attention icon

Hotellitarjoukset Helsinki

Tältä sivulta löydät kaikki VALO Hotel & Work Helsingin hotellitarjoukset sekä ravintola-, kokous-  ja työtilakampanjat.

JOULU 11. - 21.12.2023

Joululounas 54 €

Virittäydy ihanaan joulutunnelmaan nauttimalla herkullinen joululounas Bistro ELOssa. Varaathan pöytäsi pian!

VALO Hotel Helsingin hotellitarjouksella säästät vielä 10 % extraa päivän parhaasta majoitushinnasta

HOTELLIYÖT PARHAASEEN HINTAAN

10 % lisäalennus päivän parhaasta hinnasta

Haluatko varata hotelliyöt VALOssa varmasti parhaaseen mahdolliseen hintaan? Hyödynnä kampanjakoodimme PROAPP ja varaa hotelliyöt vielä 10 % päivän edullisinta joustavaa majoitushintaamme edullisemmin.

Kuohuvaa_kuohuviini_skumppa_sänky

HOTELLIPAKETTI 31.12.2023

Uuden vuoden juhlapaketti alkaen 265 €

Juhlista vuoden vaihtumista tyylikkäästi VALO Hotel Helsingissä. Uuden vuoden juhlapaketti sisältää yön kotoisassa huoneessa, pääsyn wellness-alueelle saunoihin ja rentoutusaltaisiin, Bistro ELOn herkullisen uuden vuoden 4-ruokalajin New Year Menu, lasit kuohuvaa sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti. Vuoden vaihtumista pääset seuraamaan kattoterassiltamme!

_DSC8059-jouluvaloilla

JOULUPAKETTI 2.12.-30.12.2023

Jouluinen hotellipaketti Helsingissä alk. 225 €/yö/2hlö

Varaa nyt joulun hellin hotellipaketti kolmen ruokalajin ELO Menulla tai Kääpä Menulla sekä glögillä! Sukella VALOn joulutunnelmaan, syö hyvin, sauno ja rentoudu. Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana. Hinnat alkaen 225 €/yö/2hlö ja hotelliyöt varattavissa 2.12.-30.12.2023, poislukien sunnuntait sekä 6.12 ja 24.12.2023.

VALO Workin coworking tila

TYÖTILAT PÄIVÄPASSEILLA

Coworking-päiväpassit sarjalipuilla alk 18 € /pvä

VALO Workistä saat itsellesi ja työntekijöillesi käyttöön viihtyisät coworking-tilat päiväksi kätevillä sarjalipuilla.

VALO App hotelli coworking helsinki

ILMAINEN TYÖPÄIVÄ VALOSSA

Maksuton tutustumispäivä web app-käyttäjille

Nyt kannattaa liittyä VALO App-käyttäjäksi! Tarjoamme jokaiselle uudelle app-käyttäjälle yhden ilmaisen työpäivän VALOn Smart-työhuoneessa ja coworking-alueella.

Työntekijöitä työskentelemässä ja kahvittelemassa VALO Workin Coworking-tiloissa Helsingin Ruskeasuolla

TYÖMATKA HELSINKIIN

Hotelliyö & coworking-tilat

Varaa vastuullinen ja kätevä työmatka Helsinkiin: hotelliyön päälle saat käyttöösi VALOn coworking-tilat.

À LA CARTE-LISTA SYKSY/TALVI 2023

Bistro ELOn illallismenut

Nauti syksyn mauista Bistro ELOssa! Varaa pöytä Tableonlinen kautta ja koe ihania makumatkoja à la carte -listamme herkullisilla annoksilla. Älä jätä tilaisuutta väliin - varaa pöytäsi jo tänään

RAVINTOLALAHJAKORTIT

Lahjakortit - hinnat alkaen 25€

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.

Uuden vuoden illallinen

Bistro ELOn uuden vuoden illallinen

Uuden vuoden aattona Bistro ELOssa on tarjolla herkullinen illallinen klo 17-23. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä Tableonlinen kautta. Lounge Bar SUO palvelee supistetulla ruokalistalla uudenvuoden aattona ja ELOssa on tarjolla vain uuden vuoden illallinen.

Jouluaaton illallinen

Bistro ELOn jouluillallinen

Jouluaattona 24.12. Bistro ELOssa on tarjolla jouluinen buffet hintaan 60 €/aikuinen! Lapset 5-12v 21 €/hlö ja alle 5v. syövät ilmaiseksi. Illan aikana ELOssa järjestetään kaksi kattausta; klo 17.00 ja klo 20.00.

VALO Hotelin comfort-huonetyyppi

LAHJAKORTIT

Hotellilahjakortit alkaen 50 €/kpl

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.

Kaksi kuohuviinilasia kohotettuina ilmaan staycationin aikana

STAYCATION HELSINGISSÄ

VALOn staycation-paketti

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

Joulu_Wellness_VALO

Hotellipaketti 24.-25.12.2023

Jouluaatto VALOssa alkaen 255 €/yö

Vietä ihanan rento ja tunnelmallinen jouluaatto hotellissa Helsingissä. VALOn jouluaaton hotellipaketti kätkee sisäänsä hotelliyön, joulusaunat, ihanan jouluillallisen ja glögit Bistro ELOssa, sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 15 asti. Lapset (alle 12v.) yöpyvät, ja syövät maksutta lastenlistalta, ruokailevien vanhempien mukana.