Helsingin nähtävyydet

Nähtävyydet

Helsinki on mielenkiintoinen ja ympärivuotinen kotimaan matkakohde. Tässä Helsingin matkaoppaan osiossa esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Kaikki nähtävyydet on jaettu eri kategorioihin, minkä tarkoituksena on helpottaa tiedon hakemista sivustollamme. Uudet sisällöt päivittyvät aina automaattisesti alta löytyvään artikkeliosioon.

Tutustu Helsingin nähtävyyksiin

Linnanmäen Valokarnevaali 2022

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet, Tapahtumat

Valokarnevaali 2022

Linnanmäen perinteistä huvikauden päätöstä, eli Valokarnevaalia vietetään taas 13.–23.2022 lokakuuta. Keväällä alkanut huvipuistokausi huipentuu Lintsillä komeiden valoesitysten muodossa.

Linnanmäen huvipuisto

Nähtävyydet

Linnanmäki on Suomen suosituin matkakohde

Linnanmäki (ruots. Borgbacken ja puhekielessä Lintsi) on Helsingin Alppiharjun kaupunginosassa sijaitseva huvipuisto, joka avasi ovensa yleisölle jo vuonna 1950. Kyseessä on kesäisen Helsingin ehdottomasti suosituin käyntikohde ja yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Korkeasaaren amurintiikeri eli siperiantiikeri

Nähtävyydet

Korkeasaari (Korkeasaaren eläintarha)

Vuonna 1889 perustettu Korkeasaaren eläintarha, eli lyhyemmin vain Korkeasaari, on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Korkeasaaressa tapaat eläimiä tundralta aina trooppisiin sademetsiin saakka. Eläinlajeja on yhteensä yli 150, jonka lisäksi saarelta löytyy lähemmäs tuhat eri kasvilajiketta.