attention icon

Ravintolat Helsingissä - Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO

Ravintolat palveluksessasi aamusta iltaan

VALOn ravintolat Helsingissä ovat palveluksessasi aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Tiloissamme sijaitseva Bistro ELO on pohjoismainen ravintola Helsingin Ruskeasuolla, jossa nautit ihanista, pohjoismaisista mauista ja taatusti rennosta fiiliksestä. Tarjolla on herkullisia makuja aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka.

Lounge & Bar SUO on puolestaan suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan. Rennossa loungessa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaat cocktailit ystävien seurassa.

Aamiainen

Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi tarjoamalla herkullisia makuja huoneaamiaisellasi. Meillä aamiainen saatavilla myös vegaanisena. Aamiainen toteutetaan aina porrastetusti, varaathan aikasi vastaanotosta edellisenä päivänä.

Aamiaisen hinnat erikseen: arkisin 20€, viikonloppuisin 24€. Lapset (4-12v): -50%, alle 4-vuotiaat: ilmainen

Aukioloajat:

Ma-Pe klo 6.30-9.30 (kylmäbuffet 6.30-7.00)
La-Su klo 8.00-11.00

Varaa pöytä

Lounas

Bistro ELOn lounas sisältää salaattibuffetin, vaihtuvan keiton, 2 lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä kahvin/teen ja suklaan. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11 – 13.30. Viikottain vaihtuviin lounaslistoihin voit käydä tutustumassa Bistro ELOn nettisivuilla.

Päivän lounas (päivittäin vaihtuva lounasbuffet) maksaa 14,60 € henkilöltä. Lounasbuffetin lisäksi tarjolla on päivittäinen kalaruokavaihtoehto hintaan 25€/hlö. Lounas sisältää raikkaan Green Table-salaattipöydän ja leipävalikoiman.

Katso menu

Päivällinen ja illallinen

ELOn päivällinen/illallinen on tarjolla maanantaista torstaihin klo 17-22 ja perjantaista lauantaihin klo 17-23. Keittiö menee iltaisin kiinni aina tuntia ennen itse ravintolan sulkemisaikaa. ELOn À la carte-listaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Varaa pöytä

Tarkista aukioloajat

Lue lisää ravintolasta: bistroelo.fi

Lounge & Bar SUO

VALOn tiloissa sijaitseva Lounge & Bar SUO on tunnelmallinen, suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan! Rennossa baarissa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaita juomia ystävien seurassa. SUOssa voit järjestää rennot afterit työpäivän päätteeksi.

Varaa pöytä SUOsta

Ajankohtaista

Jalkapallon MM-kisat 2022 kisakatsomo Lounge & Bar SUOssa Helsingissä

Ajankohtaista, Ravintola

Jalkapallon MM-kisat 2022 | Kisakatsomo Lounge & Bar SUOssa

Jalkapallon MM-kisat pelataan tällä kertaa poikkeukselliseen aikaan, kun Qatarissa järjestettävä lopputurnaus järjestetään 20.11.-18.12.2022 välisenä aikana. Helsingissä otteluita on mahdollista seurata kisakatsomossa Ruskeasuolla sijaitsevassa Lounge & Bar SUOssa.

Isänpäiväbrunssi Helsingissä vuonna 2022

Ajankohtaista, Ravintola

Isänpäiväbrunssi Helsingissä

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 13. marraskuuta. Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevassa Bistro ELOssa on tuttuun tapaan tarjolla herkullinen teemaan sopiva menu, jonka sisältöön voit tutustua tässä jutussa. Isänpäiväbrunssi on tarjolla sunnuntaina klo 12-14. VARAA PÖYTÄ TABLEONLINEN KAUTTA

Joululounas Helsingissä

Ajankohtaista, Ravintola

Joululounas Helsingissä

Virittäydy ihanaan joulutunnelmaan nauttimalla herkullinen joululounas Bistro ELOssa Helsigin Ruskeasuolla. Jouluruokailuun on tänä vuonna mahdollisuus osallistua aikavälillä keskiviikko 7.12.-torstai 22.12.2022. Lounas on tarjolla klo 11-14.

Kananmunat

Hotelliaamiainen

Tutustu hotelliaamiaisen valikoimaan Bistro ELOn sivuilla.

Hampurilainen ja ranskalaiset Helsingissä

Bistro ELO

Bistro ELO tarjoilee raikkaan, pohjoismaisen aamiaisen, lounaan ja illallisen rennon tunnelman äärellä.

Bistro SUOn SUO-olut

Lounge & Bar SUO

Kotoisaa tunnelmaa, maukkaita cocktaileja ja herkullista naposteltavaa.