Helsingin nähtävyydet

Nähtävyydet

Helsinki on mielenkiintoinen ja ympärivuotinen kotimaan matkakohde. Tässä Helsingin matkaoppaan osiossa esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Kaikki nähtävyydet on jaettu eri kategorioihin, minkä tarkoituksena on helpottaa tiedon hakemista sivustollamme. Uudet sisällöt päivittyvät aina automaattisesti alta löytyvään artikkeliosioon.

Tutustu Helsingin nähtävyyksiin

kesä-keskuspuisto-kävely-valohotelwork

Ajankohtaista, Kesä, Nähtävyydet

Kesä Helsingin Ruskeasuolla

VALOn ympäristössä Helsingissä on paljon vehreää luontoa ja harrastusmahdollisuuksia. Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja kaupunkielämästä VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!

kesä-helsinki-valohotelwork-keskuspuisto-ihmettelyä

Ajankohtaista, Kesä, Nähtävyydet

Nämä Helsingin luontokohteet pitää kokea

Luontoliitto kokosi yhteen 5 kaupunkiluontokohdetta läheltä VALOa. Nappaa vinkit kesälomapäivään ja nauti kaupunkiluonnosta!

Helsinki-päivä

Kesä, Nähtävyydet

Helsingin puistot

Helsingistä löydät monia puistoja, joissa vietät aikaa mukavasti esimerkiksi päiväkävelyiden, piknikien tai pelkän rentoutumisen merkeissä. Koska Helsingin kaupungin pinta-alasta noin kolmasosa koostuu viheralueista, ei lähimpään puistoon ole koskaan pitkä matka. Tässä tekstissä esittelemme Helsingin suosituimpia puistoja ja viheralueita.