Tietopankki

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Tietopankki

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024. Tästä artikkelista kaikki tarvittava tieto konserttia varten.

VALO Hotel Helsingin hotellitarjouksella säästät vielä 10 % extraa päivän parhaasta majoitushinnasta

Tietopankki

Edullinen majoitus Helsingissä

Edullinen majoitus Helsingissä  | Perehdymme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Helsingin hotellitarjontaan yleisesti ja tutustumme myös hieman syvemmin VALOn toimintaan, palveluihin, sekä hinnastoihin.

nauru-hauskaa-illallinen-bistroelo

Ajankohtaista, Hotelli, Tietopankki

Pääsiäinen VALOssa

Vietä rentouttava pääsiäinen VALOssa rakkaimpiesi kanssa! ELOssa tarjoillaan pääsiäisherkkuja ja kattokerroksen sauna- ja allasosastolla rentoutuu niin lapset kuin vanhemmat.

hiihtoloma-valohotelwork

Tietopankki

Hiihtoloma 2024 – Mitä tehdä hiihtolomalla Helsingissä?

Jokainen Suomalainen tietää sen tunteen kun kaamos kiukuttaa ja mieli on apea. Tuon pimeän ja harmaan ajanjakson perään hiihtoloma saa elämän taas tuntumaan elämisen arvoiselta. Ota siitä täydellä teholla kaikki irti! Tässä meidän vinkit tulevaan hiihtolomakauteen! 🙂

Workcation & Staycation

Tietopankki

Workcation & Staycation – 9 kysytyintä kysymystä

Suomeenkin on viime aikoina rantautuneet englannin kielestä muovautuneet termit “workcation” sekä “staycation”. Nämä molemmat viittaavat lomailuun, mutta ne tarkoittavat kuitenkin eri asioita. Tässä artikkelissa pureudumme nyt workcationiin ja staycationiin ja vastaamme yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin näihin aiheisiin liittyen.

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet -Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

Naiset_valopihalla_kahvi_vaaka

Tietopankki

Ystävänpäivä 2024 – Ideoita ystävänpäivään

Tästä artikkelista voit löytää inspiraatiota ja ideoita, jotka tekevät tästä ystävänpäivästä unohtumattoman.

Tapahtumat helsingissä 2024

Tietopankki

Tapahtumat Helsingissä vuonna 2024

Helsinki, Suomen pääkaupunki, avaa uuden vuoden kynnyksellä ovensa kiehtovien tapahtumien maailmaan. Kaupungin sydän sykkii kulttuurille, taiteelle sekä monimuotoisuudelle, ja myös vuodelta 2024 odotetaan monia unohtumattomia hetkiä upeiden tapahtumien parissa. Tässä artikkelissa sukellamme Helsingin tapahtumakalenterin syövereihin ja esittelemme ne kohokohdat, jotka tekevät vuodesta 2024 ikimuistoisen.

Saunat Helsingissä

Sauna, Tietopankki

Saunat Helsingissä

Meille suomalaisille saunominen on merkittävä osa kulttuuria. Saunomme perinteisesti mahdollisimman kuumassa saunassa ja nautimme rentouttavasta hetkestä löylyvettä kiukaalle heitellen. Tässä artikkelissa keskitymme Helsingissä sijaitseviin saunoihin sekä suomalaiseen saunakulttuuriin. Perehdymme myös siihen, millaisia saunoja Helsingissä on tarjolla ja mitkä niistä ovat suosituimpia.

Three people walking in the Helsinki central park during summer

Tietopankki

Mitä tehdä Helsingissä?

Helsingissä yhdistyvät Suomen monipuolinen ja upea kulttuuri, puhdas luonto sekä moderni kaupunkielämä. Helsingillä on paljon tarjottavaa niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Olitpa sitten taiteen ystävä, historiaan hurahtanut seikkailija, aktiivinen liikkuja tai herkullisista makuelämyksistä nauttija, Helsinki tarjoaa jokaiseen mieltymyksiin sopivia palveluita ja aktiviteetteja.

VALO Hotelli Helsinki syysloma lapsiperhe wellness

Spa, Tietopankki

Spa-hotelli – Mikä on paras spa Helsingissä?

Helsingissä on joukko ylellisiä spa-hotelleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen pakopaikan kiireestä ja stressistä. Mutta mikä tarkalleen on spa ja miksi spa-hotellit houkuttelevat niin paljon nykypäivän matkailijoita? Tässä artikkelissa tutustumme Helsingin spa-hotellitarjontaan sekä vastaamme edellä mainittuihin kysymyksiin. Olitpa sitten etsimässä rauhallista ja rentouttavaa hemmottelulomaa tai aktiivista hyvinvointilomaa, autamme sinua valitsemaan juuri toiveidesi mukaisen hotellin.

saunomista-wellness-valohotelwork

Spa, Tietopankki

Hemmotteluloma -Rentoudu arjenkin keskellä

Arjen kiireet, stressi ja jatkuva suorittaminen voivat väsyttää mieltä ja kehoa. Tämän vuoksi onkin tärkeää antaa itselleen lupa irrottautua hetkeksi arjen kiemuroista, ja hemmotella itseään ansaituilla lepohetkillä. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, millaisia rentoutumiskeinoja voi mahduttaa työkiireidenkin keskelle. Nämä voimaannuttavat hetket voivat olla merkittäviä jaksamista ja suorituskykyä kohottavia tekijöitä.

hotel helsinki

Tietopankki

Hotellit Uudenmaan alueella – Näin löydät majoituksen

Helsinki on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa vierailleen lukemattomia mahdollisuuksia nauttia pohjoismaisesta kauneudesta ja kulttuurista. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka parhaiten löydät majoituksen Helsingin alueelta.

Naispuolinen henkilö helsinkiläisen hotellin hotellihuoneessa

Tietopankki

Toimistohotelli Helsinki -Kokous- ja työtilat

Tässä artikkelissa keskitymme toimistohotelleihin sekä Helsingissä tarjolla oleviin kokous- ja työtiloihin. Tutustamme erilaisiin vaihtoehtoihin, palveluihin ja etuihin, joita nämä modernit työtilat tarjoavat niin paikallisille yrityksille kuin vierailijoillekin.