VALO työpaikkana

VALO on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Me olemme yhteisö, jossa nauretaan, ideoidaan, kehitytään ja kasvetaan yhdessä! Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka.

Kesärekry 2022

Kesä on jo ihan nurkan takana ja haemme uusia VALO-talentteja monipuolisiin tehtäviin kesäkaudelle!

Meillä on tehtäviä vastaanotossa, Workissa, Bistro ELOssa, Lounge Bar SUOssa salin, baarin ja keittiön puolella sekä  Meeting & Events -tapahtumamaailmassa, Wellness Barissa ja kesäterassillamme VALOn katolla.

Hae nyt

Avoimet työpaikat

Täältä näet uusimmat, avoimet työpaikkamme! Etkö tällä kertaa löytänyt sopivaa matchia avoimista työpaikoista? Ei hätää, olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi tästä linkistä.

Kalastaja Helsingissä

Etsimme sinua

Tarjoilijoita

Bistro ELO on laadukas rento skandityylinen bistro VALOn sydämessä, joka tarjoilee kala- ja kasvispainotteista ruokaa. Hemmottelemme vieraitamme aamiaisesta illalliseen lähes vuoden jokaisena päivänä. Hae mukaan!

Lue lisää ja hae paikkaa
Ruskeasuon linja-autopysäkki

Etsimme sinua

Vastaanottovirkailija

Rakastatko asiakaskohtaamisia ja myyntiä? Oletko avoin, rohkea ja välittävä? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä? Saatko vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi? Me VALOlla etsimme nyt uutta vastaanottovirkailijaa osaksi tiimiämme.

Lue lisää ja hae paikkaa
Järvimaisema Helsingissä

Etsimme sinua

Avoin hakemus

Olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi!

Laita avoin hakemus
Suojatien ylitys Helsingin Mannerheimintiellä

Etsimme sinua

Ravintolan vuoropäällikkö

Oletko sinä VALOn ravintolatiimin uusi energinen vuoropäällikkö? Ovatko tiimin johtaminen ja välittävä asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko loihtia kanssamme unohtumattomia kokemuksia vieraillemme Bistro ELOssa ja Lounge Bar SUOssa?

Lue lisää ja hae paikkaa
Etätyöskentely ulkona

Etsimme sinua

Junior Sales Manager

Oletko luontainen myynnin supertalentti ja haluat olla tekemässä kauppaa edelläkävijätuotteella?  VALO Hotel & Work on aito kotimainen innovaatio matkalla maailmalle ja etsimme energiseen joukkoomme Junior Sales Manageria.

Lue lisää ja hae paikkaa
20200727-_DSC9661

Etsimme sinua

Vastaanoton Duty Manager

Onko ihmisten johtaminen lähellä sydäntäsi? Koetko vuorojohtamisen omaksesi ja ovatko tiimin kouluttaminen, sparraaminen ja tukeminen sinusta esihenkilötyössä ihan parasta?

Lue lisää ja hae paikkaa
20200727-_DSC9681

Etsimme sinua

Yövuoron vastaanottovirkailija

Rakastatko asiakaskohtaamisia ja myyntiä? Oletko avoin, rohkea ja välittävä? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä?

Lue lisää ja hae paikkaa
Kolme kaveria ulkona

Etsimme sinua

Kesätöihin VALOon

Haluatko tuottaa huikeita elämyksiä VALOn vieraille? Meillä on tehtäviä vastaanotossa, Workissä, Bistro ELOssa, Lounge Bar SUOssa salin, baarin ja keittiön puolella sekä Meeting & Events -tapahtumamaailmassa, Wellness Barissa ja kesäterassillamme VALOn katolla.

Lue lisää ja hae paikkaa

Mikä on VALO?

Syksyllä 2020 Mannerheimintielle ovensa avannut VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut ja hotelli, jota elävöittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.

VALOlaisten kokemuksia

Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina. Kehittämämme VALO Akatemian avulla koulutamme talenttejamme monipuolisiin tehtäviin VALOssa. Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi!

Jarkko VALO Work

Ajankohtaista, Työpaikat

VALO Workin asiakaspalvelija Jarkko keräsi kokemusta Euroopan hotelleista

“Valitsin aiemmin työpaikkani niin, että sieltä pääsi helposti mereen ja surffaamaan! Onnekseni myös työpaikat olivat aina mukavia ja viihdyin niissä tosi hyvin.”

VALO Hotel & Workin vastaanottovirkailija

Ajankohtaista, Työpaikat

Ensikohtaamisella on erittäin iso merkitys

Vastaanottovirkailija Petri kertoo minkälaista on työskennellä VALOn respassa sekä tiimityön merkityksestä.

VALO Hotel & Workin hotellipäällikkö Markus Peura

Ajankohtaista, Työpaikat

VALOssa aloitti uusi VALO-päällikkö

“VALO on kiinnostanut mua ihan projektin alkuajoista lähtien. Se on ollut kiinnostavin hanke mitä Helsingin hotelliskenessä on. Nyt tuli tilaisuus hypätä remmiin ja oli helppo lähteä mukaan!”