Ravintolat Helsingissä - Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO

Ravintolat palveluksessasi aamusta iltaan

VALOn ravintolat Helsingissä ovat palveluksessasi aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Tiloissamme sijaitseva Bistro ELO on pohjoismainen ravintola Helsingin Ruskeasuolla, jossa nautit ihanista, pohjoismaisista mauista ja taatusti rennosta fiiliksestä. Tarjolla on herkullisia makuja aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka.

Lounge & Bar SUO on puolestaan suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan. Rennossa loungessa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaat cocktailit ystävien seurassa.

Aamiainen

Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi tarjoamalla herkullisia makuja huoneaamiaisellasi. Meillä aamiainen saatavilla myös vegaanisena. Aamiainen toteutetaan aina porrastetusti, varaathan aikasi vastaanotosta edellisenä päivänä.

Aukioloajat:

Ma-Pe 7.00 – 10.00
La-Su 8.00 – 12.00

Varaa pöytä

Lounas

Bistro ELOn lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11 – 14.00. Viikottain vaihtuviin lounaslistoihin voit käydä tutustumassa Bistro ELOn nettisivuilla.

Päivän lounas (päivittäin vaihtuva lounasbuffet) maksaa 14,60 € henkilöltä. Lounasbuffetin lisäksi tarjolla on päivittäinen kalaruokavaihtoehto hintaan 25€/hlö. Lounas sisältää raikkaan Green Table-salaattipöydän ja leipävalikoiman.

Katso menu

Päivällinen ja illallinen

ELOn päivällinen/illallinen on tarjolla maanantaista torstaihin klo 17-22 ja perjantaista lauantaihin klo 17-23. Keittiö menee iltaisin kiinni aina tuntia ennen itse ravintolan sulkemisaikaa. ELOn À la carte-listaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Varaa pöytä

Tarkista aukioloajat

Lue lisää ravintolasta: bistroelo.fi

VALO Rooftop Terrace

VALOn Rooftop Terracella nautitaan livemusiikista, virkistävistä juomista ja ikimuistoisista auringonlaskuista! Terassi sijaitsee VALO Hotel & Workin kattoterassilla wellness-osaston vieressä. Terassille pääsee kulkemaan VALOn hissillä, joka sijaitsee valopihan portaiden lähettyvillä. Seuraamalla opasteita löydät kyllä perille! Lue lisää.

Lounge & Bar SUO

VALOn tiloissa sijaitseva Lounge & Bar SUO on tunnelmallinen, suojaisa ja kotoisa keidas, joka hurmaa vieraansa maanläheisellä ja mystisellä tunnelmallaan! Rennossa baarissa voit nauttia bistron tarjoiluista tai siemailla raikkaita juomia ystävien seurassa. SUOssa voit järjestää rennot afterit työpäivän päätteeksi.

SUO on kesätauolla 20.6.2022 alkaen.

Varaa pöytä SUOsta

Ajankohtaista

_DSC9888

Ajankohtaista, Ravintola

Bistro ELOn kesälounas

Bistro ELOn suosittu lounas tekee paluun viikolla 28, kun käyttöön otetaan erityinen kesälista, joka on tarjolla maanantaista lauantaihin.

_DSC9891

Ajankohtaista, Ravintola

Bistro ELOn kesän À la carte-lista

Bistro ELOn kesän herkullinen À la carte-lista on julkaistu. Tutustu listan sisältöön ja varaa pöytä Tableonlinen kautta. VARAA PÖYTÄ

Bistro ELO kesämenu

Ajankohtaista, Ravintola

Juhannusmenu 2022 Helsingissä

Tänä viikonloppuna vietetään keskikesän juhlaa, eli juhannusta. Kesäisestä säästä, mökkeilystä ja saunomisesta nauttimisen lisäksi tärkeää roolia juhannuksessa näyttelee myös hyvä ruoka. Bistro ELOssa on tänä vuonna tarjolla erittäin maistuva juhannusmenu.

Kananmunat

Hotelliaamiainen

Tutustu hotelliaamiaisen valikoimaan Bistro ELOn sivuilla.

Hampurilainen ja ranskalaiset Helsingissä

Bistro ELO

Bistro ELO tarjoilee raikkaan, pohjoismaisen aamiaisen, lounaan ja illallisen rennon tunnelman äärellä.

Bistro SUOn SUO-olut

Lounge & Bar SUO

Kotoisaa tunnelmaa, maukkaita cocktaileja ja herkullista naposteltavaa.