Sideways 2024

Kesä 2024 kolkuttelee ovella ja sehän tietää myös lukuisia festareita Helsingissä! Pääkaupungissamme valmistaudutaan muun muassa kesäkuussa odottaviin Sideways-musiikkifestivaaleihin, jotka ovatkin tämän kesän ensimmäiset suuremmat festarit Helsingissä.

Pureudumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin kesän 2024 Sideways Festivaaleihin, joten hyppää mukaan, jos festareille lähteminen on vielä harkinnassa.

0

Kesä 2024 kolkuttelee ovella ja sehän tietää myös lukuisia festareita Helsingissä! Pääkaupungissamme valmistaudutaan muun muassa kesäkuussa odottaviin Sideways-musiikkifestivaaleihin, jotka ovatkin tämän kesän ensimmäiset suuremmat festarit Helsingissä.

Helsingissä odotetaan jo innolla juhlaan osallistuvia festivaalivieraita, sillä vuoden 2024 Sideways Festivalit lupaavat jälleen yhdistää ihmiset, musiikin ja kulttuurin ainutlaatuisella tavallaan.

Pureudumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin kesän 2024 Sideways Festivaaleihin, joten hyppää mukaan, jos festareille lähteminen on vielä harkinnassa.

 

Sideways Festival Helsinki

Sideways Festival on Helsingin jäähallissa (Osoitteessa Nordenskjöldinkatu 11–13.) ja sen ympäristössä järjestettävä musiikkifestivaali.

Tämä arvostettu festivaali on jo vuosia ollut suosikki niin paikallisten kuin ulkopaikkakuntalaistenkin keskuudessa, ja odotukset tulevillekin festareille ovat korkealla. Sidewaysin monikulttuurinen ohjelma ja herkullinen ruokatarjonta tekevät siitä täydellisen kohteen kaikille hyvän musiikin ja maittavien ruokien nautiskelijoille.

Sideways Festival on saanut arvostusta laadukkaasta musiikistaan, rennosta ilmapiiristään ja herkullisista tarjoiluistaan. Lisäksi tapahtuma on tunnettu myös siitä, että se esittelee niin kansainvälisiä tähtiä kuin kotimaisia nousijoitakin.

 

Festival

 

Sideways Festareiden ajankohta

Sideways Festival järjestetään Helsingissä heti alkukesästä, 13.-15.6.2024. Sideways tarjoaa siis kolme kokonaisen päivän verran musiikin iloa ja yhdessäolon riemua kaupungin kesäisissä maisemissa.

Sidewaysin ajankohta kesäkuussa tekee siitä täydellisen kohteen niille, jotka haluavat kokea Helsingin kaupungin parhaat puolet kesäaikaan, maailmanluokan musiikkielämyksiin yhdistettynä.

Sideways Festivalien tarkemmat aikataulut löytyvät täältä.

 

Sideways Festivalien ohjelma

Sideways Festivalien ohjelma tarjoaa monipuolisen musiikkikattauksen festivaalivieraille. Ohjelmassa on laaja kattaus musiikkia eri genreistä ja esityksiä niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin artisteilta. Lisäksi festivaalilla pääsee nauttimaan herkullisista ruoista, viineistä ja erilaisista tapahtumista.

Sidewaysin ohjelma on suunniteltu tarjoamaan elämyksiä kaikille musiikin ja kulttuurin ystäville, ja se houkutteleekin vuosittain tuhansia kävijöitä nauttimaan ainutlaatuisesta festaritunnelmasta.

Sidewaysin ohjelmat on jaettu heidän virallisilla nettisivuillaan kahteen osaan: alueohjelmaan sekä musiikkiohjelmaan.

 

Sideways Festivalien esiintyjät

Kuten jo aiemmin artikkelissakin olemme jo maininneet, Sideways Festivaali on tunnettu siitä, että se esittelee niin kansainvälisiä tähtiä kuin kotimaisiakin nimiä. Festivalien esiintyjät tarjoavatkin siis hyvin monipuolisen kattauksen musiikkia eri maista sekä genreistä.

My Helsinki on eritellyt hyvin päiväkohtaiset esiintyjät, joista nostamme nyt muutamia:

Torstai 13.6.

 • Bat For Lashes (UK)
 • Frank Carter & The Rattlesnakes (UK)
 • Chelsea Wolfe (US)
 • Armand Hammer (US)
 • Emma & Matilda

Perjantai 14.6.

 • Jungle (UK)
 • Fontaines D.C. (IE)
 • L7 (US)
 • Julie Byrne (US)
 • Kuumaa

Lauantai 15.6.

 • Peggy Gou (KR)
 • Ladytron (UK)
 • Ane Brun (NO)
 • The Armed (US)
 • Joalin

 

Liput Sideways Festivaleille

Liput Sideways Festivaleille ovat saatavilla helposti ja vaivattomasti verkosta tilaamalla.

Sideways Festivaalin lippuja on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja. Tarjolla on niin yhden päivän lippuja, kuin myös rannekkeita koko festareiden ajalle.

Sideways liput saa tilattua kätevästi joko Lippu.fi:stä tai Tiketistä.

Tällä hetkellä lippuja on vielä saatavilla, mutta niiden kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä, sillä suosittujen festivaalien liput saattavat mennä nopeasti kaupaksi.

 

Sideways –lippujen hinnat

Sideways Festivalien lippujen hinnat vaihtelevat eri lipputyyppien mukaan. Tarjolla on useita erilaisia, eri budjetteihin sopivia lippuvaihtoehtoja.

Yhden päivän liput ovat luonnostaan edullisempia kuin koko viikonlopun rannekkeet, mikä antaa mahdollisuuden valita juuri omiin tarpeisiin sopivimman vaihtoehdon.

Lippu.fi hinnastossa Sideways Festival 2024 lippujen hinnat ovat edullisimmasta kalleimpaan:

 • 109 € Yhden päivän lippu valitsemallesi päivälle
 • 119€ Yhden päivän avoin lippu (päivää ei tarvitse etukäteen määrittää)
 • 159 € Valitsemasi 2 päivän kombo
 • 189 € 3 päivän Sideways-lippu

 

Suurimmat festarit Helsingissä 2024

Helsinki on vuoden 2024 festivaalikesässä täynnä elämää ja tapahtumia! Kaupunki kuhisee musiikin ja iloisen tunnelman ympärillä, kun suurimmat festarit valtaavat kadut ja puistot.

Sideways, Tuska, Flow – nämä festarit saavat helsinkiläiset ja vierailijat syttymään juhlan liekkeihin. Sideways hurmaa monipuolisella musiikkiohjelmallaan ja rennolla fiiliksellään, Tuska tempaisee mukaansa raskaamman musiikin ystävät ja Flow taikoo kaupunkiin taianomaisen tunnelman maailmanluokan esiintyjillään ja ainutlaatuisella taideohjelmallaan.

Ei ole väliä, oletko indien ystävä, metallipää tai hip hop -fani – Helsingin festarikesä tarjoaa jokaiselle jotakin. Valmistaudu siis ottamaan ilo irti kesästä, hyvästä musiikista ja unohtumattomista festarimuistoista!

 

Majoittuminen ja kulkeminen Sideways Festivaleille

Majoittuminen ja kulkeminen ovat Sideways Festivaleilla olennaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat koko festarikokemukseen. Riittävä lepo ja helppo kulkuyhteys ovat tärkeitä, jotta voit todella nauttia tapahtumasta.

Hyvä lepopaikka on avain energisenä pysymiseen pitkän festivaalipäivän aikana. VALO Hotelli tarjoaa mukavat unet ja virkistävän aamiaisen, jotta saat ladattua akkusi täyteen ennen päivän musiikkikattaukseen sukeltamista.

Lisäksi helppo kulkuyhteys majoituspaikasta festivaalialueelle on ratkaiseva tekijä, jotta voit unohtaa auton parkkipulmat ja keskittyä täysin musiikkielämykseen. Kulkuyhteydet ovat VALOssa kohdallaan, sillä hotelli sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Hotellin kulmalta lähtee myös hyvät pyöräilyreitit, mikäli haluat ottaa kaupungin haltuun kaksipyöräisellä.

Eli ei muuta kuin varaa huone VALOsta, laita festarikamppeet päälle ja lähde nauttimaan Sidewaysin taianomaisesta tunnelmasta!

 

Hotellimajoitus

 

Lähteet

Helsingin jäähalli

Sideways Helsinki

Sideways aikataulu

Lippu.fi

Tiketti

alueohjelma

musiikkiohjelma

My Helsinki

VALO