attention icon

Wellness-alue & saunat Helsingissä

Wellness-alue

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia. Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisallas, poreallas, kylmäallas, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali.

Sisäänpääsy

WELLNESS MAJOITTUJILLE
Sisäänpääsy wellness-alueelle on saatavilla kaikkiin VALOn huoneluokkiin. Hotelliöitä varattaessa voit itse valita sisäänpääsyyn oikeuttavan hintaluokan varausmoottorissamme.

WELLNESS ULKOPUOLISILLE
VALOn wellness-alue on avoin myös muille kuin majoittujille saatavuuden mukaan.

Wellness-alue on avoinna toistaiseksi maanantaista sunnuntaihin klo 8-23. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat: https://valo.fi/aukioloajat/

Hinta 30 €/hlö

VARAA WELLNESS

Ohjeita wellness-alueelle

Ajanvarauslinkki wellness-alueelle lähetetään majoittujille sähköpostiin saapumista edeltävänä päivänä. Majoitukseen sisältyy yksi wellness-varaus per majoitusvuorokausi. Mikäli haluat varata ajan aiemmin, voit varata sen suoraan täältä. Tarvitset varauksen tekemiseen varausnumeron. Suosittelemme varaamaan ajan hyvissä ajoin ennen saapumista. Wellness-alueella voi viettää aikaa max. 50 hlöä kerralla seuraavasti:

Maanantai-sunnuntai: 1h 30min

Wellness-alue on varattu yli 16-vuotiaiden käyttöön klo 19:30 jälkeen. Vaihdathan uima-asusi jo huoneessa ja ota pyyhe/kylpytakki mukaasi. Kylpytakit ja tossut kuuluvat Comfort- ja Deluxe-huoneluokkiin. Jos yövyt Smart-huoneluokassa, voit vuokrata kylpytakin ja tossut vastaanotosta hintaan 15 €.

Aukioloajat

Tarkista ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Wellness-alue: ma-su 8-23 (pl. lauantai klo 14-16)
Kuntosali: Ma-su klo 7-22. Lue lisää kuntosalista täältä.

VARAA HOTELLIYÖT

Ajankohtaista

 

Wellness-alueella

Kuntosali
2 hirsisaunaa
2 perinteistä saunaa
1 höyrysauna
1 rentoutumisallas (syvyys 90 cm)
1 kylmävesiallas
1 poreallas
Takkahuone
Allasbaari