attention icon

VALO App – 20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

STAYCATION HELSINGISSÄ

Staycation ja kuohuvat

Vietä ainutlaatuinen staycation VALOssa Helsingissä. VALOn kotoisassa huoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Voisiko lähiloma herkullisempi olla?

VARAA KOODILLA PROSTAY

KAMPANJAT EHDOT:

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö VALOn Comfort tai Deluxe -huoneluokassa, aamiainen, pääsy wellness-alueelle, pullo kuohuviiniä sekä myöhäinen uloskirjautuminen klo 13 asti.

Ohjeet varaamiseen:

- Varaa hotelliyöt käyttäen kampanjakoodia PROSTAY
- Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.

Staycation Helsingissä – varaa koodilla PROSTAY

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Pieni pako arjesta, omaa tilaa ja aikaa – nyt varataan Helsingin rennoin staycation.

VALO Hotel & Workissä on omaa rauhaa ja iloista elämää, sinä päätät mitä kaikkea haluat pikkulomallasi tehdä. VALOn omassa ravintolassa, Bistro ELOssa, on tarjolla maukas kolmen ruokalajin illallinen, joka on valmistettu kauden parhaista raaka-aineista. Valopihalla, katetulla sisäpihallamme, voi nauttia kupin kahvia tai yömyssyn seuraten VALOn arkea ja elämää. Keskuspuiston luonto on aivan nurkan takana, ja keskustan kulttuuri lyhyen bussimatkan päässä. Aamiaispöytämme valikoima on tarkkaan harkittu antamaan virtaa päivään: suosittelemme kokeilemaan upeaa jogurtti- ja puurobaaria ja vegaanisia voisarvia!

Kattokerroksen hirsisaunat sekä huoneesi todella hyvä sänky sulattavat kovimmatkin stressit. Pahimpaan niskajumiin kannattaa harkita VALOssa toimivan Flexus Terveyspalveluiden hierontaa.