VALO Hotel & Workin vastaanottovirkailija

Osoite

Mannerheimintie 109, Helsinki
Pysäköintihalli: Nauvontie 10, Helsinki

Saapumisohjeet

VALO sijaitsee Mannerheimintien erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Bussit 415 (Helsinki-Vantaa lentokenttä … Helsingin keskusta), 23, 40-43, 63, 200, 321 ja 411 kuljettavat hotellin eteen tai välittömään läheisyyteen ja keskustasta tullessa raitiovaunu numero 10 tuo lähelle hotellia. Vierestä menevät lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan. VALOssa on myös turvalliset pyöräpaikat parkkihallissamme sekä lainapolkupyöriä vieraillemme. VALO sijaitsee keskuspuiston vieressä ja meille pääsee puiston kauniita kävelypolkuja pitkin Helsingin keskustasta sekä aina Helsingin pohjoisrajalta Haltialasta ja Vantaanjoelta saakka.

VALO & Menevä ovat yhteistyössä. Taksin tilaaminen onnistuu helposti täältä!

Vastaanotto

24/7
+358 10 340 4001  (8,35 snt/puhelu + 16,69 + pvm/mpm)
reception.helsinki@valo.fi

Asiakaskokemus- ja myyntitiimi

Arkisin klo 9-17
+358 10 340 4000  (8,35 snt/puhelu + 16,69 + pvm/mpm)
Varaukset: reservations.helsinki@valo.fi
Kokoukset ja tapahtumat: meetings.helsinki@valo.fi 
Ryhmät: groups.helsinki@valo.fi

Media, vaikuttajayhteistyö & kuvausluvat

Löydät kuvauslupien ja vaikuttajayhteistyön hakemukset sekä kuvia VALOsta Medialle-sivultamme.

Siirry sivulle

Palaute & tasa-arvo

Tavoittelemme palvelussamme ja kulttuurissamme aina korkeimpia standardeja, sekä haluamme aina tehdä olosi kotoisaksi VALOssa. Me puolustamme tasa-arvoa ja monimuotoisuutta.  Mikäli mieleesi tulee iloinen kohtaaminen, ystävällinen asiakaspalvelija ja onnistunut asiakaskokemus, mainitse siitä meille! Jos taas koet, että joku on mennyt pieleen tavoitteissamme, kerrothan meille siitä. Haluamme oppia lisää ja tehdä aina parhaamme.

Kerro meille kokemuksestasi:
feedback.helsinki@valo.fi

Yritysmyynti ja asiakkuudet

Haluatko kuulla lisää VALOn yrityspalveluista? Katsotaan yhdessä yrityksellesi toimiva kokonaisuus majoituksiin, kokouksiin ja toimitiloihin. Ota yhteyttä tai buukkaa itsellesi sopiva etäesittelyaika tiimimme online-kalentereista. Jutellaan pian lisää!

Lue lisää täältä

Videoesittely VALOsta