VALO ehdolla maailman vastuullisimmaksi matkailualan toimijaksi!

World Sustainable Travel & Hospitality Awards -kilpailu on käynnissä, ja VALO on ehdolla kahdessa kategoriassa: World’s Leading Sustainable Organization sekä World’s Leading Sustainable Development. Tue tekemäämme työtä kestävän kehityksen eteen äänestämällä alla olevasta linkistä.

0

VALO ehdolla maailman vastuullisimmaksi matkailualan toimijaksi!

VALOn vastuullinen konsepti on huomioitu jälleen kansainvälisellä tasolla, ja olemme saaneet kunnian olla ehdokkaana ensimmäistä kertaa järjestettävässä World Sustainable Travel & Hospitality Awards -kilpailussa!World Sustainable Travel & Hospitality Awards keskittyy matkailualan vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Vastuullisia toimijoita palkitaan eri kategorioissa, ja VALO on ehdolla kategorioissa World’s Leading Sustainable Organization ja World’s Leading Sustainable Development.

Äänestys on nyt käynnissä ja jatkuu aina 2.8.2024 asti.

Äänestyslinkit alla

2024 WORLD’S LEADING SUSTAINABLE DEVELOPMENT

2024 WORLD’S LEADING SUSTAINABLE ORGANISATION

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO on suunniteltu monella tavalla ympäristöystävälliseksi ja kaikki VALOn palvelut on vastuullisesti tuotettuja. On kestämätöntä, että rakennuksia käytetään vain yöllä tai päivällä. Niiden tulisi olla tehokkaassa käytössä ympäri vuorokauden, koska rakennukset tuottavat melkein puolet kaikista maailman hiilipäästöistä. VALO on ainutlaatuisen vastuullinen hybridi, jolla on ongelmaan innovatiivinen ratkaisu. VALO yhdistää toimiston ja hotellin samoihin tiloihin, näin monikäyttöiset tilat ovat käytössä ympäri vuorokauden.Tilojen tehokkaan käytön lisäsi VALOssa on energiaa säästäviä järjestelmiä, joiden avulla säästämme sekä sähköä, vettä että lämmitysenergiaa. Kattoterassimme altaat ja saunat eivät tuota ylimääräisiä hiilipäästöjä, ne lämpenevät talon alla olevien, ympäristöystävällisten maalämpökaivojen avulla. Ylimääräisten päästöjen minimoimiseksi VALOn kalusteet ja materiaalit on vastuullisesti valmistettuja ja pitkäikäisiä, niiden uusimisväli on pitkä. Näiden lisäksi VALOn materiaalit on lähellä tuotettuja, näin vältämme rahdista syntyvät hiilipäästöt. Lisäksi VALOssa vähennetään materiaali-, kemikaali-, energia- ja ruokahukkaa älykkäillä järjestelmillä ja asiakasohjeistuksella. Pidämme huolen, että VALOssa on mahdollisimman vähän neliömetrejä, joita ei käytetä aktiivisesti – meistä vastuullisuus on parasta mukavuutta, ei tarpeettoman isot ja turhat tilat.

Palkinnot ja todistukset:

 

                Sustainable travel Finland logo