STAYCATION + 3 RUOKALAJIN ILLALLINEN 30.11.2022 SAAKKA

Staycation Helsingissä alkaen 140€/yö

Varaa staycation VALOsta ihanalla kolmen ruokalajin illallisella! Hyppää hotellin pehmeisiin lakanoihin, syö hyvin ja rentoudu. Hinnat alkaen 140€/yö ja hotelliyöt varattavissa aikavälille 19.8. - 30.11.2022.

VARAA KOODILLA PROSTAY

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanjahinta sisältää hotelliyön missä tahansa VALOn huoneluokassa ja 3 ruokalajin illallisen Bistro ELOssa.
- Hinnat alkaen 140€/yö
- Hotelliyöt varattavissa 30.11.2022 asti
- Varaa koodilla PROSTAY

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi. 3 ruokalajin illallinen & alennus on jo laskettu mukaan hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.

Hotellitarjous: Staycation ja 3 ruokalajin illallinen Helsingissä

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan. Varaa kaiken kattava staycation pohjoismaisen ravintolamme Bistro ELOn herkullisella 3 ruokalajin illallisella! Täällä saat makeat unet suloisissa huoneissa & nautit keväästä viereisen Keskuspuiston kauniissa maisemissa. Kun on aika rauhoittua, voit liittää mobiililaitteesi huoneen TV-ruutuun ChromeCastilla ja laittaa pyörimään suoratoistopalveluiden kuumimmat hitit.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautit sesongin mukaisen á la carte -menun suomalaisista mauista. Lounge & Bar SUOssa voit maistella laadukkaita cocktaileja, jotka valmistetaan itse alusta loppuun parhaista raaka-aineista.

Kolmen ruokalajin illallinen sisältää:

KATSO RUOKALISTA