attention icon

VALO Work -yhteisötapahtumat

Joka arkipäivä klo 11-12

Work yhteisölounas

Verkostoidu ja tutustu eri alojen ammattilaisiin VALO Workin rennolla yhteisölounaalla Bar SUOssa! Nappaa lounas ELOsta tai SUOsta ja istu pöytään juttelemaan kun sinulle sopii.

Tiistai 7.5. klo 17-19

Luonnonvalo-keskusteluilta: Miten sijoittamisella pelastetaan maailma?

Luonnonvalo-illat ovat Luontoliiton ja VALOn tapahtumia, joissa puhutaan ympäristöasioista. Puhujina illassa ovat rahoituksen professori Markku Kaustia, Finnwatchin toiminnanjohtaja Sonja Finér, Adventurous Ideasin CEO Jonathan Hed, vastuullisen sijoittamisen seniorianalyytikko Evlin Elina Niiranen ja ympäristöekonomi Luontoliiton Lilli Tikkanen.

Ilmoittaudu mukaan

Tiistai 28.5. klo 17-19

Luonnonvalo-keskusteluilta: Miten someinfluensserit pelastavat maailman?

Luonnonvalo-illat ovat Luontoliiton ja VALOn tapahtumia, joissa puhutaan ympäristöasioista. Illoissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä.

Ilmoittadu mukaan

Joka toinen keskiviikko klo 06:50-9:30 (TAUOLLA)

VALOn bisneslenkki

Juoksemista ja verkostoitumista, mikäs sen parempi kombo! Luvassa mainio juoksufiilis, hyvät jutut, saunomista ja herkullinen breku, jonka tarjoaa bisneslenkin sponsorit.

Lenkki starttaa VALOn aulasta klo 07:00!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Avoimet ovet | VALO Work

Tutustu VALO Workin todella joustaviin ja viihtyisiin työtiloihin avoimien ovien päivinä! Tapahtuma on suunnattu uusille ja nykyisille workkilaisille. Uutta tapahtumaa suunnitellaan jo innolla. Lue lisää avoimista ovista.

Ilmoittadu mukaan

Luonnonvalo keskusteluillat

Luonnonvalo keskusteluillat ovat Luontoliiton ja VALOn järjestämiä tapahtumia, joissa puhutaan ympäristöasioista. Keskusteluilloissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä.

Lue lisää tapahtumista