Koe kesäyöt uudessa VALOssa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Unohtumattomat kesäyöt VALOssa

Aidot hirsisaunat, kotoisat huoneet kuin mökkituvat ja herkullista, maanläheistä ruokaa. Kesän rennoimmat lomat vietetään VALOssa, lähellä keskustaa, luonnon äärellä.

Kesän kampanjat

Campaign slides-Flash Sale 2024 FI

SUMMER FLASH SALE 17. - 19.5.2024

30 % alennus kesän hotelliöistä koodilla PROFLASH24!

Hyödynnä VALOn SUMMER FLASH SALE ja varaa kesän hotelliyöt huikealla 30% alennuksella. Hyödynnä alennuskoodi PROFLASH24!

Aidot hirsisaunat paljaan taivaan alla

Kattoterassin hirsisaunat on veistetty käsin Pielavedellä. Hirrenveistäjä Jaakko Holma kaiversi seiniin myös runoja ja ajatuksia, joista saa nauttia pehmeän löylyn lomassa. Panoraamaikkunoista voi ihastella kaunista Ruskeasuon siirtolapuutarhaa ja Helsingin maisemia.

Saunomisen välissä on mukava pulahtaa kylmäaltaaseen, tai rentoutua porealtaassa. Sisällä odottaa myös isompi rentoutumislallas, höyrysauna, pieni takka-lounge ja allasbaari.

VALO Rooftop Terrace

VALOn kattoterassilla nautitaan livemusiikista, virkistävistä juomista ja ikimuistoisista auringonlaskuista!

Bar SUOn baarimestarit tarjoilevat virkistävän kesäisiä juomia sekä DJ:t pitää huolen kesän musiikista joka viikonloppu.

Terassi on auki läpi kesän!

Tutustu TERASSIIN

ELOn hiiligrillissä maistuu kesä

VALOn omassa ravintolassa Bistro ELOssa tarjoillaan ihanan kesäisiä ruokia. Listalla on maittavia kalaruokia, sesongin parhaita kasviksia sekä kotimaista luomu & lähiruokaa. Maun takaa ELOn oma hiiligrilli.

Tutustu Bistro ELOon

Bar SUOn kesä

VALOn tunnelmallisessa Bar SUOssa rentoudutaan kesällä leppoisten kesäpelien merkeissä ja virkistävien juomien parissa!

Kesä Helsingissä

Helsinki on loistava kesäkaupunki, jossa riittää tekemistä kesälomareissulla. Kaupunkiin on helppo tutustua esimerkiksi VALOn kaupunkipyörillä. Lisäksi HSL:n julkinen liikenne on todella sujuvaa ja toimii näppärästi HSL-sovelluksella.

Pääset VALOsta helposti valtaosaan Helsingin tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Nähtävyydet & taidemuseot

Helsingin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Suomenlinna, pieni saari ja asuinalue lauttamatkan päässä keskustasta, Helsingin Tuomiokirkko (kuvassa), Temppelinaukion kallioon louhittu kirkko sekä ruokaa ja kojuja pursuava Kauppatori.

Taiteen ystäville suosittelemme modernin taiteen museota Kiasmaa sekä Ateneumissa esiteltävää Kansallisgallerian laajaa suomalaisen ja maailmankuulun taiteen kokoelmaa. Kokeilevan taiteen ystäville ehdotamme Amos Rexiä, jonka vaihtuvat kokoelmat ovat täynnä uusia näkökulmia.

Tekemistä koko perheelle

Lapsiperheiden suosikkeihin lukeutuvat ehdottomasti Linnanmäen huvipuisto, jonka laitteissa ja ravintoloissa viihtyy perheen vanhimmatkin, tai Korkeasaaren eläintarha, jossa pääsee todistamaan mm. leijonan ruokailuhetkeä.

Linnanmäen, eli ”lintsin”, rannekkeet ovat myynnissä VALOn vastaanotosta.

Helsingin luonto

Helsingissä myös luonto on lähellä. Kaupungista löytyy useita vehreitä puistoja kuten yli 10 kilometrin pituinen metsäinen viheralue Helsingin Keskuspuisto, joka sijaitsee aivan VALOn vieressä.

Meren rantaan pääsee ratikalla ja busseilla, ja lähisaariin pääsee näppärästi lauttayhteyksillä. VALOsta pääsee kävellen myös meren äärelle, sillä Pikku Huopalahden lahti ja pienet rannat ovat vain 500 metrin päässä.

VALOn vinkkejä Helsingin kesään

kesä-keskuspuisto-kävely-valohotelwork

Ajankohtaista, Kesä, Nähtävyydet

Kesä Helsingin Ruskeasuolla

VALOn ympäristössä Helsingissä on paljon vehreää luontoa ja harrastusmahdollisuuksia. Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja kaupunkielämästä VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!

Nainen_poistuu_kylmäaltaasta_aurinko

Ajankohtaista, Kesä

VALOn juhannus – Ruskeasuo, kuokka ja Jussi

Ruskeasuolla VALOssa vietetään vuosisadan suomalaisinta jussia! Nauti juhannussaunan löylyistä katolla, nuku maittavat yöunet kotoisissa hotellihuoneissa ja nauti Bistro ELOn herkullisista ruoista.

Olympic-stadium_beatrice_bucht2023-3

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Bruce Springsteen esiintyy Helsingissä kesällä 2024

Kesä 2024 saa Helsingin sykkimään musiikin tahtiin, kun Bruce Springsteen, legendaarinen rock-ikoni, pistää shown pystyyn Olympiastadionilla. Jep, oikein kuulit – The Boss itse saapuu piipahtamaan Suomessa!  Tässä artikkelissa kaikki tarvittava tieto tapahtumasta.

kesä-helsinki-valohotelwork-keskuspuisto-ihmettelyä

Ajankohtaista, Kesä, Nähtävyydet

Nämä Helsingin luontokohteet pitää kokea

Luontoliitto kokosi yhteen 5 kaupunkiluontokohdetta läheltä VALOa. Nappaa vinkit kesälomapäivään ja nauti kaupunkiluonnosta!

kesä-keskuspuisto-nainen-haaveilee-valohotelwork

Ajankohtaista, Helsinki, Tapahtumat

Suomen luonnon päivä 2024

Suomen luonnon päivä on vuodesta 2013 lähtien vietetty juhlapäivä, jota vietetään elokuun viimeisenä lauantaina. Päivän tarkoituksena on koota suomalaiset yhteen juhlistamaan ja arvostamaan Suomen luontoa.

Helsingin kaupunkipyörät

Kesä, Tietopankki

Kaupunkipyörä Helsinki – Hyödynnä kaupunkipyörää VALOssa!

Tässä artikkelissa pääset kurkistamaan kanssamme siihen, millä tavoin kaupunkipyöräilyä kannatta hyödyntää. Hyppäämällä cityfillarin selkään, pääset näkemään Helsinkiä aivan uudesta perspektiivistä ja mahdollisesti kokemaan myös sellaisia paikkoja, jotka jäisivät raitsikan kyydissä huomaamatta.

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä

Kesän ja syksyn tapahtumat Helsingissä vuonna 2024 – nauti kulttuurin ja viihteen runsaudesta

Helsinki tarjoaa tänäkin kesänä upeita kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä kaikille matkailijoille. Tämä artikkeli esittelee kesän ja syksyn kiehtovimmat tapahtumat Helsingissä vuonna 2024, tarjoten tärkeää tietoa ja antaen vinkkejä matkailijoille. Tutustu kattavaan oppaaseen ja suunnittele unohtumaton lomamatka pääkaupunkiseudulla.

Helsinki päivä Esplanadilla

Kesä, Nähtävyydet

Helsingin puistot

Helsingistä löydät monia puistoja, joissa vietät aikaa mukavasti esimerkiksi päiväkävelyiden, piknikien tai pelkän rentoutumisen merkeissä. Koska Helsingin kaupungin pinta-alasta noin kolmasosa koostuu viheralueista, ei lähimpään puistoon ole koskaan pitkä matka. Tässä tekstissä esittelemme Helsingin suosituimpia puistoja ja viheralueita.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024. Tästä artikkelista kaikki tarvittava tieto konserttia varten.

Lapsiperhe lomamatkalla ja tutustumassa Helsingin kaupunkikulttuuriin

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä

Perheloma Helsingissä – mitä kaikkea tehdä pääkaupungissa lasten kanssa?

Suomen pääkaupunki Helsinki on erinomainen kohde lapsiperheille, jotka haluavat yhdistää kaupunkiloman ja lapsiystävälliset aktiviteetit. Helsinki on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hauskoja aktiviteetteja ja hyviä ravintoloita koko perheelle. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitakin parhaita tapoja viettää perhelomaa Helsingissä.

Helsinki, Finland. Lutheran Cathedral On Senate Square. Famous Landmark In Finnish Capital.

Kesä, Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet – Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

VALO Hotelli Helsinki city running day logo

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2024 käynnistyy kovaa kyytiä. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on tarjolla monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin.

Tapahtumat helsingissä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Tapahtumat Helsingissä vuonna 2024

Helsinki, Suomen pääkaupunki, avaa uuden vuoden kynnyksellä ovensa kiehtovien tapahtumien maailmaan. Kaupungin sydän sykkii kulttuurille, taiteelle sekä monimuotoisuudelle, ja myös vuodelta 2024 odotetaan monia unohtumattomia hetkiä upeiden tapahtumien parissa. Tässä artikkelissa sukellamme Helsingin tapahtumakalenterin syövereihin ja esittelemme ne kohokohdat, jotka tekevät vuodesta 2024 ikimuistoisen.

itameripaiva-auringonlasku-valo-aspect-ratio-1875-1601

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Itämeripäivänä nautitaan ainutlaatuisesta kotimerestä

John Nurmisen Säätiön käynnistämää Itämeripäivää vietetään joka vuosi elokuun viimeisenä torstaina. Itämeripäivänä innostetaan ihmisiä nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestä. VALOssa on tarjolla Itämeripäivän kunniaksi maittava Itämerimenu Bistro ELOssa koko viikon ajan.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Coldplay saapuu Suomeen – neljä keikkaa Helsingin Olympiastadionilla

Huhut Coldplayn ensimmäisestä Suomen keikasta osoittautuivat todeksi, kun yhtyeen esiintyminen Helsingin Olympiastadionilla vahvistettiin. Myöhemmin kuluvalla viikolla tiedotettiin myös kolmesta lisäkeikasta, minkä myötä esiintymisiä nähdään peräti neljä kappaletta. Yleinen lipunmyynti suositun brittibändin keikoille alkaa perjantaina 28. heinäkuuta.

Kolme ihmistä kävelyllä Helsingin keskuspuistossa kesällä

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Mitä tehdä Helsingissä kesällä? Yli 20 tekemisvinkkiä

Kesä on kaikille suomalaisille odotettu vuodenaika, jolloin pääsemme nauttimaan pitkistä päivistä, kauniista luonnosta ja ulkoilmasta. Suomen pääkaupunki Helsinki tarjoaa monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä kaikenikäisille matkailijoille. Etsitkö tekemisvinkkejä Helsinkiin? Tässä artikkelissa jaamme yli 20 vinkkiä siihen, mitä tehdä Helsingissä kesällä.

VALO Hotel & Workin hirsisauna Helsingissä

Ajankohtaista, Kesä

VALOn perinteisissä hirsisaunoissa nautitaan suomalaisesta mökkitunnelmasta

VALOn perinteiset hirsisaunat on veistänyt pielavetinen hirsirakentaja Jaakko Holma. Saunat sijaitsevat VALOn katolla.

Ilmakuva Suomenlinnan merillinoituksesta kesällä

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet

Helsingin nähtävyydet – tutustu ainakin näihin

Helsinki on mielenkiintoinen kotimaan matkakohde ympärivuotisesti. Tästä blogitekstistä esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Koska Helsingin julkinen liikenne toimii niin sujuvasti, ehtii yhden päivän aikana helposti vierailla useammassakin kohteessa.

Helsinki päivä Esplanadilla

Helsinki

Helsingin tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Helsingissä järjestettävistä tapahtumista. Olemme jakaneet erilaiset tapahtumat eri kategorioihin esimerkiksi teemojen ja vuodenaikojen mukaan mukaan tiedonhaun helpottamiseksi. Uudet sisällöt päivittyvät sivun alalaitaan aina automaattisesti.