Usein kysytyt kysymykset | VALO Hotel Helsinki

Työtilojen käyttäminen

Voit lähettää tulostustyösi henkilökohtaiseen turvatulostusjonoosi:

 1. Lähetä tulostettava dokumentti osoitteeseen print@valohotel.fi. Tuetuttuja tiedostomuotoja ovat .pdf ja Microsoft Office dokumentit
 2. Kun tunnistaudut tulostimelle Valo-kulkutunnusteellasi, voit tulostaa haluamasi dokumentit turvatulostusjonosta

HUOM! Tulostaessasi ensimmäisen kerran, sinun tulee antaa tulostimelle väliaikainen tunnistuskoodisi. Jäsenille on lähetetty tunnistuskoodi osoitteesta print@valohotel.fi.

Work-jäsenyyteen kuuluu 100 arkkia mustavalkoisia tulosteita (80 g/m2 paperille) kuukaudessa. Muista tulostustöistä veloitamme hinnaston mukaisen maksun yrityksen kk-laskulla.

Avainsanat: Lisäpalvelut, tulostin

VALO Work -jäsenten lokerikot löytyvät 2. kerroksesta Work Loungen takaa käytäviltä sekä luovasta ja hiljaisesta yhteistilasta. Lähes kaikki 2. kerroksen lokerikot ovat tarkoitettu päiväkäyttöön. Vain rennon Luovan tilan, josta löydät mm. säkkituolit, lokerikot ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

Päiväkäytön lokerikkoja voi olla maksutta käytössä vain yksi kerrallaan. Kysy lisää pitkäaikaissäilytyksen hankkimisesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 340 4002.

Lukitseminen
 1. Näytä lukolle avain-tagia. Lukko vilkuttaa vihreää.
 2. Käännä lukon vipua vastapäivään. Lukon valo muuttuu punaiseksi.
Avaaminen
 1. Näytä lukolle avain-tagia. Lukko vilkuttaa vihreää.
 2. Käännä lukon vipua myötäpäivään. Lokerikon ovi aukeaa.

Avainsanat: lokerikot, lukitseminen, säilytys

Aina kun varaat itsellesi työhuoneen, tai muutat tiloihin liittyviä varauksiasi, avain-tagi tulee käyttää päivityspisteillä. Käyttämällä tagisi päivityspisteillä, päivität kulkulupasi ja avaimesi käy valitsemaasi työtilaan.

Päivityspisteet:
Päivityspisteitä ovat 2. kerroksen VALO Workin portit, käytäväovien pielet ja VALO Work -vastaanoton tiskin tag-lukija. Mikäli valitset itsellesi työtilan jo ennen VALO Work -tiloihin saapumista, kulkulupa päivittyy automaattisesti, kun käyt 2. kerroksen VALO Work -porttien läpi.

Huomioithan, että hissien tagi-lukijat eivät ole päivityspisteitä. Jos siis olet joustojäsen, et voi nousta hissillä parkkihallista suoraan toiseen kerrokseen tai ylemmäs, vaan sinun on käytävä työtiloihin ensimmäisen kerroksen ja tagien päivityspisteiden kautta.

Avainsanat: avain, käyttöoikeus, kulkulupa

Käytössäsi on lisänäyttö lähes jokaisessa VALO Work -työtilassa. Luovassa tilassa sekä työhuoneissa on isot kiinteät näytöt, ja hiljaisessa yhteistilassa siirreltävät lisänäytöt.

Työhuone

Yhdistäminen HDMI-kaapelilla:

 1. Liitä HDMI-kaapeli tietokoneeseesi
  Kaapeli löytyy huonetyypistä riippuen seinästä työpöydän tai sohvan vierestä valmiiksi paikalleen kiinnitettynä.
 2. Kaapelin saa tarvittaessa myös VALO Work -vastaanotosta 2. kerroksesta klo 8-16.
 3. Jos TV ei herää automaattisesti, laita TV päälle ja valitse “View Your Own Content”
 4. Valitse kaukosäätimestä lähteeksi (Source) HDMI 1
Luova tila

Voit liittää tietokoneesi näyttöön HDMI-kaapelilla, joka löytyy valmiiksi kiinnitettynä näyttöihin.

Hiljainen yhteistila keskittymiseen

Hiljaisessa yhteistilassa tietokone liitetään lisänäyttöihin joko kytkemällä kone ThinkPadiin USB-C -kaapelilla tai suoraan näyttöön USB-C tai HDMI-kaapelilla. USB-C -kaapelit löytyvät näyttöjen yhteydestä. HDMI-kaapelin (sekä tarvittaessa myös USB-C -kaapelin) voi hakea VALO Work -vastaanotosta 2. kerroksesta klo 8-16.

Avainsanat: kaapelit, lisänäyttö, näytöt

Löydät monitoimilaitteen toisesta kerroksesta Workin yhteistilojen luota Naava-kokoustilaa vastapäätä.

Avainsanat: tulostin, varustelu

Mikäli kaikki tilat yhteisalueella ovat varattuja, pyrimme löytämään korvaavan tilan VALO-kiinteistöstä.

Avainsanat: työtilat, Varaaminen

Jaetut työtilat ovat ainoastaan niiden jäsenten käytössä, joilla on voimassa oleva pääsyoikeus alueelle.

Avainsanat: Kokoukset, työtilat, vieraat

Näytöt löytyvät rauhallisen työskentelyn tilasta, joka on tarkoitettu keskittymistä vaativaan työhön.

Avainsanat: näytöt, työtilat, varustelu

Huonemallista riippuen pistorasioita on 4-8 kappaletta. Pistorasioiden määrä on suhteessa työhuoneen kokoon.

Avainsanat: työhuone, varustelu

Kyllä voit.

Avainsanat: ruokailu, työhuone

Voit tuoda omia tarvikkeita käyttäjäehtojen sallimissa puitteissa. Henkilökohtaiset tavarat on vietävä mukanasi aina työtilan jättäessäsi.

Avainsanat: säilytys, työhuone, varustelu

Jaettu työtila- ja täysjäsenet voivat käyttää Workin lokerikkoja säilytykseen. Kysy lisää vuokrauksesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 340 4000.

Avainsanat: lokerikot, säilytys, työtilat

Kaikki työhuoneet täytyy tyhjentää työpäivän päätteeksi omista tavaroista. Mikäli huoneeseen unohtuu omia tavaroita, niitä kannattaa kysyä seuraavana päivänä vastaanotosta. Jaettu työtila ja täysjäsenet voivat käyttää VALO Workin lokerikkoja säilytykseen. Kysy lisää vuokrauksesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 340 4002.

Avainsanat: lokerikot, säilytys, työhuone

Kyllä voit, jokaisessa työhuoneessa on myös oma suihku.

Avainsanat: Hotelli, kylpyhuone, työhuone

Jokaisessa työhuoneessa on vedenkeitin ja pikakahvia ja teetä tarjolla.

Avainsanat: Hotelli, työhuone, virvokkeet

Jokaisessa työhuoneessa on käyttötarpeen mukaan säädettävä valaistus. Valaistuksen säädöt löytyvät VALO App -sovelluksesta sekä huoneesta.

Avainsanat: Hotelli, työhuone, valaistus

Jokaisessa huoneessa on erinomainen, säädettävä ilmastointi. Huoneessa olevan paneelin avulla käyttäjät voivat säätää huoneen lämpötilaa ja ilmanvaihdon voimakkuutta.

Avainsanat: Hotelli, ilmanvaihto, työhuone

Kaikki työhuoneet on äänieristetty poikkeuksellisen hyvin. Liikennemelua vastaan on paksu kiviseinä, huoneiden väliset seinät ovat tuplarunkoisia desibeliseiniä, joissa ei ole esimerkiksi seinien läpi meneviä sähköjohtoja tai muita äänieristystä huonontavia läpivientejä. Käytävälle päin huoneen ovi on hyvin ääntä eristävä.

Avainsanat: äänieristys, Hotelli, työhuone

Pyrimme aina mahdollistamaan joustavat työskentelyajat työhuoneissa, jotta voit poistua huoneesta oman aikataulusi mukaan. Mikäli huoneiden saatavuuden vuoksi työhuone on luovutettava toimistoajan päätyttyä, pyrimme järjestämään korvaavan työskentelytilan VALO-kiinteistöstä. VALO Work vastaanotto on avoinna arkisin klo 08-16.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Kaikki VALO Hotel & Workin huoneet toimivat hyvin sekä yksityisinä työhuoneina, että kokoushuoneina. Huonetyyppejä on kolme erilaista: Smart, Comfort ja Deluxe. Huoneet voit varata myös tunneittain VALO-sovelluksesta sekä VALO Work -vastaanotosta.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, Varaaminen

Tavallisessa työhuoneen tilavarauksessa huone on varaajan käytössä heti kun varaus on tehty. Kulkulupa päivittyy avaimeesi heti.

Avainsanat: tilavaraus, työtilat, Varaaminen

Julkisella paikalla kuvaaminen on yleensä sallittua. Vaikka valokuvaajalla onkin kiistatta tekijänoikeus/lähioikeus julkisella paikalla otettuihin valokuviin, kuvan kohteilla voi olla yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön nojalla oikeus rajoittaa kuvien julkaisemista. Muistathan kuitenkin kysyä kohdeyleisöltä, onko kuvien jakaminen heidän osaltaan sallittua.

Voit halutessasi käyttää myös #valowork julkaisuissa.

Avainsanat: Hotelli, työtilat, Valokuvaus

VALO Work -tilat ovat allergiavapaita tiloja, joten lemmikkieläinten tuominen tiloihin ei ole sallittua. Mikäli sinulla on kysymyksiä asian tiimoilta, otathan yhteyttä puhelimitse: 010 340 4002 (VALOn asiakaspalvelu 24 h, Work-vastaanotto ma-pe 8-16)

Avainsanat: Allergiat, lemmikit, Varaaminen

Hotellin palvelut

VALOssa on avoin wifi VALO Guest asiakkaille.

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

VALO Workin jäsenyyteen sisältyvät lisäpavelut löytyvät jäsenyys-sivuilta https://valowork.fi/hinnasto/. Niiden lisäksi tarjoamme jäsenillemme muun muassa työskentelyyn, majoitukseen, tapahtumiin, kokouksiin, ravintoloihin ja pysäköintiin liittyviä maksullisia lisäpalveluita. Löydät lisätietoja palveluistamme https://valowork.fi/palvelut sivulta.

Avainsanat: Hotelli, Jäsenyys, Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

Kyllä, huonepalvelun voit tilata ravintolasta tai vastaanotosta. Huonepalvelu on aina maksullinen ja sen voi joko maksaa heti tai lisätä yrityksen laskulle, mikäli tilaajalla on oikeus laskuttaa yritystilille.

Avainsanat: Hotelli, huonepalvelu, työtilat

Postipalvelu kuuluu Virtuaalitoimisto -tuotteeseen, joka maksaa 100 €/kk per yritys + alv.

Avainsanat: Lisäpalvelut, Postiosoite

Virtuaalitoimisto on lisäpalvelu, joka mahdollistaa posti- ja käyntiosoitteen siirtämisen VALO Workiin. Otathan postiosoitteen siirrosta yhteyttä osoitteeseen: work.helsinki@valohotel.fi.

Avainsanat: Jäsenyys, Lisäpalvelut, Postiosoite

Jäsenyys

Tilojen varaamisesta perittävä maksu riippuu jäsenyystyypistä. Jäsentyypit näet täältä: https://valowork.fi/hinnasto/

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Yksittäisellä Work-jäsenyydellä ja Work-yrityssopimuksella ei ole irtisanomisaikaa. Irtisanomisen jälkeen, jäsenyys pysyy voimassa sen laskutusjakson loppuun, jonka aikana irtisanoutuminen tapahtuu. Mikäli jäsenyystyyppiä korotetaan kesken laskutuskauden, jäsenyys päivittyy heti. Mikäli jäsenyystyyppiä alennetaan kesken laskutuskauden, korkeampi jäsenyys pysyy voimassa sen laskutusjakson loppuun, jonka aikana jäsenyystyypin alentaminen tapahtuu.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, Yritystili

Kerromme mielellämme lisää referenssiohjelmastamme. Otathan yhteyttä erno.launo@valohotel.fi

Avainsanat: Jäsenyys, Referenssit

Löydät jäsenedut sivustolta https://valowork.fi/hinnasto/

Osan jäseneduista pystyt varaamaan suoraan VALO appista. VALO appin näyttäminen toimii myös tunnuksena jäsenyydestäsi esimerkiksi ravintolassamme.

Avainsanat: Hinnasto, Jäsenedut, Varaaminen

VALO Work vastaanotto sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa, johon pääset kulkemaan ensimmäisen kerroksen aulatiloista portaita pitkin tai käyttämällä hissiä. Voit kysyä neuvoja 1. kerroksen vastaanotostamme, tai soittaa numeroon 010 340 4002.

Yhteystiedot:

 • VALO Work asiakaspalvelu: 010 340 4002
  (VALOn asiakaspalvelu 24 h, Work-asiantuntijat ma-pe klo 8-16)
 • Myyntipalvelu 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16)
 • VALO palveluvaraukset:
  Kokoukset, ravintola, kokoustarjoilut, wellness, majoitusvaraukset: reservations.helsinki@valo.fi
  Kokous- ja tapahtumavaraukset: meetings.helsinki@valo.fi

Avainsanat: Henkilökunta, Varaaminen, Yhteystiedot

Yritystili ja sovellus

Laskutusehtomme on 14 vuorokautta ja laskutusjakso on yksi kuukausi.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

Laskulle voi tulla yrityssopimuksen mukaisia viivästyskorkoja tai muistutusmaksuja.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

Voit muuttaa maksutapaa, yritysasetuksia ja jäsenyysasetuksia VALO App -sovelluksen avulla pääkäyttäjän näkymästä. Mikäli tarvitset neuvoja ja ohjeita, niin olethan yhteydessä henkilökuntaamme VALO Work vastaanotossa:

010 340 4002
Work-vastaanotto ma-pe klo 08-16, VALOn asiakaspalvelu 24 h

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Yrityssopimuksissa maksuvaihtoehtona laskutus. Muissa palveluostoissa luottokortti.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, Varaaminen

Jokaisella VALO Work -yrityksellä tulee olla vähintään yksi pääkäyttäjä. Jokainen pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa käyttäjiä ja pääkäyttäjiä VALO App -sovelluksen avulla.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Kaikkia yritysasetuksia ja jäsenyysasetuksia hallitaan VALO App -sovelluksen pääkäyttäjän näkymästä.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Käyttäjäehtojen mukaisesti: “Käyttäjä vastaa kaikista henkilökohtaisista vakuutuksistaan koskien VALO-kiinteistössä työskentelyyn, majoitukseen, ruokailuun tai muihin VALO Hotel & Work -palveluihin liittyviä tarpeita, mukaan lukien vastuut kolmansille osapuolille.”

Avainsanat: Jäsenyys, työtilat, Vakuutus

Kaikki saman asiakasyrityksen jäsenten tekemät tilavaraukset laskutetaan Work-asiakasyritykseltä laskutusjakson mukaisesti yhdellä laskulla. Samalle laskulle kerätään kaikki kyseisen laskutusjakson maksulliset yrityslaskulle ostetut tuotteet ja palvelut.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

VALO web App on sovellus, jonka avulla VALO Workin asiakkaat hallitsevat tilavarauksia, lisäpalveluita ja jäsenyyksiään VALO:ssa. Sitä käytetään henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.

Avainsanat: Jäsenyys, VALO app, Varaaminen

Sijainti ja saapuminen

VALO Hotel & Work on pääosin esteetön, mutta jotkin tilat ja palvelut eivät ole täysin kaikkien saavutettavissa. Lue lisää VALOn esteettömyydestä täällä.

Avainsanat: esteettömyys

VALOn lähialueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Helsingin Keskuspuisto on aivan kulman takana upeine ulkoilureitteineen. Kysy parhaat vinkit vastaanotostamme!

Avainsanat: liikunta, sijainti, ulkoilu

Lähin ruokakauppa Alepa Pikku Huopalahti sijaitsee vain 200 metrin päässä VALOsta.

Avainsanat: kauppa, lähialue, sijainti

Kaksi Helsingin kaupunkipyöräasemaa sijaitsevat Mannerheimintiellä aivan VALOn lähettyvillä, noin 200 metrin päässä.

Avainsanat: kaupunkipyörä, pyörä, sijainti

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole olemassa suoraa bussiyhteyttä VALO Hotel & Workiin. Nopeimman reittisuunnitelman löydät HSL:n Reittioppaasta. Autolla tai taksilla matka taittuu noin 20 minuutissa.

Avainsanat: julkinen liikenne, kulkuyhteydet, pysäkki, saapuminen

Raitiovaunu numero 10 pysähtyy hotellimme lähellä. Etelästä päin saapuessa lähin pysäkki ‘Ruskeasuo’ sijaitsee noin 50 metrin päässä hotellista. Pohjoisesta päin saavuttaessa lähin pysäkki on Ruskeasuon varikko, joka sijaitsee noin 100 metrin päässä hotellin sisäänkäynnistä. VALOn vierestä kulkevat lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan.

Avainsanat: julkinen liikenne, kulkuyhteydet, pysäkki, saapuminen

VALOssa on oma maksullinen pysäköintihalli. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Nauvontien kautta: Nauvontie 10. Asiakaspysäköintipaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat. Parkkihallin max. korkeus on 2,8m ylätasanteella. Pysäköintihallista on sujuva pääsy sisäkautta VALO Hotel & Work tiloihin. Katso hinnat täältä.

Avainsanat: autot, pysäköinti, saapuminen, vuokraus

VALO Hotel sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsingin Ruskeasuon alueella.

Avainsanat: lokaatio, paikka, sijainti

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

Asiakaspysäköintipaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat ja pysäköintihallista on pääsy sisäkautta VALO Hotel & Work tiloihin.

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut, pysäköinti

VALOssa on oma maksullinen pysäköintihalli. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu osoitteesta Nauvontie 10. Asiakaspaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat. Pysäköintihallista on sujuva pääsy sisäkautta VALO Hotel & Work tiloihin.

Work-jäsenen pysäköinti yrityspaikalle:
 1. Aja sisääntulorampille Nauvontieltä
 2. Puomi tunnistaa rekisterinumerosi, aukeaa ja kirjaa pysäköintisi
 3. Puomi tunnistaa rekisterinumerosi lähtiessäsi.

Hanki yrityspaikka ilmoittamalla autosi rekisterinumero ja yrityksenne nimi sähköpostiimme work.helsinki@valohotel.fi ja kytkemme teille yrityspaikan.

Pysäköinti ilman yrityspaikkaa:
 1. Aja sisääntulorampille Nauvontieltä
 2. Ota pysäköintilipuke puomilta ja aja sisään
 3. Maksa pysäköinti parkkihallissa automaatilla tai hotellin vastaanotossa lähtiessäsi
Pysäköintihinnasto:

Tunti (1h) 3,30 € / Päivä (klo 09.00 – 17.00) 12,10 € / Vuorokausi (24h) 20,16 € / Kuukausi Work-jäsenelle 200 €
Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Avainsanat: Jäsenyys, Lisäpalvelut, pysäköinti

Varaaminen

Klikkaa “Onko sinulla varauskoodi”-tekstiä varauspalkissa etusivulla tai booking.valo.fi -sivulla. Tähän kenttään voit syöttää varauskoodisi. Myös kampanjakoodit syötetään samaan kohtaan.

Avainsanat: kampanjakoodi, varaus, varauskoodi

Kyllä, voit tehdä varauksen maksamatta huonetta ennakkoon. Maksu hoidetaan tällöin paikan päällä hotellissa. Ennakkovaraajan etuhintaiset varaukset ja kampanjat tulee kuitenkin maksaa varauksen yhteydessä. Huomioithan, että mikäli saavut klo 18:00 jälkeen hotellille, niin luottokortti tulee olla ilmoitettuna huoneen takauksena.

Avainsanat: luottokortti, maksutapa, varaus

Klikkaa “Onko sinulla varauskoodi”-tekstiä varauspalkissa etusivulla tai booking.valo.fi -sivulla. Tähän kenttään voit syöttää yrityskoodisi.

Avainsanat: varaus, yrityskoodi, yrityssopimus

Varausvaiheessa antamasi luottokorttinumero takaa huoneen myöhäistä saapumista varten.

Avainsanat: luottokortti, myöhäinen saapuminen, varaus

Peruutukset voi tehdä varausehtojen puitteissa sen varauskanavan kautta, mistä varasit majoituksen alunperin. Jos tarvitset apua valo.fi- sivulla tehtyjen varausten peruutuksessa, niin otathan yhteyttä myyntipalveluumme arkisin klo 09.00 -16.00: reservations.helsinki@valo.fi

Avainsanat: muutos, peruutus, varaus

Ota yhteyttä myyntipalveluumme arkisin klo 09.00-16.00: reservations.helsinki@valo.fi / 010 340 4000

Avainsanat: sähköposti, varausvahvistus

Ota yhteyttä myyntipalveluumme arkisin klo 09.00-16.00: reservations.helsinki@valo.fi / 010 340 4000

Avainsanat: sähköposti, varausnumero

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Jos hotelliin tulee majoittumaan alaikäinen, tarvitaan todistus huoltajalta majoittumista varten.

Avainsanat: alaikäinen, huoltaja, majoittuminen, varaus

Lahjakorttivarauksen voit tehdä ottamalla yhteyden myyntipalveluumme arkisin klo 09.00-16.00: reservations.helsinki@valo.fi / 010 340 4000. Mainitse lahjakortin numero varausta tehdessäsi ja esitä lahjakortti vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Avainsanat: lahjakortti, varaus

Työhuone vaihtelee saatavuuden ja valitsemasi tilatyypin mukaan. Tiettyä huonenumeroa ei voi varata erikseen.

Avainsanat: tilavaraus, työtilat

Voit käyttää useita eri tiloja kesken päivän. Veloitus syntyy jäsenyystyypin ja hinnastomme mukaisesti. Voit esimerkiksi käyttää koko päivän täysjäsenyyteen kuuluvaa Smart-työhuonetta ja varata kesken päivän kaksi tuntia kokoustilaa Comfort-luokan kokoushuoneesta, ilman että vapauttaisit välillä työhuonettasi muiden käyttöön. Tällaisessa tapauksessa Smart-huoneesta ei syntyisi lisäveloitusta, mutta erillisestä Comfort-huoneesta syntyisi kahden tunnin mittainen veloitus.

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Kyllä voit. Voit varata monta tilaa samanaikaisesti VALO Appin kautta.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Huoneen voi vapauttaa VALO App -sovelluksesta samasta näkymästä, mistä hallitaan esimerkiksi työhuoneen käyttäjiä sekä ilmastoa. Huone olisi hyvä vapauttaa muiden käyttöön heti, kun sitä ei itse enää saman päivän aikana käytä. Tuntilaskutettavassa käytössä maksu peritään käytön mukaan, muuten tilasta peritään maksu päivähinnan mukaan.

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Työhuone varataan VALO wep App -sovelluksella. Käyttäjä voi varata heti käyttöönsä kulloinkin saatavilla olevista huoneista omiin tarpeisiinsa soveltuvan tilan käyttämällä käteviä pikavalinta- ja suodatustoimintoja. Varauksen yhteydessä varaaja voi valita kenellä muilla VALO-jäsenillä on oikeus käyttää samaa tilaa.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Ei tarvitse. VALO Work tarjoaa runsaasti erilaisia työtiloja erilaisiin tarpeisiin, ja useimmiten jäsenet voivat tehdä varauksen juuri silloin kun tarvitsevat työtilaa. On myös mahdollista varata tila etukäteen, jolloin voi varmistaa että halutun huoneluokan tila on käytössä juuri tiettyyn aikaan.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, työtilat

Tulevien tilavarausten peruutukset tulee tehdä varausta edeltävän vuorokauden loppuun mennessä. Varaukset peruutetaan ensisijaisesti VALO App-sovelluksella, mutta voit tehdä peruutuksen myös vastaanotostamme: 010 340 4002.

Avainsanat: peruutus, tilavaraus, työtilat

Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti VALO App -sovelluksella, mutta voit tehdä sen myös tarvittaessa VALO Workin vastaanotossa 2. kerroksessa, avoinna arkisin klo 08-16. Mikäli saavut paikalle muina aikoina, pyydämme ottamaan yhteyden hotellin vastaanottoon VALOn ensimmäisessä kerroksessa.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, työtilat

Majoittuminen

VALO Hotel & Work on pääosin esteetön, mutta jotkin tilat ja palvelut eivät ole täysin kaikkien saavutettavissa. Lue lisää VALOn esteettömyydestä täällä.

Avainsanat: esteettömyys

VALOsta löytyy lautapelejä lasten leikkihuoneesta sekä Lounge & Bar SUOsta.

Avainsanat: lautapeli, lautapelit, leikkihuone

Leikkihuoneesta löytyy monipuolinen kattaus leluja ja lautapelejä.

Avainsanat: lapset, leikkihuone

Lasten leikkihuone löytyy Letto-Neva kokoustilasta 23.12.-8.1. välisenä aikana. Leikkihuoneen ovet ovat auki klo 8-21.

Avainsanat: aukioloajat, lapset, leikkihuone

VALOssa ei järjestetä joulun aikaan erityistä ohjelmaa, mutta lapsille on tarjolla leikkihuone.

Avainsanat: joulu, ohjelma

Ryhmäalennukset hotelliyöpymisistä käsitellään erikseen tarjouspyyntöjen kautta erikseen pyydettäessä. Ravintolassa ei lähtökohtaisesti ole tarjolla ryhmäalennuksia.

Avainsanat: alennukset, alennus, majoittuminen, ryhmä, ryhmäalennus, ryhmähinnat, ryhmähinta

Hotellimme vastaanotto on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vastaanottoon saat yhteyden: reception.helsinki@valo.fi / 010 340 4001.

Avainsanat: aukioloajat, vastaanotto

Voit kirjautua sisään hotelliin klo 16.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Voit tiedustella mahdollisuutta aikaiseen sisäänkirjautumiseen vastaanotostamme: reception.helsinki@valo.fi / 010 340 4001.

Avainsanat: aikainen sisäänkirjautuminen, early check-in, matkatavarasäilytys, sisäänkirjautuminen

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänäsi. Voit tiedustella mahdollisuutta myöhäiseen sisäänkirjautumiseen vastaanotostamme: reception.helsinki@valo.fi / 010 340 4001.

Avainsanat: check-out, huoneen luovutus, late check-out, uloskirjautuminen

Tilanne vaihtelee varaustilanteen mukaan. Voit tiedustella mahdollisuutta vastaanotosta: reception.helsinki@valo.fi / 010 340 4001

Avainsanat: aikainen sisäänkirjautuminen, early check-in, late check-out, myöhäinen uloskirjautuminen

Uloskirjautuminen tehdään vastaanoton kautta klo 12.00 mennessä lähtöpäivänä.

Avainsanat: lähtö, uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen tehdään vastaanoton kautta klo 16.00 alkaen saapumispäivänä.

Avainsanat: saapuminen, sisäänkirjautuminen

Matkalaukkujen säilytys onnistuu mainiosti. Tarjoamme mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen ennen ja jälkeen vierailunne. Ota yhteyttä vastaanottoon matkatavaroiden säilytyksestä: 010 340 4001.

Avainsanat: matkalaukku, matkatavarasäilytys

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita VALOon. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 25 €/viipymä. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata teille sopivan huoneen. Opaskoirat majoittuvat meillä ilmaiseksi asianmukaista todistusta/dokumenttia vastaan.

Avainsanat: eläimet, lemmikit, lemmikki, majoitus

Kyllä, kaikista hotellihuoneistamme sekä yleisistä tiloistamme löytyy maksuton, langaton internet.

Avainsanat: internet, langaton, wifi

Pinnasänky 0-2 vuotiaalle kuuluu huoneen hintaan. Ota yhteyttä vastaanottoon: reception.helsinki@valo.fi / 010 340 4001.

Avainsanat: lastensänky, lastenvuode, pinnasänky, vauvan sänky

Kaikki lisävuoteemme ovat vuodesohva-mallisia. Sängyt ovat siis kiinteinä huoneissa ilman siirtomahdollisuutta. Huonevarausta tehdessä saat haluamallesi henkilömäärälle soveltuvat huoneet esiin.

Avainsanat: lisäsänky, lisävuode, sänky

Meillä huonepalvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden. Voit tilata huonepalvelun tuotteita vastaanotosta tai ravintolasta.

Avainsanat: huonepalvelu, huonetilaus, tabletti

Alai­käi­nen voi ma­joit­tua VALOssa ilman ai­kuis­ta. Yö­py­mi­seen tar­vi­taan huoltajan suos­tu­mus säh­kö­pos­til­la tai muu­ten kir­jal­li­ses­ti. Ikä­ra­ja alai­käi­sen ma­joit­tu­mi­seen yksin on vä­hin­tään 16 vuot­ta. Va­rauk­seen lii­te­tään van­hem­pien yh­teys­tie­dot. Ma­joit­tues­saan alai­käi­nen hen­ki­lö täyt­tää ma­tkusjailmoituksen nor­maa­lis­ti. Huo­nees­sa oleva mi­ni­bar tyhjennetään ja huo­ne­las­kusiir­rot es­te­tään. Vas­taan­ot­to tarkistaa huoltajalta oikeuden alaikäisen majoittumiselle sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Avainsanat: alaikäinen, Hotelli, majoitus

Ravintolat

Uutena vuotena Bistro ELOssa tarjoillaan uuden vuoden illallinen.

Avainsanat: joulu, ravintola, ravintolat, uusi vuosi

Ryhmäalennukset hotelliyöpymisistä käsitellään erikseen tarjouspyyntöjen kautta erikseen pyydettäessä. Ravintolassa ei lähtökohtaisesti ole tarjolla ryhmäalennuksia.

Avainsanat: alennukset, alennus, majoittuminen, ryhmä, ryhmäalennus, ryhmähinnat, ryhmähinta

Joulun aikaan (7-22.12.) Bistro ELOssa on tarjolla kaksi lounasvaihtoehtoa: herkullinen joululounas hintaan 44€/hlö sekä keitto/salaattilounas hintaan 11,30€/hlö. Molemmat vaihtoehdot ovat tarjolla arkisin klo 11-13.30.

Avainsanat: aukioloajat, joulu, lounas, ravintola, ravintolat, ruoka

Bistro ELO on avoinna joulun aikaan seuraavalla tavalla:

 • Itsenäisyyspäivä 6.12.: Aamiainen 8-11, illallinen 17-22. Ei lounasta.
 • Jouluaattona 24.12.: Aamiainen 8-11, *illallinen 17-23. Ei lounasta.
  *Jouluaattona tarjolla vain buffet-illallinen
 • Joulupäivänä 25.12.: Aamiainen 8-11, illallinen 17-22. Ei lounasta.
 • Tapaninpäivä 26.12.: Aamiainen 8-11, illallinen 17-22
 • Uusi vuosi: 31.12. aamiainen 8-11, illallinen 17.00-23.00 , 1.1. aamiainen 8-12, ei illallista

24.12. ja 31.12. Bistro ELOssa tarjolla on omat teemaillalliset, muina ajankohtina tarjolla on normaalit à la carte-listat.

Avainsanat: aukioloajat, joulu, juhlapyhät

Hotellissamme on 2 ravintolaa: ensimmäisestä kerroksesta löytyy pohjoismainen ravintola Bistro ELO ja tunnelmallinen Lounge & Bar SUO. Wellness-alueen allasbaari sijaitsee seitsemännessä kerroksessa kattoterassin yhteydessä. Kesällä myös VALO Rooftop Terrace palvelee säävarauksella. Ravintoloiden ja baarien aukioloajat voit katsoa Bistro ELOn nettisivuilta.

Avainsanat: baari, ravintolat, ruoka

Voit varata pöydän ravintolaan vastaanottomme kautta, ravintolamme luota, puhelimitse 010 340 4004 tai verkosta täältä.

Avainsanat: pöytävaraus, ravintolat

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etenkin, jos haluat varmistaa pääsyn illalliselle tiettyyn aikaan. Pöydän voit varata Tableonlinen kautta.

Avainsanat: pöytävaraus, ravintolat

Löydät meiltä runsaasti valikoimaa erityisruokavalioille niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin. Tutustu tarkemmin valikoimaan Bistro ELOn sivuilta.

Avainsanat: erikoisruokavalio, lista, ravintolat

Hotellin herkullinen aamiainen tarjoillaan Bistro ELOssa ensimmäisessä kerroksessa. Voit tarkistaa ajankohtaiset aukioloajat täältä: https://valo.fi/aukioloajat/

Avainsanat: aamiainen, aamupala aukioloajat, ravintola, ruoka

Helsingin maistuvin lounas tarjoillaan ensimmäisen kerroksen Bistro ELOssa Arkisin klo 11-13.30. Terveellisen ja herkullisen lounaan hinta 14,60 €. Lounas sisältää maukkaan pääruoan, värikkään salaattipöydän ja aromikkaan kahvin. Voit katsoa ajantasaisen lounaslistan täältä.

Avainsanat: aukioloajat, lounas, ravintola, ruoka

Tunnelmallinen illallinen tarjoillaan Bistro ELOssa ensimmäisessä kerroksessa seuraavasti: ma-to 17-22 (keittiö 21.30) | pe-la 17-23 (keittiö 22) Katso herkullinen a la carte-lista täältä. Voit varata pöydän ravintolaan täältä

Avainsanat: aukioloajat, illallinen, pöytävaraus, ravintola, ruoka

Kyllä, riippuen tilasta joko huonepalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme vastaanotossa.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Kyllä, huonepalvelun kautta.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Kyllä, huonepalvelun kautta.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Hyödynnät jäsenyytesi oikeuttamat edut näyttämällä kassalla tai henkilökunnalle kännykästäsi VALO App -sovelluksesi.

Avainsanat: Jäsenedut, ruokailu, VALO app

Käytössäsi ovat kaikki VALO Hotel & Work Helsingin ravintolapalvelut, huonepalvelu mukaan lukien. VALO Work -jäsenillä on vaihtuvia ravintolaetuja esimerkiksi aamupalasta, lounaasta ja illallisesta.

VALOn Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO ovat rentoja kohtaamispaikkoja raikkaiden, pohjoismaisten makujen äärellä.

Avainsanat: Hotelli, huonepalvelu, Jäsenedut

Kokoukset ja tapahtumat

Äänitä seuraava podisi helposti VALOn Podcast Studiossa! Studiomme sijaitsee VALO Hotel & Workin kolmannessa kerroksessa. Tarvitset mukaan vain oman muistikortin äänitiedoston tallentamista varten. Voit myös äänittää suoraan omalle koneellesi.

Tilavuokra alk. 50 € /h alv 0. Tutustu tarkemmin täällä.

VALOssa on avoin wifi VALO Guest asiakkaille.

VALO Workin palveluajat ovat klo 8-16. Näiden aikojen ulkopuolella huoneita voi olla rajoitetusti saatavilla, mutta pyrimme aina mahdollistamaan joustavat työskentelyajat halutussa huoneessa tai järjestämään korvaavan työskentelytilan VALO-kiinteistöstä.

Isommissa kokoustilavarauksissa tilaisuuden kesto sovitaan yhdessä Asiakaskokemus- ja myyntitiimin kanssa.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, Varaaminen

Täysjäsenillä on oikeus ilman erillistä veloitusta varata yksi Smart-huoneluokan huone vuorokaudessa koko työpäivän ajaksi. Mikäli täysjäsen varaa huoneen Work-aukioloaikojen ulkopuolella tai jatkaa varausta aukioloaikojen ulkopuolelle, siitä voidaan periä hinnaston mukainen tuntiveloitus. Mikäli täysjäsen varaa useamman kuin yhden Smart-tilan vuorokaudessa, veloitetaan näistä tiloista jäsenhinnaston mukainen maksu. Täysjäsenellä on lisäksi oikeus käyttää jaettuja työtiloja vapaasti joka päivä. Jaettu työtila -jäsenyyteen kuuluu oikeus käyttää jaettuja työtiloja vapaasti joka päivä. Jaettu työtila -jäseneltä ja Joustojäseneltä peritään jokaisesta tilavarauksesta jäsenhinnaston mukainen maksu.

Isommissa tilaisuuksissa ja kokoustilavarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluun, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16) tai lähettämään sähköpostia, meetings.helsinki@valo.fi

Avainsanat: Hinnasto, Kokoukset, Varaaminen

Kaikki työhuoneet on numeroitu ja/tai nimetty yksilöllisesti. Omalle tiimille tai organisaatiolle voi halutessaan jakaa oman sijaintinsa rakennuksessa. Vieraat ohjataan oikeaan tilaan henkilökunnan toimesta.

Avainsanat: Henkilökunta, Kokoukset, Varaaminen

Ottamalla yhteyden myyntipalveluumme, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16) tai lähettämällä sähköpostia meetings.helsinki@valo.fi

Avainsanat: Hotelli, Kokoukset, Varaaminen

Myyntipalveluun, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16), sähköposti: meetings.helsinki@valo.fi

Avainsanat: Kokoukset, Tapahtumat, Varaaminen

Wellness-alue

Wellness-alueelle voi varata ajan kerran jokaista majoitusvuorokautta kohden, mikäli wellness-alueen sisäänpääsy on hankittu majoitusvarauksen yhteydessä. Jos siis yövyt VALOssa yhden yön ajan, voit varata wellness-alueelle yhden ajan, kahden yön majoituksiin voit varata kaksi aikaa, ja niin edelleen.

Avainsanat: spa, wellness, wellness-alue

Wellness-alueen aukiloloajat löydät täältä: https://valo.fi/aukioloajat/

Avainsanat: allasosasto, altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-alue

Hotellin wellness-alueen sisätiloista löytyvät rentoutumisallas, perinteiset saunat sekä höyrysauna, tunnelmallinen lounge-alue ja monipuolinen kuntosali. Kattoterassilta löytyy kaksi käsinveistettyä hirsisaunaa, kylmä avanto ja lämmin poreallas. Voit lukea lisää wellness-alueesta täältä. Wellness-alue sijaitsee hotellin seitsemännessä kerroksessa.

Avainsanat: altaat, aukioloajat, sauna, spa, uima-allas, wellness-osasto

Wellness-alue on kaikkien VALOn vieraiden käytössä. Voit lukea lisää, ostaa sisäänpääsyn ja varata ajan täältä: https://valo.fi/wellness-ajanvaraus-2-0/

Avainsanat: sisäänpääsy, wellness-alue

Wellness-alueelta löytyy allasbaari, joka tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Wellness-baari on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 16-23.

Avainsanat: allasbaari, aukioloajat, juoma, ruoka, wellness-alue

Yksityistilaisuksia wellness-alueella voit tiedustella myyntipalvelustamme: meetings.helsinki@valo.fi / 010 340 4000.

Avainsanat: kokous, saunailta, wellness-alue, yksityistilaisuus

Poreallas +34°C,  Kylmäallas +8°C,  Sisäallas +30°C

Avainsanat: altaat, Lämpötila

Pyyhkeet sisältyvät jokaiseen VALO Hotelin huoneluokkaan. Comfort- ja Deluxe huonetyypeistä löytyy lisäksi kylpytakit ja tossut. Smart-huoneetyypeissä ja Work-jäsenenä kylpytakin ja tossut voi lunastaa hotellin vastaanotosta hintaan 15 € (sis. alv).

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut

Sisäänpääsy wellness-alueelle sisältyy kaikkiin huonevarauksiin, joihin on valittu varattaessa pääsy alueelle. Deluxe huoneisiin sisältyy aina pääsy wellness-alueelle. Sisäänpääsy alueelle hotellin ulkopuolisille vieraille on 30€/hlö saatavuuden mukaan. Wellness-alueeseen voit käydä tutustumassa tarkemmin tästä linkistä.

Avainsanat: Jäsenyys, kuntosali, Lisäpalvelut

Kuntosalin käyttömahdollisuus sisältyy kaikkiin Smart-, Comfort- ja Deluxe-huoneluokkien varauksiin. Kuntosalin käyttö kuuluu lisäksi tietyin rajoituksin VALO Work -jäsenyyksiin. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 7-22.

Avainsanat: Hotelli, kuntosali, Lisäpalvelut

Työskentely

Itsepalvelu check-in

Valitettavasti etsimääsi kysymystä tai vastausta ei löytynyt. Voit aina olla meihin yhteydessä:

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valo.fi
Auki 24/7

Asiakaskokemus – ja myyntitiimi
+358 10 340 4000
reservations.helsinki@valo.fi
Arkisin klo 9-17