VALO -yhteisötapahtumat

Joka arkipäivä klo 11-12

Work yhteisölounas

Verkostoidu ja tutustu eri alojen ammattilaisiin VALO Workin rennolla yhteisölounaalla Bar SUOssa! Nappaa lounas ELOsta tai SUOsta ja istu pöytään juttelemaan kun sinulle sopii.

Perjantaisin klo 15-17

VALO Work -afterwork

Tutustu VALO Workkilaisiin perjantaisin rennoilla aftereilla Work Loungessa! Tarjolla juotavaa, leppoisia kohtaamisia ja hyviä juttuja.

Livemusiikki-illat SUOssa!

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan livemusiikin pariin tunnelmalliseen Lounge & Bar SUOhon.  Iltoihin on vapaa pääsy.

Tulevat keikat 2024:

Tutustu SUOhon

Syksyllä 2024

Luonnonvalo-keskusteluilta: Miten someinfluensserit pelastavat maailman?

Luonnonvalo-illat ovat Luontoliiton ja VALOn tapahtumia, joissa puhutaan ympäristöasioista. Illoissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä.

Ilmoittadu mukaan

Tauolla

VALOn bisneslenkki

Juoksemista ja verkostoitumista, mikäs sen parempi kombo! Luvassa mainio juoksufiilis, hyvät jutut, saunomista ja herkullinen breku, jonka tarjoaa bisneslenkin sponsorit.

Lenkki starttaa VALOn aulasta klo 07:30!

Ilmoittaudu mukaan

Avoimet ovet | VALO Work

Tutustu VALO Workin todella joustaviin ja viihtyisiin työtiloihin avoimien ovien päivinä! Tapahtuma on suunnattu uusille ja nykyisille workkilaisille. Uutta tapahtumaa suunnitellaan jo innolla. Lue lisää avoimista ovista.

Ilmoittadu mukaan

Luonnonvalo keskusteluillat

Luonnonvalo keskusteluillat ovat Luontoliiton ja VALOn järjestämiä tapahtumia, joissa puhutaan ympäristöasioista. Keskusteluilloissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä.

Lue lisää tapahtumista