Bassline Festival 2024 Helsingissä

Jos rakastat sykähdyttävää bassoa, upeita live-esiintyjiä ja katufestareiden ainutlaatuista tunnelmaa, Bassline Festivalit ovat luultavasti juuri sinua varten.

Laita siis kalenteriin muistutus ja valmistaudu tanssimaan sydämesi kyllyydestä, sillä Bassline Festival tuo kesän kuumimmat rytmit suoraan pääkaupunkimme sydämeen.
Jos Bassline festarit eivät kuitenkaan ole vielä ennestään tuttu tapahtuma, hyppää artikkelin matkaan niin tutustutaan tähän paremmin yhdessä.

0

Kesä 2024 tuo mukanaan jälleen odotetun Bassline Festivalin Helsingin sykkeeseen. Jos rakastat sykähdyttävää bassoa, upeita live-esiintyjiä ja katufestareiden ainutlaatuista tunnelmaa, tämä tapahtuma on juuri sinua varten.
Laita siis kalenteriin muistutus ja valmistaudu tanssimaan sydämesi kyllyydestä, sillä Bassline Festival tuo kesän kuumimmat rytmit suoraan pääkaupunkimme sydämeen.
Jos Bassline festarit eivät ole kuitenkaan vielä ennestään tuttu tapahtuma, hyppää artikkelin matkaan niin tutustutaan tähän paremmin yhdessä.

 

Bassline Festivalit pähkinänkuoressa

Bassline Festivalit ovat Helsingissä vuosittain järjestettävä musiikkitapahtuma, joka tuo yhteen niin musiikin ystäviä kuin kaupunkikulttuurin fiilistelijöitäkin. Festivaalit tarjoavat monipuolisen kattauksen eri elektronisen musiikin tyylilajeja.

Vuodesta 2010 järjestetty Bassline Festival on ilmainen kaupunkifestivaali, joka valtaa Helsingin Torikorttelit 28.6 -29.6.2024.

Basslinen Facebook-kanavalla fiilisteltiin hiljattain näitä tulevia festivaleja:

“Ilmaisessa kaupunkifestarissa on bileet viidessä sisä- sekä ulkotilassa, Helsingin freesimpien klubien houstaamana. Bonuksena vielä vintage & vinyl & design market, ruokaa & juomaa ja paljon muuta! “

 

Festival

 

Missä Bassline Festivalit 2024 pidetään?

Bassline Festivalit 2024 järjestetään Helsingin Torikorttelissa.

STT Infon artikkelissa kerrotaan festaripaikasta historiasta seuraavasti: “Bassoradion perustajan, Ville Tikkasen, haaveena oli jo pitkään ollut saada elämää omaan lähipuistoonsa Koffariin ja pitkien neuvottelujen tuloksena sen portit avautuivat Bassline Festivalille. Tapahtuma löysi heti paikkansa kaupunkilaisten sydämessä ja keräsi puiston täyteen useiden vuosien ajan.”

Artikkelissa myös kerrotaan, että vuonna 2016 oli kuitenkin aika muutokselle, kun Tikkanen ja tapahtumajärjestäjä Alvar Tallskog avasivat uudistetun Valkosen Salin keskelle Torikortteleita. Tänne vakiintui lopulta Bassline Festivalien tapahtumapaikka.

 

Kuka Bassline Festivalit järjestää?

Bassline Festivalien alkuperä juontaa juurensa 2010-luvulle, kun Bassoradion perustaja Ville Tikkanen jätti työnsä taakseen ja perusti pitkään haaveilemansa tapahtuman; Basslinen Festivalit.

Bassline Festivalien 2024 bileet pidetään seuraavien klubien houstaamana: Anomaly, Club U-Haul, Dose Of Throwbacks, elos club, Liitto, London Zoo, Marble Club, OK Sound Helsinki, Paha Vaanii, Soli, Soul Search.

Kuten Rumban artikkelissa kerrotaan, nämä klubit tarjoilevat festivaalivieraille parhaita paloja mm. teknon, RnB:n kuin suomimusiikinkin tahdissa.

 

Millaista ohjelmaa Bassline Festivaleilla on?

Bassline Festivaalien ohjelma on monipuolinen ja mukaansatempaava.

Pääosassa ovat tietenkin huippuluokan DJ:t ja live-esiintyjät, jotka tarjoavat unohtumattomia keikkoja useilla eri lavoilla.

Musiikin lisäksi festivaalilla on tarjolla erilaisia oheisaktiviteetteja, kuten vintage&vinyl&design market sekä herkullista purtavaa ja juotavaa.

 

Ketä Bassline Ferstivaleilla esiintyy?

Bassline Festivaaleilla esiintyy laaja kirjo tunnettuja DJ:tä ja elektronisen musiikin pioneereja.

Tällä hetkellä esiintyjälistalle on julkaistu jo merkittäviä esiintyjiä: Alvar, Alessia, Andre Pozusis, Bibi, Bloom (Basti & Anima J), Bonanza Boyz, Carlina Carpelan, Cleansweep, Dj Aleksi, Dj Wekesa, Freakycent, Hamm, Henr:k, Juicy, Khid, Ketter, Kuya Kai, Laura Vartio, Mari, Mary Young, Sapphire, Siivoussujuu, SomBadi, Styrkka Myygalo, Suinner, TBOY, Timur Tan, Toby One, Trabelsi, Veetiossi, Volpe, WillNams, Yeboyah (dj set).

 

Mistä liput Bassline Festareille?

Hyviä uutisia musiikin ystäville: Bassline Festivalit ovat täysin ilmainen tapahtuma!

Ei ole siis tarvetta huolehtia lipuista tai pääsylipuista, sillä festivaali avaa ovensa kaikille innokkaille osallistujille veloituksetta. Tämä tekeekin Bassline Festivaleista erityisen matalan kynnyksen ja helposti saavutettavan tapahtuman, joka antaa kaikille mahdollisuuden nauttia huippuluokan musiikkiesityksistä ja festivaalitunnelmasta ilman rahallista satsausta.

 

Kannattaako Bassline Festivaleja suosia?

Ehdottomasti! Bassline Festivalit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia huippuluokan elektronisesta musiikista upeassa ympäristössä. Ja vieläpä ilmaiseksi!

Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, ja tänä kesänä kävijöitä odotetaan jälleen 2024 vuonnakin ennätysmäärä. Bassline Festival on tulossa suurempana ja parempana, kuin koskaan aiemmin.

Festivaalin rento ja energinen tunnelma tekee siitä erinomaisen paikan viettää aikaa ystävien kanssa, sekä tutustua myös uusiin ihmisiin.

Jos suunnittelet kesällesi yhtä helposti toteutettavaa kohokohtaa, Bassline Festivalit ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tapahtuma. Näille festivaaleille kannattaa tulla kauempaakin!

 

Lähteet

Basslinen Facebook-kanava

Torikortteli

STT Info

Rumba