Avoimet työpaikat

VALO työpaikkana

VALO on paljon enemmän kuin vain työpaikka. Me olemme yhteisö, jossa nauretaan, ideoidaan, kehitytään ja kasvetaan yhdessä! Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka.

Avoimet työpaikat

Täältä näet uusimmat, avoimet työpaikkamme! Etkö tällä kertaa löytänyt sopivaa matchia avoimista työpaikoista? Ei hätää, olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi tästä linkistä. Kaikkiin voimiin paikkoihimme voit tutustua tästä linkistä.

VALO Hotelli Helsinki Ravintolat Bistro ELO

Etsimme sinua

Ravintolan vuoropäällikkö

Oletko sinä VALO Hotel & Workin ravintolatiimin uusi energinen vuoropäällikkö? Ovatko tiimin johtaminen ja välittävä asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko loihtia kanssamme unohtumattomia kokemuksia vieraillemme Bistro ELOssa ja Lounge Bar SUOssa?  

Lue lisää ja hae paikkaa
VALO Hotel & Workin valmis staycation hotellipaketti sisältää myös kolmen ruokalajin illallisen Bistro ELOssa

Etsimme sinua

Tarjoilija ja kesäterassin baarityöntekijä

Haluatko luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia? Pistätkö energisen ja rohkean persoonasi peliin jokaisessa hetkessä? Luomme yhdessä asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa.

Lue lisää ja hae paikkaa
VALO Hotel & Work rekry avoimet työpaikat

Etsimme sinua

Vastaanottovirkailija

Rakastatko asiakaskohtaamisia ja myyntiä? Oletko avoin, rohkea ja välittävä? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä? Me VALOssa etsimme energiseen joukkoomme lisää valovoimaisia vastaanottovirkailijoita.

Lue lisää ja hae paikkaa
Järvimaisema Helsingissä

Etsimme sinua

Avoin hakemus

Olemme aina innokkaita tutustumaan uusiin talentteihin. Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi!

Laita avoin hakemus
20200727-_DSC9681

Etsimme sinua

Harjoittelijaksi VALOon

Etsimme timanttisia tyyppejä mukaan VALO Hotel & Workin kasvutarinaan. VALOssa on monipuolisia tehtäviä sekä kokeneille että kasvupolkunsa alussa oleville ravintola- ja hotellialan talenteille, kokous-, toimitila-  ja tapahtuma-alan osaajille ja tarjoamme myös harjoittelupaikkoja.

Lue lisää ja hae paikkaa

Mikä on VALO?

Syksyllä 2020 Mannerheimintielle ovensa avannut VALO Hotel & Work yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut ja hotelli, jota elävöittävät coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle. Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.

VALOlaisten kokemuksia

Meidän porukastamme löytyy varsinaisia moniosaajia, joilta ei hymy hyydy edes pimeimpinä talvikuukausina. Kehittämämme VALO Akatemian avulla koulutamme talenttejamme monipuolisiin tehtäviin VALOssa. Tuemme sinua parhaamme mukaan juuri sinun urapolullasi!

VALO Hotel & Work's new revenue manager Sascitha De silva photographed at VALO Work

Ajankohtaista, Työpaikat

Sachitha De Silva on VALOn uusi Revenue Manager

Uusi Revenue Managerimme Sachitha De Silva aloitti uransa VALOssa maaliskuussa 2023. Uusi työntekijä tuo mukanaan valtavan määrän kansainvälistä ja mielenkiintoista kokemusta useilta aloilta. Tässä työntekijähaastattelussa Sachitha kertoo omasta työhistoriastaan ​​sekä siitä, miten hän päätyi VALOon.

Bistro ELOn työntekijä Nita Leino haastattelukuvassa

Ajankohtaista, Työpaikat

VALO etsii kesätyöntekijöitä – lue Nita Leinon haastattelu

VALO Hotel & Workin kesätyöntekijöiden hakuprosessi on nyt auki! Tämänkertaisessa työntekijähaastattelussamme Bistro ELOssa työskentelevä Nita Leino kertoo minkälainen työpaikka VALO on.

VALO Hotel & Workin Revenue Manager Santtu Ahola

Ajankohtaista, Työpaikat

Revenue Managerin työ on jatkuvaa trendien seurailua

”Työskentelen paljon datan sekä numeroiden kanssa, ja mielenkiintoisimpia aspekteja työssäni on tulkita näitä lukuja ja muuttaa niitä tarinoiksi jotta ympäröivä työyhteisö ymmärtää sijaintimme markkinassa sekä sen miten voimme toimintaamme kehittää.” VALOn tämänkertaisessa työntekijähaastattelussa ääneen pääsee Revenue Managerina työskentelevä Santtu Ahola.