attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

Ravintolat Helsingissä - Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO

Ravintolat palveluksessasi aamusta iltaan

VALOn ravintolat Helsingissä ovat palveluksessasi aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Tiloissamme sijaitseva Bistro ELO on pohjoismainen ravintola Helsingin Ruskeasuolla, jossa nautit ihanista, pohjoismaisista mauista ja taatusti rennosta fiiliksestä. Tarjolla on herkullisia makuja aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka.

Lounge & Bar SUO on puolestaan suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan. Rennossa loungessa voit nauttia arkisin salaatti-keittolounasta ja herkullisia DELI-tuotteita. Viikonloppuisin tarjolla on bistron tarjoiluija tai raikkaita juomia ystävien seurassa.

Aamiainen

Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi tarjoamalla herkullisia makuja huoneaamiaisellasi. Meillä aamiainen saatavilla myös vegaanisena. Aamiainen toteutetaan aina porrastetusti, varaathan aikasi vastaanotosta edellisenä päivänä. Lue lisää aamiaisesta!

Aukioloajat:

Ma-Pe klo 6.30-9.30 (kylmäbuffet 6.30-7.00)
La-Su klo 8.00-11.00

Varaa pöytä

Lounas

Bistro ELOn lounas sisältää salaattibuffetin, vaihtuvan keiton, 2 lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä kahvin/teen ja suklaan. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11 – 13.30. Viikottain vaihtuviin lounaslistoihin voit käydä tutustumassa Bistro ELOn nettisivuilla.

Päivän lounas (päivittäin vaihtuva lounasbuffet) maksaa 14,60 € henkilöltä. Lounasbuffetin lisäksi tarjolla on päivittäinen kalaruokavaihtoehto hintaan 25€/hlö. Lounas sisältää raikkaan Green Table-salaattipöydän ja leipävalikoiman.

Katso menu

Päivällinen ja illallinen

ELOn päivällinen/illallinen on tarjolla maanantaista torstaihin klo 17-22 ja perjantaista lauantaihin klo 17-23. Keittiö menee iltaisin kiinni aina tuntia ennen itse ravintolan sulkemisaikaa. ELOn À la carte-listaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Varaa pöytä

Tarkista aukioloajat

Lue lisää ravintolasta: bistroelo.fi

Lounge & Bar SUO

VALOn tiloissa sijaitseva Lounge & Bar SUO on tunnelmallinen, suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan! Rennossa baarissa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaita juomia ystävien seurassa. SUOssa voit järjestää rennot afterit työpäivän päätteeksi.

Varaa pöytä SUOsta

Ajankohtaista

Eräs VALO Hotel & Workin tarjoamista staycation-paketeista sisältää myös tunnelmallisen illallisen Bistro ELOssa.

Ajankohtaista, Ravintola

Ystävänpäivän illallinen Helsingissä

Kynttilänvalossa nautittu ystävänpäivän illallinen kruunaa juhlapäivän illan niin oman rakkaan kuin parhaan ystävänkin seurassa. Kotona kokattavan ystävänpäivän illallisen lisäksi monet Helsingin ravintoloista tarjoavat juhlapäivän kunniaksi erityisen illallismenun. Tällainen ystävänpäivän illallinen on tarjolla myös Bistro ELOssa Helsingin Ruskeasuolla.

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Ajankohtaista, Ravintola

Katso Bistro ELOn ja Bar SUOn lounaslistat!

Voiko lounas maistua näin hyvältä? Bistro ELOn lounasannoksista ei makua puutu. Tutustu herkulliseen lounaslistaan!

Jouluruokailu Bistro ELO-ravintolassa Helsingin Ruskeasuolla

Ajankohtaista, Ravintola

Jouluruokailu Bistro ELOssa

Joulukuu on ehtinyt jo pitkälle ja viimeistään nyt on oikea miettiä juhlakauden ruokailua. Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevassa Bistro ELOssa pääset heittätymään joulun tunnelmaan monipuolisten ja herkullisten jouluruokailujen muodossa. Joulun aikaan ELOssa tarjolla on sekä joululounas että jouluaaton illallinen. Tutustu joulun ajan ruokalistoihin ja varaa pöytä etukäteen Tableonlinen kautta.

Kananmunat

Hotelliaamiainen

Tutustu hotelliaamiaisen valikoimaan Bistro ELOn sivuilla.

Hampurilainen ja ranskalaiset Helsingissä

Bistro ELO

Bistro ELO tarjoilee raikkaan, pohjoismaisen aamiaisen, lounaan ja illallisen rennon tunnelman äärellä.

Bistro SUOn SUO-olut

Lounge & Bar SUO

Kotoisaa tunnelmaa, maukkaita cocktaileja ja herkullista naposteltavaa.