalleen on spa ja miksi spa-hotellit houkuttelevat niin paljon nykypäivän matkailijoita? Tässä artikkelissa tutustumme Helsingin spa-hotellitarjontaan sekä vastaamme edellä mainittuihin kysymyksiin. Olitpa sitten etsimässä rauhallista ja rentouttavaa hemmottelulomaa tai aktiivista hyvinvointilomaa, autamme sinua valitsemaan juuri toiveidesi mukaisen hotellin.

saunomista-wellness-valohotelwork

Spa, Tietopankki

Hemmotteluloma -Rentoudu arjenkin keskellä

Arjen kiireet, stressi ja jatkuva suorittaminen voivat väsyttää mieltä ja kehoa. Tämän vuoksi onkin tärkeää antaa itselleen lupa irrottautua hetkeksi arjen kiemuroista, ja hemmotella itseään ansaituilla lepohetkillä. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, millaisia rentoutumiskeinoja voi mahduttaa työkiireidenkin keskelle. Nämä voimaannuttavat hetket voivat olla merkittäviä jaksamista ja suorituskykyä kohottavia tekijöitä.

hotel helsinki

Tietopankki

Hotellit Uudenmaan alueella – Näin löydät majoituksen

Helsinki on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa vierailleen lukemattomia mahdollisuuksia nauttia pohjoismaisesta kauneudesta ja kulttuurista. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka parhaiten löydät majoituksen Helsingin alueelta.

Naispuolinen henkilö helsinkiläisen hotellin hotellihuoneessa

Tietopankki

Toimistohotelli Helsinki -Kokous- ja työtilat

Tässä artikkelissa keskitymme toimistohotelleihin sekä Helsingissä tarjolla oleviin kokous- ja työtiloihin. Tutustamme erilaisiin vaihtoehtoihin, palveluihin ja etuihin, joita nämä modernit työtilat tarjoavat niin paikallisille yrityksille kuin vierailijoillekin.