VALO Franchising

VALO tarjoaa ainutlaatuista konseptiaan kiinteistön omistajille ja operaattoreille myös franchising-sopimusmallilla. Oli kyseessä sitten tyhjä tontti tai valmis hotelli- tai toimistokiinteistö, se voidaan kehittää VALOksi yhdessä tiimimme kanssa.

”Better occupancy, better RevPaR, better ADR.”

VALON BRÄNDI

Menestyvä ja erottuva brändi kilpaillussa markkinassa

AINUTLAATUINEN HYBRIDI

Tuotot kahdesta liiketoiminnasta yksillä resursseilla

VALON TIIMI

Kattava tuki huipputiimiltä hankkeen suunnitteluun ja läpivientiin.

Innovatiivinen hybridi

Toimistot ja hotellit jäävät jälkeen aikamme kehityksestä. Ne kuluttavat häkellyttävän määrän energiaa ja resursseja, joista merkittävä osa menee hukkaan, koska talo seisoo tyhjillään asiakkaita odotellessa.

VALOn innovoima monikäyttöinen tila- ja palvelukokonaisuus mahdollistaa aidosti kestävän kasvun ja vastuullisemman arjen niin asiakkaille kuin kiinteistön omistajalle.

Palkinnot

Sertifikaatit

Tehot irti kaksoiskäytöllä

Me loimme täysin uudenlaisen huoneen, joka muuntuu hotellihuoneesta työtilaksi huonesiivouksen yhteydessä, ja palvelee kahta eri asiakasryhmää vuorokauden aikana. Ympärillä on tila- ja palvelukokonaisuus, joka hyödyntää erilaiset asiakasryhmät ja resurssit todella tehokkaasti.

VALO säästää luonnonvaroja, energiaa ja operoinnin resursseja, ja mahdollistaa lisätuotot samoista neliöistä. Myös kiinteistön lisäpalvelut hyötyvät hybriditiloista suurempina asiakasvirtoina, jotka saapuvat taloon tasaisesti läpi vuorokauden.

Vastuullisemman arjen VALO

2022 CO2: 2,95 kg/asiakas
(Keskuskauppakamari, scope 1 & 2)

  • Tilojen kaksoiskäyttö & kalusteinnovaatiot
  • Palveluiden yhteiskäyttö
  • Materiaalit & toimintatavat
  • Ravintolan valikoima & hävikin minimointi
  • 100 % vihreä sähkö & maalämpö
  • Energiaa säästävät ratkaisut kiinteistössä

 

VALO Platform

VALO Platform on valmis alusta, jonka kautta asiakas varaa vaivatta hotelli-, kokous- ja työtilat, ja VALO hallitsee tilojen kaksoiskäyttöä. Se on yhdistelmä räätälöityjä VALO-ohjelmistoja, kolmansien osapuolten ohjelmia sekä kiinteistöautomaatiota.

Alustaan on yhdistetty VALOn lukitusjärjestelmä: web appin kautta tehdyt varaukset siirtyvät automaattisesti asiakkaan avaimeen reaaliajassa.

 

VALO Franchising -edut

 

Vakiintunut asiakaskunta, joka kaipaa uusia VALO-kohteita Suomessa ja maailmalla

Vastuullinen hotelli- ja toimistokonsepti, joka on helppo sertifioida

Maailman ainut kaksoiskäyttöisen kiinteistön operointimalli valmiina käsissänne

 

Avaa ovet lisätuotolle 24/7

VALOn hybriditilat tuovat samaan tilaan kaksi täysin erilaista asiakasryhmää eri aikoina, ja tarjoaa kahdet tuotot yksillä resursseilla.

Hybridiä vahvistaa entisestään kokoustilat, ravintolat sekä hyvinvoinnin tilat ja palvelut, joita sekä hotelli- että toimistoasiakkaat hyödyntävät omina aikoinaan tuoden mukanaan uusia kassavirtoja. Toimisto- ja kokouspalveluilla VALO tavoittaa myös kuukausilaskutteisia asiakkaita.

”Hybridihotellissa yli 100 % täyttöaste on mahdollinen!”

 

 

VALOn tarina

Tarinamme alkoi turhautuneesta liikematkustajasta, joka oli kyllästynyt huonoihin hotellihuoneisiin, yksinäiseen arkeen ja ennen kaikkea sahaamaan hotellien ja toimistojen välillä.

Rakennusalan konkarina hän näki kuinka samanlaisia hotelli- ja toimistokiinteistöt olivat, ja kuinka yksi tyhjeni toisen täyttyessä vuorokauden ja sesonkien mukaan.

Yhdistämällä kaksi liiketoimintaa yhteen tilaan, syntyy eloisampi hotelli ja laadukkaampi toimisto, jossa huoneet ovat markkinan parhaat, olivat ne hotelli- tai toimistomuodossaan.

Ota yhteyttä ja käynnistä yhteistyö

Olet siis kiinnostunut VALOsta:

1. Ota meihin yhteyttä & käynnistetään keskustelut

2. Alkuanalyysi hankeaihiosta ja franchising-yrittäjästä

3. NDA & Tutustu konseptiin syvemmin
Allekirjoitettuanne alustavan NDA:n, saatte VALOn laajan konseptimateriaalin: Tila, brändi, teknologia, palvelu & operaatio.
Käynnistämme yhteistyön kohteenne arviointiin.

4. Franchising-sopimus ja kohteeseen liittyvät suunnitelmat

    Jätä yhteystietosi: