attention icon

VALO App – 20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Avoimet työpaikat

VALO työpaikkana

VALO on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Me olemme yhteisö, jossa nauretaan, ideoidaan, kehitytään ja kasvetaan yhdessä! Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka.

Avoimet työpaikat

Täältä näet uusimmat, avoimet työpaikkamme! Etkö tällä kertaa löytänyt sopivaa matchia avoimista työpaikoista? Ei hätää, olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi tästä linkistä. Kaikkiin voimiin paikkoihimme voit tutustua tästä linkistä.

Toimitilat Helsingissä

Etsimme sinua

Sales Manager

Oletko kasvunnälkäinen Sales Manager? Saako tuloksellinen ja tavoiteorientoitunut myyntityö sinut liekkeihin? Haluamme kasvavaan joukkueeseemme energisen ja rohkean talentin, joka nauttii työskentelystä itsenäisesti osana huipputiimiä.

Lue lisää ja hae paikkaa
VALO Hotel & Work rekry avoimet työpaikat

Etsimme sinua

Yövuoron vastaanottovirkailija

Rakastatko asiakaskohtaamisia ja myyntiä? Oletko avoin, rohkea ja välittävä? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä?

Lue lisää ja hae paikkaa
Järvimaisema Helsingissä

Etsimme sinua

Avoin hakemus

Olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi!

Laita avoin hakemus
20200727-_DSC9681

Etsimme sinua

Harjoittelijaksi VALOon

Etsimme timanttisia tyyppejä mukaan VALO Hotel & Workin kasvutarinaan. VALOssa on monipuolisia tehtäviä sekä kokeneille että kasvupolkunsa alussa oleville ravintola- ja hotellialan talenteille, kokous-, toimitila-  ja tapahtuma-alan osaajille ja tarjoamme myös harjoittelupaikkoja.

Lue lisää ja hae paikkaa

Mikä on VALO?

Syksyllä 2020 Mannerheimintielle ovensa avannut VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut ja hotelli, jota elävöittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.

VALOlaisten kokemuksia

Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina. Kehittämämme VALO Akatemian avulla koulutamme talenttejamme monipuolisiin tehtäviin VALOssa. Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi!

VALO Hotel & Workin Revenue Manager Santtu Ahola

Ajankohtaista, Työpaikat

Revenue Managerin työ on jatkuvaa trendien seurailua

”Työskentelen paljon datan sekä numeroiden kanssa, ja mielenkiintoisimpia aspekteja työssäni on tulkita näitä lukuja ja muuttaa niitä tarinoiksi jotta ympäröivä työyhteisö ymmärtää sijaintimme markkinassa sekä sen miten voimme toimintaamme kehittää.” VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Revenue Managerina työskentelevä Santtu Ahola.

Bistro ELO Hanna Kaura

Ajankohtaista, Työpaikat

Bistro ELOssa töitä tehdään usein laidasta laitaan

VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Bistro ELOn vuoropäällikkö Hanna Kaura, joka on yksi talomme pitkäaikaisista työntekijöistä.

Satu Laurell VALOn kokoustiloissa

Ajankohtaista, Meetings, Työpaikat

VALOssa kaikki osastot puhaltavat yhteen hiileen

“VALOssa on mahtava tiimihenki ja täällä ei ole koskaan sellaista tunnetta, ettei apua voisi kysyä muilta tiimeiltä. Kiireisinä päivinä toimistotyöntekijät käärivät hihansa ja tulevat innokkaasti auttamaan meitä ruuhkien purkamisessa.”