PMMP – KOKO SHOW Olympiastadionilla

Tänä kesänä Hotelli VALOn lähialueella tapahtuu jälleen jotain erityistä, kun PMMP ottaa haltuunsa Helsingin legendaarisen Olympiastadionin! Kyllä, kuulitte oikein, PMMP tekee paluun!

Stadionkeikkaa odotellessa voisimme hieman perehtyä PMMP:hen ja siihen, miksi tämä odotettu paluukeikka on niin merkittävä suomalaisen musiikin näkökulmasta. Hyppää mukaan fiilistelemään!

0

Ketä PMMP:hen kuuluu?

PMMP:n keulahahmoja ovat laulaja-lauluntekijät Paula Vesala ja Mira Luoti. Vesala tunnetaan energisestä ja karismaattisesta esiintymisestään sekä monipuolisesta äänestään. Luodin persoonallinen ääni ja taidokas esiintyminen ovat myös olleet tärkeä osa PMMP:n tunnettavuutta.

Näiden kahden laulajanaisen takana on lisäksi bändi, johon kuuluvat Juho Vehmanen (basso), Heikki Kytölä (rummut) ja Mikko Virta (kitara).

 

Mistä tulee lyhenne PMMP?

Vesala ja Luoti ovat yhtyeensä alkuaikoina kertoneet PMMP:n olevan lyhenne sanoista “Paulan ja Miran molemmat puolet”.

Lyhenne PMMP on sittemmin tullut tunnetuksi Suomen musiikkimaailmassa, ja se yhdistetään vahvasti yhtyeen energiseen ja persoonalliseen musiikkiin.

 

Missä nähdään PMMP:n paluukeikka?

PMMP:n paluuta odotellessa tietysti halutaan tietää, Missä PMMP esiintyy. Kuten jo tässä artikkelissa on varmasti tutuksi tullut, PMMP:n paluukeikka nähdään pääkaupungissamme Helsingissä, legendaarisella Olympiastadionilla.

Stadionkeikka, joka kantaa nimeä KOKO SHOW, on odotettu konsertti, joka tuo yhtyeen takaisin suuren kansan nähtäville pitkän tauon jälkeen.

Olympiastadionin massiivinen lavarakennelma tarjoaa täydellisen näyttämön PMMP:n musiikilliselle spektaakkelille, joka lupaa olla unohtumaton elämys kaikille paikallaolijoille.

 

Milloin PMMP Olympiastadion-keikka on?

PMMP:n Olympiastadion-keikka on Suomessa yksi kesän odotetuimmista tapahtumista, johon fanit ovat pitkään ja hartaasti valmistautuneet. Ja näitä keikkoja järjestetään elokuussa kahtena iltana.

Tarkemmat päivämäärät PMMP:n stadionkeikoille ovat perjantai 23.8.2024 sekä lauantai 24.8.2024.

 

Mistä ostaa liput PMMP:n keikalle?

Useat PMMP:n kesän keikat on ehditty myydä loppuun. PMMP:n Olympiastadionin liput tulivat myyntiin lippu.fi -palveluun 18.9.2023 klo 9, ja liput varattiin IS:n mukaan alle kymmenessä minuutissa. Olympiastadion kirjoittaa tästä artikkelissaan:

“Vuosituhannen alun merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva PMMP tekee odotetun paluun ensi kesänä ja esiintyy Helsingin Olympiastadionilla pe 23. ja la 24. elokuuta. Molemmat konsertit ovat loppuunvarattuja ja Lisälippuja konsertteihin saattaa vapautua myöhemmin myyntiin lavarakennelmien tarkennuttua.”

 

Missä PMMP keikkailee kesällä 2024?

PMMP keikkailee kesällä 2024 useissa eri paikoissa ympäri Suomea.

Heidän kiertueensa sisältää keikkoja eri festivaaleilla ja konserttipaikoissa eri puolilla maata. Tärkeimpänä tapahtumana heillä on paluukeikka KOKO SHOW Olympiastadionilla Helsingissä. Lisäksi he esiintyvät muun muassa Ruisrockissa Turussa, Ilosaarirockissa Joensuussa, ja Provinssissa Seinäjoella.

 

Miten varautua PMMP:n keikalle?

Jaamme PMMP:n keikalle muutamia vinkkejä, joista voit napata mukaasi ne itsellesi mieluisimmat.

Et varmaan ole ainoa, joka haluaa laulaa mukana ”Päiväkoti” -biisin kertosäkeessä, joten availe ääntäsi ja varaudu siihen, että kurkku saattaa olla seuraavana päivänä vähän käheä.

PMMP:n keikoilla on lupa pukeutua niin kuin olisit juuri astunut suoraan 2000-luvun alun pop-videon lavasteeksi. Kaivetaan siis kaapista ne neonväriset housut ja paljettimekko esiin!

Koska kaikki tietävät, että PMMP:n keikoilla ei voi vain seistä paikallaan, treenaa niin että jaksat hyppiä ja tanssia musiikin mukana. Varaa mukaasi myös vähän välipalaa ja vettä. Et varmasti halua olla se, joka lyyhistyy keikan puolivälissä nälkään tai janoon!

 

Miksi PMMP:n paluuta pidetään niin merkityksellisenä?

PMMP:n paluuta lavalle odotetaan innolla monista syistä. Ensinnäkin, he ovat yksi Suomen rakastetuimmista yhtyeistä, jonka musiikki on koskettanut monien sydämiä yli kahden vuosikymmenen ajan. Heidän paluunsa suomalaiseen musiikkikulttuuriin tuo mukanaan paljon iloa ja nostalgiaa etenkin niille, jotka ovat kasvaneet heidän musiikkinsa parissa.

Warner Music Finland kiteyttää hyvin:

“Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita. PMMP oli tunnettu hittiensä lisäksi energisistä keikoistaan, jotka olivat loppuunmyytyjä kiertue toisensa jälkeen.”

PMMP:n paluun myötä saamme siis yli kymmenen vuoden jälkeen kokea tämän jälleen.

 

Mistä majoitus PMMP:n keikkaviikonlopulle?

Kun suunnittelet PMMP:n keikkaviikonloppua, on tärkeä muistaa, että majoitus on tärkeä osa onnistunutta kokemusta. Etenkin kauempaa tullessa majoituspaikka on hyvä varata jo hyvissä ajoin, sillä keikalle on tulossa “muutama” muukin vierailija. Ensi kesänä PMMP:n kanssa tulee stadionille juhlimaan yli 80 000 ihmistä.

VALO Hotelli on tietysti ykkösvalinta niille, jotka haluavat olla lähellä tapahtumia ja nauttia samalla ylellisyydestä ja mukavuuksista. Sen sijainti tarjoaa nopean yhteyden Olympiastadionille, joten pääset takaisin majapaikkaasi helposti heti keikan päättymisen jälkeen.

Hotellien lisäksi muita majoitusvaihtoehtoja ovat Helsingissä sijaitsevat Airbnb-asunnot sekä hostellit. Yleisesti ottaen nämä saattavat olla edullisempia vaihtoehtoja, mutta on hyvä tiedostaa, että kuumimpaan sesonkiaikaan hinnat voivat olla pilvissä.

 

Juhlaviikot

 

Lähteet

PMMP

lippu.fi

IS

Olympiastadion

Warner Music Finland