Koe kesäyöt uudessa VALOssa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Unohtumattomat kesäyöt VALOssa

Aidot hirsisaunat, kotoisat huoneet kuin mökkituvat ja herkullista, maanläheistä ruokaa. Kesän rennoimmat lomat vietetään VALOssa, lähellä keskustaa, luonnon äärellä.

Kesän kampanjat

Aidot hirsisaunat paljaan taivaan alla

Kattoterassin hirsisaunat on veistetty käsin Pielavedellä. Hirrenveistäjä Jaakko Holma kaiversi seiniin myös runoja ja ajatuksia, joista saa nauttia pehmeän löylyn lomassa. Panoraamaikkunoista voi ihastella kaunista Ruskeasuon siirtolapuutarhaa ja Helsingin maisemia.

Saunomisen välissä on mukava pulahtaa kylmäaltaaseen, tai rentoutua porealtaassa. Sisällä odottaa myös isompi rentoutumislallas, höyrysauna, pieni takka-lounge ja allasbaari.

VALO Rooftop Terrace

VALOn kattoterassilla nautitaan livemusiikista, virkistävistä juomista ja ikimuistoisista auringonlaskuista!

Bar SUOn baarimestarit tarjoilevat virkistävän kesäisiä juomia sekä DJ:t pitää huolen kesän musiikista joka viikonloppu.

Terassi on auki läpi kesän ja tarkemmat aikataulu pävittyvät pian.

Tutustu TERASSIIN

ELOn hiiligrillissä maistuu kesä

VALOn omassa ravintolassa Bistro ELOssa tarjoillaan ihanan kesäisiä ruokia. Listalla on maittavia kalaruokia, sesongin parhaita kasviksia sekä kotimaista luomu & lähiruokaa. Maun takaa ELOn oma hiiligrilli.

Tutustu Bistro ELOon

Bar SUOn kesä

VALOn tunnelmallisessa Bar SUOssa rentoudutaan kesällä leppoisten kesäpelien merkeissä ja virkistävien juomien parissa!

Kesä Helsingissä

Helsinki on loistava kesäkaupunki, jossa riittää tekemistä kesälomareissulla. Kaupunkiin on helppo tutustua esimerkiksi VALOn kaupunkipyörillä. Lisäksi HSL:n julkinen liikenne on todella sujuvaa ja toimii näppärästi HSL-sovelluksella.

Pääset VALOsta helposti valtaosaan Helsingin tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Nähtävyydet & taidemuseot

Helsingin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Suomenlinna, pieni saari ja asuinalue lauttamatkan päässä keskustasta, Helsingin Tuomiokirkko (kuvassa), Temppelinaukion kallioon louhittu kirkko sekä ruokaa ja kojuja pursuava Kauppatori.

Taiteen ystäville suosittelemme modernin taiteen museota Kiasmaa sekä Ateneumissa esiteltävää Kansallisgallerian laajaa suomalaisen ja maailmankuulun taiteen kokoelmaa. Kokeilevan taiteen ystäville ehdotamme Amos Rexiä, jonka vaihtuvat kokoelmat ovat täynnä uusia näkökulmia.

Tekemistä koko perheelle

Lapsiperheiden suosikkeihin lukeutuvat ehdottomasti Linnanmäen huvipuisto, jonka laitteissa ja ravintoloissa viihtyy perheen vanhimmatkin, tai Korkeasaaren eläintarha, jossa pääsee todistamaan mm. leijonan ruokailuhetkeä.

Linnanmäen, eli ”lintsin”, rannekkeet ovat myynnissä VALOn vastaanotosta.

Helsingin luonto

Helsingissä myös luonto on lähellä. Kaupungista löytyy useita vehreitä puistoja kuten yli 10 kilometrin pituinen metsäinen viheralue Helsingin Keskuspuisto, joka sijaitsee aivan VALOn vieressä.

Meren rantaan pääsee ratikalla ja busseilla, ja lähisaariin pääsee näppärästi lauttayhteyksillä. VALOsta pääsee kävellen myös meren äärelle, sillä Pikku Huopalahden lahti ja pienet rannat ovat vain 500 metrin päässä.

Kesätapahtumia Helsingissä

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet -Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

VALO Hotelli Helsinki kesäloma keskuspuisto

Ajankohtaista, Kesä, Nähtävyydet

Nämä Helsingin luontokohteet pitää kokea

Luontoliitto kokosi yhteen 5 kaupunkiluontokohdetta läheltä VALOa. Nappaa vinkit kesälomapäivään ja nauti kaupunkiluonnosta!

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä

Kesän ja syksyn tapahtumat Helsingissä vuonna 2024 – nauti kulttuurin ja viihteen runsaudesta

Helsinki tarjoaa tänäkin kesänä upeita kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä kaikille matkailijoille. Tämä artikkeli esittelee kesän ja syksyn kiehtovimmat tapahtumat Helsingissä vuonna 2024, tarjoten tärkeää tietoa ja antaen vinkkejä matkailijoille. Tutustu kattavaan oppaaseen ja suunnittele unohtumaton lomamatka pääkaupunkiseudulla.

VALO Hotel & Workin hirsisauna Helsingissä

Ajankohtaista, Kesä

VALOn perinteisissä hirsisaunoissa nautitaan suomalaisesta mökkitunnelmasta

VALOn perinteiset hirsisaunat on veistänyt pielavetinen hirsirakentaja Jaakko Holma. Saunat sijaitsevat VALOn katolla.

Valo_Brandphoto_7-tiny-small

Ajankohtaista, Kesä

VALOn juhannus – Ruskeasuo, kuokka ja Jussi

Ruskeasuolla VALOssa vietetään vuosisadan suomalaisinta jussia! Nauti juhannussaunan löylyistä katolla, nuku maittavat yöunet kotoisissa hotellihuoneissa ja nauti Bistro ELOn herkullisista ruoista.

Ilmakuva Suomenlinnan merillinoituksesta kesällä

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet

Helsingin nähtävyydet – tutustu ainakin näihin

Helsinki on mielenkiintoinen kotimaan matkakohde ympärivuotisesti. Tästä blogitekstistä esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Koska Helsingin julkinen liikenne toimii niin sujuvasti, ehtii yhden päivän aikana helposti vierailla useammassakin kohteessa.

Helsinki Esplanadinpuisto

Nähtävyydet

Helsingin puistot

Helsingistä löydät monia puistoja, joissa vietät aikaa mukavasti esimerkiksi päiväkävelyiden, piknikien tai pelkän rentoutumisen merkeissä. Koska Helsingin kaupungin pinta-alasta noin kolmasosa koostuu viheralueista, ei lähimpään puistoon ole koskaan pitkä matka. Tässä tekstissä esittelemme Helsingin suosituimpia puistoja ja viheralueita.

VALO Hotel Helsinki keskuspuisto

Ajankohtaista, Nähtävyydet

Kesä Helsingin Ruskeasuolla

VALOn ympäristössä Helsingissä on paljon vehreää luontoa ja harrastusmahdollisuuksia. Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja kaupunkielämästä VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!