attention icon

VALO App – 20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Helsingin nähtävyydet

Nähtävyydet

Helsinki on mielenkiintoinen ja ympärivuotinen kotimaan matkakohde. Tässä Helsingin matkaoppaan osiossa esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Kaikki nähtävyydet on jaettu eri kategorioihin, minkä tarkoituksena on helpottaa tiedon hakemista sivustollamme. Uudet sisällöt päivittyvät aina automaattisesti alta löytyvään artikkeliosioon.

Tutustu Helsingin nähtävyyksiin

Linnanmäen Valokarnevaali 2022

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet, Tapahtumat

Valokarnevaali 2022

Linnanmäen perinteistä huvikauden päätöstä, eli Valokarnevaalia vietetään taas 13.–23.2022 lokakuuta. Keväällä alkanut huvipuistokausi huipentuu Lintsillä komeiden valoesitysten muodossa.

Korkeasaaren amurintiikeri eli siperiantiikeri

Nähtävyydet

Korkeasaari (Korkeasaaren eläintarha)

Vuonna 1889 perustettu Korkeasaaren eläintarha, eli lyhyemmin vain Korkeasaari, on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Korkeasaaressa tapaat eläimiä tundralta aina trooppisiin sademetsiin saakka. Eläinlajeja on yhteensä yli 150, jonka lisäksi saarelta löytyy lähemmäs tuhat eri kasvilajiketta.

Ilmakuva Suomenlinnasta

Nähtävyydet

Suomenlinna

Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuva Suomenlinnan merilinnoitus on yksi Suomen jylhimmistä ja tunnetuimmista nähtävyyksistä. Linnoitus on myös oma kaupunginosansa, jossa asuu noin 800 ihmistä.