Tuska Festival 2024

Tuska Festivalit, nämä Pohjoismaiden suurimpiin metallimusiikki-tapahtumiin lukeutuvat festarit, järjestetään jälleen tänäkin vuonna. Tuska Festivalit 2024 tuovat mukanaan upeita esiintyjiä ja mieleenpainuvia esityksiä.
Tutustumme tässä artikkelissa nyt hieman tarkemmin tähän kyseiseen festaritapahtumaan, joka saa hiukset ja parrat liehumaan, pääkallot kolisemaan, rummut jylisemään ja kitarat kilisemään.

0

Tuska Festivalit, nämä Pohjoismaiden suurimpiin metallimusiikki-tapahtumiin lukeutuvat festarit, järjestetään jälleen tänäkin vuonna. Tuska Festivalit 2024 tuovat mukanaan upeita esiintyjiä ja mieleenpainuvia esityksiä.

Tutustumme tässä artikkelissa nyt hieman tarkemmin tähän kyseiseen festaritapahtumaan, joka saa hiukset ja parrat liehumaan, pääkallot kolisemaan, rummut jylisemään ja kitarat kilisemään.

Vaikka metallimusiikin ystävät saattavat vaikuttaa pelottavilta, he ovat todellisuudessa vain suloisia karvaturreja, jotka rakastavat musiikin voimaa ja yhteisöllisyyttä. Joten, vedä nahkahousut ja takit ylle ja valmistaudu tuntemaan Tuskan voima, kun se valtaa koko Helsingin!

 

Mikä on Tuska Festival?

Tuska Festival on suuri metallimusiikin tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingissä

Festivaali on tunnettu laajasta artistikattauksestaan ja monipuolisesta metalligenrejen kirjostaan. Tuskassa mahdollistetaan esiintymismahdollisuus niin kasvaville tulevaisuuden artisteille kuin suurille tähdillekin.

Tuska ei kuitenkaan ole vain musiikkitapahtuma; se on myös yhteisöllinen kokemus, joka yhdistää samanhenkisiä ihmisiä ympäri maailmaa.

Tuska Festival tarjoaa upean mahdollisuuden nähdä suosikkibändejä livenä, tutustua uusiin artisteihin ja nauttia ainutlaatuisesta festivaalitunnelmasta. Se on täynnä energiaa, intohimoa ja tietenkin hieman hulluutta – juuri niin kuin kunnon metallifestivaalin kuuluukin olla!

 

Festival

 

Missä on Tuska-festivaalit vuonna 2024?

Vuoden 2024 Tuska Festivaali järjestetään perinteiseen tapaan Helsingin sydämessä. Tarkemmin sanottuna festivaalialue sijaitsee Suvilahdessa, joka on tunnettu kulttuurikeskus Helsingin Kalasatamassa.

Suvilahti antaa festivaalille oman uniikin tunnelmansa. Se luo upean kontrastin kaupunkiympäristön ja raskaan musiikin välille, kun metallimusiikin voima valtaa teollisuusmiljöön.

 

Tuska 2024

Tuska 2024 on odotettu tapahtuma kaikille metallimusiikin ystäville. Tämä festivaali lupaa tänäkin vuonna tarjota lukuisia unohtumattomia hetkiä, kun lavalle nousevat niin legendaariset metallibändit kuin uudet tulokkaatkin.

Tuska Festivalit 2024 järjestetään kesä-heinäkuun taitteessa, 28. -30.6.2024.

Tarkastelemme nyt hieman tarkemmin juuri tämän vuoden Tuska Festivalien kattausta.

 

Tuska 2024 -esiintyjät

Tuska Festival 2024:n esiintyjäkaarti on jälleen kerran täynnä huippunimiä, jotka saavat metallipään sykkimään.

Festareiden lavalle astuvat tänä vuonna niin legendaarisia bändejä kuin kuumimpia uusia tulokkaitakin. Esiintyjälistalla nähdään monipuolista osaamista eri metalligenreistä, aina perinteisestä heavy metalista raakaan death metaliin ja kaikkeen siltä väliltä. Kuten Lippu.fi kuvaa, legendaariseksi muodostuvan Tuska-tarjonnan kruunaa Slayer-legenda Kerry King yhtyeineen.

Poimimme Tuskan esiintyjä-listalta myös muutamia muitakin nimiä, jotka pääsevät kesän 2024 Tuska-lavalle:

Tuska 2024 lupaa tarjota unohtumattomia keikkoja ja musiikkiesityksiä, jotka jäävät pitkäksi aikaa metallifanien muistoihin.

 

Tuska 2024 ohjelma

Tuska Festivalien ohjelmakattauksen kärjessä komeilee tietysti luonnollisestikin musiikkiesitykset. Festareilla on kuitenkin muutakin monipuolista ohjelmaa, joka pitää festarikävijät liikkeessä koko viikonlopun ajan.

Musiikkiesiintyjien lisäksi Tuskassa nostetaan esille myös useita muita toimijoita ja aloja, kuten puheohjelmia, taidetta ja pienyrittäjyyden näkyvyyttä.

Tuska kuvaa tätä seuraavasti:

“Puheohjelma tuo näkyväksi kriittisiä aiheita muiden muassa mielenterveyteen, tasa-arvoon ja tekoälyn jalansijaan liittyen. Tuska Expo esittelee taidetta ja käsityöläisyyttä mahdollistaen mikro- ja pienyrittäjien esillepääsyn suurtapahtumassa.”

 

Tuska 2024 aikataulu

Tuska Festival 2024:n aikataulu on suunniteltu täyttämään jokaisen päivän kuumilla bändeillä ja upeilla musiikkiesityksillä.

Näiden kolmen päivän aikana festivaalilla nähdään useita esiintyjiä aina aamusta iltaan saakka. Päivät alkavat usein hieman kevyemmällä tunnelmalla, kunnes iltaisin lavalle nousevat päätapahtumien pääesiintyjät, joiden odotetaan viimeistään saavan yleisön villiintymään.

Tuska Festivalien tarkemmat aikataulut löydät täältä.

 

Mistä liput Tuska-festareille?

Tuska Festival 2024 –liput on saatavilla Tuskan virallisten lipunmyyntikumppaneiden, eli Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n kautta. Lippuja on vielä saatavilla, mutta kannattaa toimia nopeasti niiden kanssa, jotta varmistat pääsyn festareille.

Vuoden 2024 Tuska Festival-lippujen hinnat ovat seuraavat:

  • Yhden päivän liput alk. 139,00€
  • Kahden päivän liput alk. 189,00€
  • Kolmen päivän liput alk. 239,00€
  • Kolmen päivän VIP liput alk. 359,00€

 

Missä majoittua Tuska Festivaalien aikaan?

Tuska Festivalien aikaan majoittuminen on helppoa, kun valitsee VALO Hotellin tukikohdakseen. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen niin festivaalista kuin majoittumisestakin.

Hotellimme tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, laadukkaita palveluita ja ainutlaatuista tunnelmaa festivaaliviikonloppua varten. VALO on myös loistava paikka verkostoitua muiden festarikävijöiden kanssa ja jakaa kokemuksia festivaalista. Voit tavata samanhenkisiä musiikin ystäviä ja luoda uusia ystävyyssuhteita, mikä tekee Tuska-viikonlopusta entistäkin ikimuistoisemman.

Ja mikä parasta, Hotelli VALO on vain 6 km:n päässä Suvilahdesta, joten voit nauttia festivaalitunnelmasta rauhassa tappiin saakka ja vetäytyä sen jälkeen mukavaan hotellihuoneeseesi lepäämään. Siirtyminen festarialueelle on vaivatonta ja nopeaa, sillä pääset taittamaan matkan helposti niin kaupunkipyörällä, kävellen, kuin julkisillakin, aivan VALOn nurkilta lähtien.

 

Hotellihuone

 

Lähteet

Tuska Festival

Tuska:Esiintyjät

Tuska:Aikataulut

Suvilahti

Lippu.fi

Tiketti

Ticketmaster

Kerry King

Pendulum Live

Dimmu Borgir

Alestorm

Lord of The Lost

VALO

VALO:Kaupunkipyörä