Ravintolat Helsingissä - Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO

Ravintolat palveluksessasi aamusta iltaan

VALOn ravintolat Helsingissä ovat palveluksessasi aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Tiloissamme sijaitseva Bistro ELO on pohjoismainen ravintola Helsingin Ruskeasuolla, jossa nautit ihanista, pohjoismaisista mauista ja taatusti rennosta fiiliksestä. Tarjolla on herkullisia makuja aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka.

Lounge & Bar SUO on puolestaan suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan. Rennossa loungessa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaat cocktailit ystävien seurassa.

Aamiainen

Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi tarjoamalla herkullisia makuja huoneaamiaisellasi. Meillä aamiainen saatavilla myös vegaanisena. Viikonloppuisin aamiainen toteutetaan porrastetusti seuraavalla tavalla:

  • 8.00 – 8.45, 9.00 – 9.45 ja 10.00-10.45

Lounas

Bistro ELOn lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11 – 13.30. Viikottain vaihtuviin lounaslistoihin voit käydä tutustumassa Bistro ELOn nettisivuilla.

Päivän lounas (päivittäin vaihtuva lounasbuffet) maksaa 11,30 € henkilöltä. Lounasbuffetin lisäksi tarjolla on päivittäinen kalaruokavaihtoehto hintaan 25€/hlö. Lounas sisältää raikkaan Green Table-salaattipöydän ja leipävalikoiman.

Päivällinen ja illallinen

ELOn päivällinen/illallinen on tarjolla tiistaista torstaihin klo 17-22 ja perjantaista lauantaihin klo 17-23. Keittiö menee iltaisin kiinni aina tuntia ennen itse ravintolan sulkemisaikaa. ELOn À la carte-listaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Tarkista aukioloajat

Lue lisää ravintolasta: bistroelo.fi

Ajankohtaista

Bistro ELO on suljettuna helatorstaina 26.5.2022.  Voit kuitenkin tilata herkullista lasagnea ja pastrami sandwicheja huonepalvelun kautta.

VALO Rooftop Terrace

Ajankohtaista, Ravintola

Terassikauden avaus 2022: VALOn Rooftop Terrace avataan 25.5!

VALOn Rooftop Terracella vietetään avajaisia toukokuun lopussa 25.5.2022! Kattoterassilla vietetään kesän ikimuistoisinta iltaa auringonlaskusta nauttien. Bar SUOn baarimestari Ville tarjoilee virkistäviä kesäisiä juomia ja DJ sekä saksofonisti Antti Hynninen pitävät huolen musiikista.

kisakatsomo-loungebarsuo

Ajankohtaista, Ravintola

Jääkiekon MM-kisat 2022 – kisakatsomo Helsingissä

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät tämän viikon perjantaina. Hallitseva olympiavoittaja Leijonat on tänäkin vuonna yksi suosikeista kevään kotikisoissa, jotka pelataan Helsingissä ja Tampereella.

Lounas Helsinki

Ajankohtaista, Ravintola

Lounas Helsingissä

Rajoitusten poistumisella on ollut positiivinen vaikutus etenkin Helsingin ravintoloille. Etenkin viikolla tarjolla olevien lounaiden kysyntä on viime aikoina kasvanut, kun etätyösuositus työpaikoilla on päättynyt ja ihmiset ovat palanneet ainakin osittain työskentelemään takaisin työpaikoille. Tässä artikkelissa esittelemme hieman Bistro ELOn lounasta Helsingissä sekä sitä, mistä hyvä lounas koostuu.

Kananmunat

Hotelliaamiainen

Tutustu hotelliaamiaisen valikoimaan Bistro ELOn sivuilla.

Hampurilainen ja ranskalaiset Helsingissä

Bistro ELO

Bistro ELO tarjoilee raikkaan, pohjoismaisen aamiaisen, lounaan ja illallisen rennon tunnelman äärellä.

Bistro SUOn SUO-olut

Lounge & Bar SUO

Kotoisaa tunnelmaa, maukkaita cocktaileja ja herkullista naposteltavaa.