attention icon

Helsingin nähtävyydet

Nähtävyydet

Helsinki on mielenkiintoinen ja ympärivuotinen kotimaan matkakohde. Tässä Helsingin matkaoppaan osiossa esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Kaikki nähtävyydet on jaettu eri kategorioihin, minkä tarkoituksena on helpottaa tiedon hakemista sivustollamme. Uudet sisällöt päivittyvät aina automaattisesti alta löytyvään artikkeliosioon.

Tutustu Helsingin nähtävyyksiin

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet -Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.

Ilmakuva Suomenlinnan merillinoituksesta kesällä

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet

Helsingin nähtävyydet – tutustu ainakin näihin

Helsinki on mielenkiintoinen kotimaan matkakohde ympärivuotisesti. Tästä blogitekstistä esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Koska Helsingin julkinen liikenne toimii niin sujuvasti, ehtii yhden päivän aikana helposti vierailla useammassakin kohteessa.

Helsinki Esplanadinpuisto

Nähtävyydet

Helsingin puistot

Helsingistä löydät monia puistoja, joissa vietät aikaa mukavasti esimerkiksi päiväkävelyiden, piknikien tai pelkän rentoutumisen merkeissä. Koska Helsingin kaupungin pinta-alasta noin kolmasosa koostuu viheralueista, ei lähimpään puistoon ole koskaan pitkä matka. Tässä tekstissä esittelemme Helsingin suosituimpia puistoja ja viheralueita.