Yleiset varausehdot

Seuraavassa esitetyt varausehdot koskevat yksityishenkilöiden tekemiä varauksia, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Yli viiden huoneen ryhmävarauksille on erilliset sääntönsä. Hotelli pidättää itsellään oikeuden soveltaa erityisehtoja, jotka poikkeavat tässä esitetyistä, kun kyseessä on yleinen vapaapäivä tai erikoistapahtuma, tai kun sesonki tai lisäpalvelut sitä edellyttävät. Erillisiä ehtoja saatetaan soveltaa varauksiin, jotka on varattu kolmannen osapuolen, matkatoimiston tai muun kanavan kautta. Kaikki näihin ehtoihin liittyvät kysymykset voidaan lähettää osoitteeseen reservations.helsinki@valo.fi

1. VARAUS JA VAHVISTUS
Kun varaat huoneen, sinun tulee ilmoittaa nimesi, osoitteesi, saapumis- ja lähtöpäiväsi sekä maksutapasi. Huonevaraus on sitova siitä hetkestä alkaen, kun se on vahvistettu suullisesti tai kirjallisesti, ja olet saanut varausvahvistusnumeron. Hotellilla on oikeus varauksen varmistamiseksi soveltaa erilaisia sääntöjä, kuten esimerkiksi varausmaksua tai luottokorttitakuuta. Sovitut hinnat sitovat molempia osapuolia, mutta hotelli pidättää itsellään oikeuden tarkistaa hintoja kustannusten muuttuessa, esimerkiksi verojen tai maksujen korotuksen tai muiden ehtojen, joihin hotelli ei voi vaikuttaa, perusteella.

2. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Hotellihuone on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen. Voimassa ja mukana oleva henkilöllisyystodistus sekä luottokortti on esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Hotellilla on oikeus sallia poikkeuksia edellä esitettyihin sisään- ja uloskirjautumisaikoihin. Huonetta pidetään sinulle varattuna saapumispäivänä klo 18 asti, ellei varausta tehtäessä ole toisin sovittu, tai ellei sovittuun huonehintaan tai varausajankohtaan sisälly muita erityisehtoja. Jos saavut hotellille klo 18 jälkeen, voit varmistaa varauksesi luottokortilla tai muulla täsmennetyllä menetelmällä. Muussa tapauksessa hotelli voi vapauttaa varatun huoneen myyntiin klo 18 jälkeen. Jos saavut hotelliin sovittuna aikana, ja varaamaasi huonetta ei ole vapaana, hotelli on velvollinen järjestämään sinulle vastaavan huoneen ilman lisäkustannuksia.

3. VARAUSTAKUU
Kaikkien varausten vahvistamiseen vaaditaan luottokorttitakuu*. Varauksen varmistamiseksi hotelli tarvitsee luottokortin tiedot, mukaan lukien kortin numeron, voimassaolon päättymisajan ja kortin haltijan nimen. Asiakkaat, joilla on laskutussopimus, voivat varmistaa varauksen yhtiön nimellä. Vaihtoehtoisena varaustakuumenetelmänä VALO Operator Oy pidättää itselleen oikeuden vaatia ennakkona huoneen maksua joko kokonaisuudessaan tai osaa siitä. Ennakkomaksun summa ja aikataulu sovitaan asiakkaan kanssa kirjallisesti. *VALO Operator Oy pidättää itsellään oikeuden varmentaa luottokortti sovitulle summalle.

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Ellei varausta tehtäessä ole toisin sovittu, ja ellei vahvistettu hinta tai varauksen ajankohta sisällä erityisehtoja, huone voidaan peruuttaa maksutta saapumispäivänä klo 18 mennessä. Jos et saavu hotelliin etkä ole peruuttanut varaustasi, hotellilla on oikeus veloittaa luottokortiltasi ensimmäisen vuorokauden yöpyminen mukaan lukien verot ja mahdolliset huonekohtaiset lisäpalvelut.

5. ENNENAIKAINEN ULOSKIRJAUTUMINEN
Ennenaikaisesta, ennen sovittua päivää tapahtuvasta, uloskirjautumisesta tulee ilmoittaa hotellille viimeistään klo 12. Jos varauksesi on useammalle yölle, hotellilla on oikeus veloittaa täysi summa koko ajalta. Ennenaikainen, ennen sovittua päivää tapahtuva, uloskirjautuminen voi myös aiheuttaa muutoksia vahvistettuun huoneen hintaan.

6. MAKSU
VALO Operator Oy hyväksyy kaikki yleisimmät luotto-/maksukortit. Hotelli ei ole velvollinen hyväksymään ulkomaista valuuttaa, ulkomaisia vouchereita, shekkejä tai luotto-/maksukortteja, ellei hotelli ole itse tarjoutunut niin tekemään. Jos varausta ei ole maksettu etukäteen, se tulee maksaa käteisellä tai luottokortilla hotellille saavuttaessa. Samana päivänä tehtyjä varauksia ei voi maksaa käteisellä. Huonetta varattaessa hotellilla on oikeus hyväksyä ja veloittaa kansainvälisiä luottokortteja. Luottokortilta voidaan veloittaa ennakkomaksuna varausmaksu. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta. Jos hotelli ei ole tehnyt ennakkovarmennusta luottokortiltasi, hotellilla on oikeus vaatia ennakkomaksu vakuudeksi lisäpalveluista, kuten esimerkiksi minibaarista. Ennakkovakuuden minimisumma on 150,00 €.

7. ASIAKKAAN KÄYTTÄYTYMINEN HOTELLISSA
Hotellissa noudatetaan hyviä tapoja ja hotellin järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, sinut voidaan välittömästi poistaa hotellista. Tällaisissa tapauksissa olet silti velvollinen maksamaan majoituksesi ja tilaamasi lisäpalvelut. Sinulla ei ole oikeutta vaatia jo suorittamiesi maksujen palauttamista. Turvallisuussyistä vain hotelliin sisään kirjautuneet vieraat saavat oleskella vain asiakkaille tarkoitetuissa tiloissa, kuten esimerkiksi hotellihuoneissa, ja huonekohtaista enimmäismajoituskapasiteettia ei saa ylittää.

8. VASTUU ASIAKKAAN ARVOTAVAROISTA
Hotelli voi pyydettäessä säilyttää arvotavaroitasi. Hotellilla on oikeus periä maksu tällaisten esineiden säilyttämisestä. Jos arvotavarasi ovat poikkeuksellisen arvokkaita, sinun tulee kertoa siitä hotellille ennen kuin jätät arvotavarasi säilytettäviksi. Hotelli voi kieltäytyä ottamasta tällaisia arvoesineitä säilytykseen.

Hotelli ei vastaa pysäköintihallissa tai hotellin pysäköintialueella oleville kulkuvälineille tai niiden sisällä oleville arvotavaroille tapahtuneista vahingoista tai katoamisista. Huomioittehan, että kyseisillä alueilla ei ole valvontaa, ja ettei hotelli vastaa niillä säilytettävästä omaisuudesta.

9. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOISTA
Hotellin asiakkaana olet vastuussa vahingoista, tahallisista tai tahattomista, jotka olet joko itse aiheuttanut, tai jotka vieraasi tai lemmikkieläimesi on aiheuttanut hotellihuoneelle tai hotellin tiloille. Tämä koskee myös hotellin huonekaluja ja muita laitteita, muita hotellissa olevia vieraita tai heidän omaisuuttaan. Vastuu aiheutetuista vahingoista on viranomaisten määrittämä. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Jos et noudata tätä sääntöä, olet korvausvelvollinen.

10. HOTELLIHUONEIDEN VUOKRAAMINEN ALAIKÄISILLE
Huonevarauksen voi tehdä vain kahdeksantoista vuotta täyttänyt henkilö. Aikuinen, joka tekee huonevarauksen alle 18-vuotiaalle, vastaa alaikäisestä riippumatta siitä, majoittuuko hän itse alaikäisen kanssa. Yksin majoittuvalla alaikäisellä tulee olla huoltajan allekirjoittama suostumuskirje. Suostumuskirjeessä tulee mainita alaikäisen nimi, syntymäaika, saapumis- ja lähtöpäivä. Kirjeessä tulee olla myös huoltajan nimi ja yhteystiedot.

 

YLEISET JÄRJESTYSSÄÄNNÖT