Avoimet työpaikat

VALO työpaikkana

VALO on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Me olemme yhteisö, jossa nauretaan, ideoidaan, kehitytään ja kasvetaan yhdessä! Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka.

Avoimet työpaikat

Täältä näet uusimmat, avoimet työpaikkamme! Etkö tällä kertaa löytänyt sopivaa matchia avoimista työpaikoista? Ei hätää, olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi tästä linkistä.

20200727-_DSC9724_rajattu

Etsimme sinua

Customer Experience Coordinator

Pidätkö asiakkaiden palvelemisesta ja unohtumattomien asiakaskokemuksien luomisesta? Tiimissäsi palvelet kokous- ja tapahtuma- sekä Work-asiakkaitamme ja tarvittaessa tuet huone- ja ryhmämyynnin tiimiä. Arvostamme avointa ja positiivista tekemistä, myynnillisiä tavoitteita unohtamatta.

Lue lisää ja hae paikkaa
20200727-_DSC9661

Etsimme sinua

Meetings & Events Host

Sykkiikö sydämesi ainutlaatuisten asiakaskohtaamisten luomiselle? Onko energinen ja rohkea persoonasi pelissä jokaisessa hetkessä? Luomme yhdessä asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa.

Lue lisää ja hae paikkaa
_DSC0958

Etsimme sinua

Ravintolan vuoropäällikkö

Oletko sinä VALO Hotel & Workin ravintolatiimin uusi energinen vuoropäällikkö? Ovatko tiimin johtaminen ja välittävä asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko loihtia kanssamme unohtumattomia kokemuksia vieraillemme Bistro ELOssa ja Lounge Bar SUOssa?

Lue lisää ja hae paikkaa
VALO Hotel & Work rekry avoimet työpaikat

Etsimme sinua

Yövuoron vastaanottovirkailija

Rakastatko asiakaskohtaamisia ja myyntiä? Oletko avoin, rohkea ja välittävä? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä?

Lue lisää ja hae paikkaa
Suojatien ylitys Helsingin Mannerheimintiellä

Etsimme sinua

Tarjoilijoita

Haluatko luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia?  Haemme nyt VALOn ikiomaan Bistro ELOon tarjoilijoita.

Lue lisää ja hae paikkaa
Järvimaisema Helsingissä

Etsimme sinua

Avoin hakemus

Olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi!

Laita avoin hakemus

Mikä on VALO?

Syksyllä 2020 Mannerheimintielle ovensa avannut VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut ja hotelli, jota elävöittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.

VALOlaisten kokemuksia

Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina. Kehittämämme VALO Akatemian avulla koulutamme talenttejamme monipuolisiin tehtäviin VALOssa. Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi!

VALO Hotel & Workin Revenue Manager Santtu Ahola

Ajankohtaista, Työpaikat

Revenue Managerin työ on jatkuvaa trendien seurailua

”Työskentelen paljon datan sekä numeroiden kanssa, ja mielenkiintoisimpia aspekteja työssäni on tulkita näitä lukuja ja muuttaa niitä tarinoiksi jotta ympäröivä työyhteisö ymmärtää sijaintimme markkinassa sekä sen miten voimme toimintaamme kehittää.” VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Revenue Managerina työskentelevä Santtu Ahola.

Bistro ELO Hanna Kaura

Ajankohtaista, Työpaikat

Bistro ELOssa töitä tehdään usein laidasta laitaan

VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Bistro ELOn vuoropäällikkö Hanna Kaura, joka on yksi talomme pitkäaikaisista työntekijöistä.

Satu Laurell VALOn kokoustiloissa

Ajankohtaista, Meetings, Työpaikat

VALOssa kaikki osastot puhaltavat yhteen hiileen

“VALOssa on mahtava tiimihenki ja täällä ei ole koskaan sellaista tunnetta, ettei apua voisi kysyä muilta tiimeiltä. Kiireisinä päivinä toimistotyöntekijät käärivät hihansa ja tulevat innokkaasti auttamaan meitä ruuhkien purkamisessa.”