Usein kysytyt kysymykset | VALO Hotel Helsinki

Työtilojen käyttäminen

Voit lähettää tulostustyösi henkilökohtaiseen turvatulostusjonoosi:

 1. Lähetä tulostettava dokumentti osoitteeseen print@valohotel.fi. Tuetuttuja tiedostomuotoja ovat .pdf ja Microsoft Office dokumentit
 2. Kun tunnistaudut tulostimelle Valo-kulkutunnusteellasi, voit tulostaa haluamasi dokumentit turvatulostusjonosta

HUOM! Tulostaessasi ensimmäisen kerran, sinun tulee antaa tulostimelle väliaikainen tunnistuskoodisi. Jäsenille on lähetetty tunnistuskoodi osoitteesta print@valohotel.fi.

Work-jäsenyyteen kuuluu 100 arkkia mustavalkoisia tulosteita (80 g/m2 paperille) kuukaudessa. Muista tulostustöistä veloitamme hinnaston mukaisen maksun yrityksen kk-laskulla.

Avainsanat: Lisäpalvelut, tulostin

VALO Work -jäsenten lokerikot löytyvät 2. kerroksesta Work Loungen takaa käytäviltä sekä luovasta ja hiljaisesta yhteistilasta. Lähes kaikki 2. kerroksen lokerikot ovat tarkoitettu päiväkäyttöön. Vain rennon Luovan tilan, josta löydät mm. säkkituolit, lokerikot ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

Päiväkäytön lokerikkoja voi olla maksutta käytössä vain yksi kerrallaan. Kysy lisää pitkäaikaissäilytyksen hankkimisesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 3400 4002.

Lukitseminen
 1. Näytä lukolle avain-tagia. Lukko vilkuttaa vihreää.
 2. Käännä lukon vipua vastapäivään. Lukon valo muuttuu punaiseksi.
Avaaminen
 1. Näytä lukolle avain-tagia. Lukko vilkuttaa vihreää.
 2. Käännä lukon vipua myötäpäivään. Lokerikon ovi aukeaa.

Avainsanat: lokerikot, lukitseminen, säilytys

Aina kun varaat itsellesi työhuoneen, tai muutat tiloihin liittyviä varauksiasi, avain-tagi tulee käyttää päivityspisteillä. Käyttämällä tagisi päivityspisteillä, päivität kulkulupasi ja avaimesi käy valitsemaasi työtilaan.

Päivityspisteet:
Päivityspisteitä ovat 2. kerroksen VALO Workin portit, käytäväovien pielet ja VALO Work -vastaanoton tiskin tag-lukija. Mikäli valitset itsellesi työtilan jo ennen VALO Work -tiloihin saapumista, kulkulupa päivittyy automaattisesti, kun käyt 2. kerroksen VALO Work -porttien läpi.

Huomioithan, että hissien tagi-lukijat eivät ole päivityspisteitä. Jos siis olet joustojäsen, et voi nousta hissillä parkkihallista suoraan toiseen kerrokseen tai ylemmäs, vaan sinun on käytävä työtiloihin ensimmäisen kerroksen ja tagien päivityspisteiden kautta.

Avainsanat: avain, käyttöoikeus, kulkulupa

Käytössäsi on lisänäyttö lähes jokaisessa VALO Work -työtilassa. Luovassa tilassa sekä työhuoneissa on isot kiinteät näytöt, ja hiljaisessa yhteistilassa siirreltävät lisänäytöt.

Työhuone

Yhdistäminen HDMI-kaapelilla:

 1. Liitä HDMI-kaapeli tietokoneeseesi
  Kaapeli löytyy huonetyypistä riippuen seinästä työpöydän tai sohvan vierestä valmiiksi paikalleen kiinnitettynä.
 2. Kaapelin saa tarvittaessa myös VALO Work -vastaanotosta 2. kerroksesta klo 8-16.
 3. Jos TV ei herää automaattisesti, laita TV päälle ja valitse “View Your Own Content”
 4. Valitse kaukosäätimestä lähteeksi (Source) HDMI 1
Luova tila

Voit liittää tietokoneesi näyttöön HDMI-kaapelilla, joka löytyy valmiiksi kiinnitettynä näyttöihin.

Hiljainen yhteistila keskittymiseen

Hiljaisessa yhteistilassa tietokone liitetään lisänäyttöihin joko kytkemällä kone ThinkPadiin USB-C -kaapelilla tai suoraan näyttöön USB-C tai HDMI-kaapelilla. USB-C -kaapelit löytyvät näyttöjen yhteydestä. HDMI-kaapelin (sekä tarvittaessa myös USB-C -kaapelin) voi hakea VALO Work -vastaanotosta 2. kerroksesta klo 8-16.

Avainsanat: kaapelit, lisänäyttö, näytöt

Löydät monitoimilaitteen toisesta kerroksesta Workin yhteistilojen luota Naava-kokoustilaa vastapäätä.

Avainsanat: tulostin, varustelu

Mikäli kaikki tilat yhteisalueella ovat varattuja, pyrimme löytämään korvaavan tilan VALO-kiinteistöstä.

Avainsanat: työtilat, Varaaminen

Jaetut työtilat ovat ainoastaan niiden jäsenten käytössä, joilla on voimassa oleva pääsyoikeus alueelle.

Avainsanat: Kokoukset, työtilat, vieraat

Näytöt löytyvät rauhallisen työskentelyn tilasta, joka on tarkoitettu keskittymistä vaativaan työhön.

Avainsanat: näytöt, työtilat, varustelu

Huonemallista riippuen pistorasioita on 4-8 kappaletta. Pistorasioiden määrä on suhteessa työhuoneen kokoon.

Avainsanat: työhuone, varustelu

Kyllä voit.

Avainsanat: ruokailu, työhuone

Voit tuoda omia tarvikkeita käyttäjäehtojen sallimissa puitteissa. Henkilökohtaiset tavarat on vietävä mukanasi aina työtilan jättäessäsi.

Avainsanat: säilytys, työhuone, varustelu

Jaettu työtila- ja täysjäsenet voivat käyttää Workin lokerikkoja säilytykseen. Kysy lisää vuokrauksesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 3400 4002.

Avainsanat: lokerikot, säilytys, työtilat

Kaikki työhuoneet täytyy tyhjentää työpäivän päätteeksi omista tavaroista. Mikäli huoneeseen unohtuu omia tavaroita, niitä kannattaa kysyä seuraavana päivänä vastaanotosta. Jaettu työtila ja täysjäsenet voivat käyttää VALO Workin lokerikkoja säilytykseen. Kysy lisää vuokrauksesta VALO Workin vastaanotosta arkisin klo 08-16 numerosta 010 3400 4002.

Avainsanat: lokerikot, säilytys, työhuone

Kyllä voit, jokaisessa työhuoneessa on myös oma suihku.

Avainsanat: Hotelli, kylpyhuone, työhuone

Jokaisessa työhuoneessa on vedenkeitin ja pikakahvia ja teetä tarjolla.

Avainsanat: Hotelli, työhuone, virvokkeet

Jokaisessa työhuoneessa on käyttötarpeen mukaan säädettävä valaistus. Valaistuksen säädöt löytyvät VALO App -sovelluksesta sekä huoneesta.

Avainsanat: Hotelli, työhuone, valaistus

Jokaisessa huoneessa on erinomainen, säädettävä ilmastointi. Huoneautomaation avulla käyttäjät voivat säätää huoneen lämpötilaa ja ilmanvaihdon voimakkuutta. Säädöt löytyvät VALO App -sovelluksesta sekä huoneesta.

Avainsanat: Hotelli, ilmanvaihto, työhuone

Kaikki työhuoneet on äänieristetty poikkeuksellisen hyvin. Liikennemelua vastaan on paksu kiviseinä, huoneiden väliset seinät ovat tuplarunkoisia desibeliseiniä, joissa ei ole esimerkiksi seinien läpi meneviä sähköjohtoja tai muita äänieristystä huonontavia läpivientejä. Käytävälle päin huoneen ovi on hyvin ääntä eristävä.

Avainsanat: äänieristys, Hotelli, työhuone

Pyrimme aina mahdollistamaan joustavat työskentelyajat työhuoneissa, jotta voit poistua huoneesta oman aikataulusi mukaan. Mikäli huoneiden saatavuuden vuoksi työhuone on luovutettava toimistoajan päätyttyä, pyrimme järjestämään korvaavan työskentelytilan VALO-kiinteistöstä. VALO Work vastaanotto on avoinna arkisin klo 08-16.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Kaikki VALO Hotel & Workin huoneet toimivat hyvin sekä yksityisinä työhuoneina, että kokoushuoneina. Huonetyyppejä on kolme erilaista: Smart, Comfort ja Deluxe. Huoneet voit varata myös tunneittain VALO-sovelluksesta sekä VALO Work -vastaanotosta.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, Varaaminen

Tavallisessa työhuoneen tilavarauksessa huone on varaajan käytössä heti kun varaus on tehty. Kulkulupa päivittyy avaimeesi heti.

Avainsanat: tilavaraus, työtilat, Varaaminen

Julkisella paikalla kuvaaminen on yleensä sallittua. Vaikka valokuvaajalla onkin kiistatta tekijänoikeus/lähioikeus julkisella paikalla otettuihin valokuviin, kuvan kohteilla voi olla yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön nojalla oikeus rajoittaa kuvien julkaisemista. Muistathan kuitenkin kysyä kohdeyleisöltä, onko kuvien jakaminen heidän osaltaan sallittua.

Voit halutessasi käyttää myös #valowork julkaisuissa.

Avainsanat: Hotelli, työtilat, Valokuvaus

VALO Work -tilat ovat allergiavapaita tiloja, joten lemmikkieläinten tuominen tiloihin ei ole sallittua. Mikäli sinulla on kysymyksiä asian tiimoilta, otathan yhteyttä puhelimitse: 010 340 4002 (VALOn asiakaspalvelu 24 h, Work-vastaanotto ma-pe 8-16)

Avainsanat: Allergiat, lemmikit, Varaaminen

Hotellin palvelut

VALOssa on avoin wifi VALO Guest asiakkaille.

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

VALO Workin jäsenyyteen sisältyvät lisäpavelut löytyvät jäsenyys-sivuilta https://valowork.fi/hinnasto/. Niiden lisäksi tarjoamme jäsenillemme muun muassa työskentelyyn, majoitukseen, tapahtumiin, kokouksiin, ravintoloihin ja pysäköintiin liittyviä maksullisia lisäpalveluita. Löydät lisätietoja palveluistamme https://valowork.fi/palvelut sivulta.

Avainsanat: Hotelli, Jäsenyys, Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

Kyllä, huonepalvelun voit varata huoneesta löytyvän VALO-tabletin kautta. Huonepalvelu on aina maksullinen ja sen voi joko maksaa heti tai lisätä yrityksen laskulle, mikäli tilaajalla on oikeus laskuttaa yritystilille.

Avainsanat: Hotelli, huonepalvelu, työtilat

Postipalvelu kuuluu Virtuaalitoimisto -tuotteeseen, joka maksaa 100 €/kk per yritys + alv.

Avainsanat: Lisäpalvelut, Postiosoite

Virtuaalitoimisto on lisäpalvelu, joka mahdollistaa posti- ja käyntiosoitteen siirtämisen VALO Workiin. Otathan postiosoitteen siirrosta yhteyttä osoitteeseen: work.helsinki@valohotel.fi.

Avainsanat: Jäsenyys, Lisäpalvelut, Postiosoite

Jäsenyys

Tilojen varaamisesta perittävä maksu riippuu jäsenyystyypistä. Jäsentyypit näet täältä: https://valowork.fi/hinnasto/

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Yksittäisellä Work-jäsenyydellä ja Work-yrityssopimuksella ei ole irtisanomisaikaa. Irtisanomisen jälkeen, jäsenyys pysyy voimassa sen laskutusjakson loppuun, jonka aikana irtisanoutuminen tapahtuu. Mikäli jäsenyystyyppiä korotetaan kesken laskutuskauden, jäsenyys päivittyy heti. Mikäli jäsenyystyyppiä alennetaan kesken laskutuskauden, korkeampi jäsenyys pysyy voimassa sen laskutusjakson loppuun, jonka aikana jäsenyystyypin alentaminen tapahtuu.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, Yritystili

Kerromme mielellämme lisää referenssiohjelmastamme. Otathan yhteyttä erno.launo@valohotel.fi

Avainsanat: Jäsenyys, Referenssit

Löydät jäsenedut sivustolta https://valowork.fi/hinnasto/

Osan jäseneduista pystyt varaamaan suoraan VALO appista. VALO appin näyttäminen toimii myös tunnuksena jäsenyydestäsi esimerkiksi ravintolassamme.

Avainsanat: Hinnasto, Jäsenedut, Varaaminen

VALO Work vastaanotto sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa, johon pääset kulkemaan ensimmäisen kerroksen aulatiloista portaita pitkin tai käyttämällä hissiä. Voit kysyä neuvoja 1. kerroksen vastaanotostamme, tai soittaa numeroon 010 340 4002.

Yhteystiedot:

 • VALO Work asiakaspalvelu: 010 340 4002
  (VALOn asiakaspalvelu 24 h, Work-asiantuntijat ma-pe klo 8-16)
 • Asiakaskokemus- ja myyntitiimi: 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16)
 • VALO palveluvaraukset:
  Kokoukset, ravintola, kokoustarjoilut, wellness: majoitusvaraukset reservations.helsinki@valohotel.fi
  Kokous- ja tapahtumavaraukset: meetings.helsinki@valohotel.fi
 • Sopimusasiat: erno.launo@valohotel.fi

Avainsanat: Henkilökunta, Varaaminen, Yhteystiedot

Yritystili ja sovellus

Laskutusehtomme on 14 vuorokautta ja laskutusjakso on yksi kuukausi.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

Laskulle voi tulla yrityssopimuksen mukaisia viivästyskorkoja tai muistutusmaksuja.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

Voit muuttaa maksutapaa, yritysasetuksia ja jäsenyysasetuksia VALO App -sovelluksen avulla pääkäyttäjän näkymästä. Mikäli tarvitset neuvoja ja ohjeita, niin olethan yhteydessä henkilökuntaamme VALO Work vastaanotossa:

010 3400 4002
Work-vastaanotto ma-pe klo 08-16, VALOn asiakaspalvelu 24 h

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Yrityssopimuksissa maksuvaihtoehtona laskutus. Muissa palveluostoissa luottokortti.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, Varaaminen

Jokaisella VALO Work -yrityksellä tulee olla vähintään yksi pääkäyttäjä. Jokainen pääkäyttäjä voi lisätä tai poistaa käyttäjiä ja pääkäyttäjiä VALO App -sovelluksen avulla.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Kaikkia yritysasetuksia ja jäsenyysasetuksia hallitaan VALO App -sovelluksen pääkäyttäjän näkymästä.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus, VALO app

Käyttäjäehtojen mukaisesti: “Käyttäjä vastaa kaikista henkilökohtaisista vakuutuksistaan koskien VALO-kiinteistössä työskentelyyn, majoitukseen, ruokailuun tai muihin VALO Hotel & Work -palveluihin liittyviä tarpeita, mukaan lukien vastuut kolmansille osapuolille.”

Avainsanat: Jäsenyys, työtilat, Vakuutus

Kaikki saman asiakasyrityksen jäsenten tekemät tilavaraukset laskutetaan Work-asiakasyritykseltä laskutusjakson mukaisesti yhdellä laskulla. Samalle laskulle kerätään kaikki kyseisen laskutusjakson maksulliset yrityslaskulle ostetut tuotteet ja palvelut.

Avainsanat: Jäsenyys, Laskutus

VALO App on mobiilisovellus, jonka avulla VALO Workin asiakkaat hallitsevat tilavarauksia, lisäpalveluita ja jäsenyyksiään VALO:ssa. Sitä käytetään henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla.

Avainsanat: Jäsenyys, VALO app, Varaaminen

Sijainti ja saapuminen

Pysäköintihallista löytyy sähköautoille tarkoitettuja latauspisteitä 20 kpl.

Avainsanat: pysäköinti, sähköauton lataus, sähköautot

Asiakaspysäköintipaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat ja pysäköintihallista on pääsy sisäkautta VALO Hotel & Work tiloihin.

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut, pysäköinti

VALOssa on oma maksullinen pysäköintihalli. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu osoitteesta Nauvontie 10. Asiakaspaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat. Pysäköintihallista on sujuva pääsy sisäkautta VALO Hotel & Work tiloihin.

Work-jäsenen pysäköinti yrityspaikalle:
 1. Aja sisääntulorampille Nauvontieltä
 2. Puomi tunnistaa rekisterinumerosi, aukeaa ja kirjaa pysäköintisi
 3. Puomi tunnistaa rekisterinumerosi lähtiessäsi.

Hanki yrityspaikka ilmoittamalla autosi rekisterinumero ja yrityksenne nimi sähköpostiimme work.helsinki@valohotel.fi ja kytkemme teille yrityspaikan.

Pysäköinti ilman yrityspaikkaa:
 1. Aja sisääntulorampille Nauvontieltä
 2. Ota pysäköintilipuke puomilta ja aja sisään
 3. Maksa pysäköinti parkkihallissa automaatilla tai hotellin vastaanotossa lähtiessäsi
Pysäköintihinnasto:

Tunti (1h) 3,30 € / Päivä (klo 09.00 – 17.00) 12,10 € / Vuorokausi (24h) 20,16 € / Kuukausi Work-jäsenelle 200 €
Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Avainsanat: Jäsenyys, Lisäpalvelut, pysäköinti

Varaaminen

Työhuone vaihtelee saatavuuden ja valitsemasi tilatyypin mukaan. Tiettyä huonenumeroa ei voi varata erikseen.

Avainsanat: tilavaraus, työtilat

Voit käyttää useita eri tiloja kesken päivän. Veloitus syntyy jäsenyystyypin ja hinnastomme mukaisesti. Voit esimerkiksi käyttää koko päivän täysjäsenyyteen kuuluvaa Smart-työhuonetta ja varata kesken päivän kaksi tuntia kokoustilaa Comfort-luokan kokoushuoneesta, ilman että vapauttaisit välillä työhuonettasi muiden käyttöön. Tällaisessa tapauksessa Smart-huoneesta ei syntyisi lisäveloitusta, mutta erillisestä Comfort-huoneesta syntyisi kahden tunnin mittainen veloitus.

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Kyllä voit. Voit varata monta tilaa samanaikaisesti VALO Appin kautta.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Huoneen voi vapauttaa VALO App -sovelluksesta samasta näkymästä, mistä hallitaan esimerkiksi työhuoneen käyttäjiä sekä ilmastoa. Huone olisi hyvä vapauttaa muiden käyttöön heti, kun sitä ei itse enää saman päivän aikana käytä. Tuntilaskutettavassa käytössä maksu peritään käytön mukaan, muuten tilasta peritään maksu päivähinnan mukaan.

Avainsanat: Laskutus, tilavaraus, työtilat

Työhuone varataan VALO App -sovelluksella. Käyttäjä voi varata heti käyttöönsä kulloinkin saatavilla olevista huoneista omiin tarpeisiinsa soveltuvan tilan käyttämällä käteviä pikavalinta- ja suodatustoimintoja. Varauksen yhteydessä varaaja voi valita kenellä muilla VALO-jäsenillä on oikeus käyttää samaa tilaa.

Avainsanat: Jäsenyys, tilavaraus, työtilat

Ei tarvitse. VALO Work tarjoaa runsaasti erilaisia työtiloja erilaisiin tarpeisiin, ja useimmiten jäsenet voivat tehdä varauksen juuri silloin kun tarvitsevat työtilaa. On myös mahdollista varata tila etukäteen, jolloin voi varmistaa että halutun huoneluokan tila on käytössä juuri tiettyyn aikaan.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, työtilat

Tulevien tilavarausten peruutukset tulee tehdä varausta edeltävän vuorokauden loppuun mennessä. Varaukset peruutetaan ensisijaisesti VALO App-sovelluksella, mutta voit tehdä peruutuksen myös vastaanotostamme: 010 340 4002.

Avainsanat: peruutus, tilavaraus, työtilat

Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti VALO App -sovelluksella, mutta voit tehdä sen myös tarvittaessa VALO Workin vastaanotossa 2. kerroksessa, avoinna arkisin klo 08-16. Mikäli saavut paikalle muina aikoina, pyydämme ottamaan yhteyden hotellin vastaanottoon VALOn ensimmäisessä kerroksessa.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, työtilat

Majoittuminen

Alai­käi­nen voi ma­joit­tua VALOssa ilman ai­kuis­ta. Yö­py­mi­seen tar­vi­taan huoltajan suos­tu­mus säh­kö­pos­til­la tai muu­ten kir­jal­li­ses­ti. Ikä­ra­ja alai­käi­sen ma­joit­tu­mi­seen yksin on vä­hin­tään 16 vuot­ta. Va­rauk­seen lii­te­tään van­hem­pien yh­teys­tie­dot. Ma­joit­tues­saan alai­käi­nen hen­ki­lö täyt­tää ma­tkusjailmoituksen nor­maa­lis­ti. Huo­nees­sa oleva mi­ni­bar tyhjennetään ja huo­ne­las­kusiir­rot es­te­tään. Vas­taan­ot­to tarkistaa huoltajalta oikeuden alaikäisen majoittumiselle sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Avainsanat: alaikäinen, Hotelli, majoitus

Ravintolat

Kyllä, riippuen tilasta joko huonepalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme vastaanotossa.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Kyllä, huonepalvelun kautta.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Kyllä, huonepalvelun kautta.

Avainsanat: huonepalvelu, Lisäpalvelut, ruokailu

Hyödynnät jäsenyytesi oikeuttamat edut näyttämällä kassalla tai henkilökunnalle kännykästäsi VALO App -sovelluksesi.

Avainsanat: Jäsenedut, ruokailu, VALO app

Käytössäsi ovat kaikki VALO Hotel & Work Helsingin ravintolapalvelut, huonepalvelu mukaan lukien. VALO Work -jäsenillä on vaihtuvia ravintolaetuja esimerkiksi aamupalasta, lounaasta ja illallisesta.

VALOn Bistro ELO ja Lounge & Bar SUO ovat rentoja kohtaamispaikkoja raikkaiden, pohjoismaisten makujen äärellä.

Avainsanat: Hotelli, huonepalvelu, Jäsenedut

Kokoukset ja tapahtumat

Äänitä seuraava podisi helposti VALOn Podcast Studiossa! Studiomme sijaitsee VALO Hotel & Workin kolmannessa kerroksessa. Tarvitset mukaan vain oman muistikortin äänitiedoston tallentamista varten. Voit myös äänittää suoraan omalle koneellesi.

Tilavuokra alk. 50 € /h alv 0. Tutustu tarkemmin täällä.

VALOssa on avoin wifi VALO Guest asiakkaille.

VALO Workin palveluajat ovat klo 8-16. Näiden aikojen ulkopuolella huoneita voi olla rajoitetusti saatavilla, mutta pyrimme aina mahdollistamaan joustavat työskentelyajat halutussa huoneessa tai järjestämään korvaavan työskentelytilan VALO-kiinteistöstä.

Isommissa kokoustilavarauksissa tilaisuuden kesto sovitaan yhdessä Asiakaskokemus- ja myyntitiimin kanssa.

Avainsanat: Kokoukset, tilavaraus, Varaaminen

Täysjäsenillä on oikeus ilman erillistä veloitusta varata yksi Smart-huoneluokan huone vuorokaudessa koko työpäivän ajaksi. Mikäli täysjäsen varaa huoneen Work-aukioloaikojen ulkopuolella tai jatkaa varausta aukioloaikojen ulkopuolelle, siitä voidaan periä hinnaston mukainen tuntiveloitus. Mikäli täysjäsen varaa useamman kuin yhden Smart-tilan vuorokaudessa, veloitetaan näistä tiloista jäsenhinnaston mukainen maksu. Täysjäsenellä on lisäksi oikeus käyttää jaettuja työtiloja vapaasti joka päivä. Jaettu työtila -jäsenyyteen kuuluu oikeus käyttää jaettuja työtiloja vapaasti joka päivä. Jaettu työtila -jäseneltä ja Joustojäseneltä peritään jokaisesta tilavarauksesta jäsenhinnaston mukainen maksu.

Isommissa tilaisuuksissa ja kokoustilavarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä Asiakaskokemus- ja myyntitiimiin, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16) tai lähettämällä sähköpostia meetings.helsinki@valohotel.fi

Avainsanat: Hinnasto, Kokoukset, Varaaminen

Kaikki työhuoneet on numeroitu ja/tai nimetty yksilöllisesti. Omalle tiimille tai organisaatiolle voi halutessaan jakaa oman sijaintinsa rakennuksessa. Vieraat ohjataan oikeaan tilaan henkilökunnan toimesta.

Avainsanat: Henkilökunta, Kokoukset, Varaaminen

Ottamalla yhteyden Asiakaskokemus- ja myyntitiimiin, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16) tai lähettämällä sähköpostia meetings.helsinki@valohotel.fi

Avainsanat: Hotelli, Kokoukset, Varaaminen

Asiakaskokemus- ja myyntitiimiin, p. 010 340 4000 (avoinna ma-pe klo 9-16), sähköposti: meetings.helsinki@valohotel.fi

Avainsanat: Kokoukset, Tapahtumat, Varaaminen

Wellness-alue

Poreallas +34°C,  Kylmäallas +8°C,  Sisäallas +30°C

Avainsanat: altaat, Lämpötila

Pyyhkeet sisältyvät jokaiseen VALO Hotelin huoneluokkaan. Comfort- ja Deluxe huonetyypeistä löytyy lisäksi kylpytakit ja tossut. Smart-huoneetyypeissä ja Work-jäsenenä kylpytakin ja tossut voi lunastaa hotellin vastaanotosta hintaan 10 € (sis. alv).

Avainsanat: Hotelli, Lisäpalvelut

Wellness-osastot käyttö sisältyy kaikkiin Comfort- ja Deluxe-huoneluokkien varaushintoihin. Smart-huoneen varanneet ja Work-jäsenet voivat varata käynnin wellness-alueelle hintaan 20€/hlö. Wellness-alueeseen voit käydä tutustumassa tarkemmin tästä linkistä.

Avainsanat: Jäsenyys, kuntosali, Lisäpalvelut

Kuntosalin käyttömahdollisuus sisältyy kaikkiin Smart-, Comfort- ja Deluxe-huoneluokkien varauksiin. Kuntosalin käyttö kuuluu lisäksi tietyin rajoituksin VALO Work -jäsenyyksiin. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 7-22.

Avainsanat: Hotelli, kuntosali, Lisäpalvelut

Työskentely

Itsepalvelu check-in

Valitettavasti etsimääsi kysymystä tai vastausta ei löytynyt. Voit aina olla meihin yhteydessä:

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valo.fi
Auki 24/7

Asiakaskokemus – ja myyntitiimi
+358 10 340 4000
reservations.helsinki@valo.fi
Arkisin klo 9-17