Helsingin tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Helsingissä järjestettävistä tapahtumista. Olemme jakaneet erilaiset tapahtumat eri kategorioihin esimerkiksi teemojen ja vuodenaikojen mukaan mukaan tiedonhaun helpottamiseksi. Uudet sisällöt päivittyvät sivun alalaitaan aina automaattisesti.

0
Helsinki raitiovaunu

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu 2024

Me suomalaisethan rakastamme sitä, kun pääsemme ottamaan mittaa rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Tässä piileekin maaottelun hienous! Koska urheilijat panevat kentällä varmasti parastaan, myös kannustuksen on syytä onnistua. Tänä vuonna saamme kotikenttäedun ja pääsemme kannustamaan joukkojamme Helsinkiin joten otetaanhan siitä kaikki saatavamme irti!

Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

PMMP – KOKO SHOW Olympiastadionilla

Tänä kesänä Hotelli VALOn lähialueella tapahtuu jälleen jotain erityistä, kun PMMP ottaa haltuunsa Helsingin legendaarisen Olympiastadionin! Kyllä, kuulitte oikein, PMMP tekee paluun! Stadionkeikkaa odotellessa voisimme hieman perehtyä PMMP:hen ja siihen, miksi tämä odotettu paluukeikka on niin merkittävä suomalaisen musiikin näkökulmasta. Hyppää mukaan fiilistelemään!

Kolme naista kuvattuna Flow Festivaleilla

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Flow festival 2024

Kesä on Helsingissä aina täynnä elämää, mutta mikään ei vedä vertoja Flow Festivalin tuomalle energialle. Vuosi toisensa jälkeen tämä ikoninen festivaali houkuttelee musiikin, taiteen ja kulttuurin ystäviä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Flow Festival 2024 on kokemus, joka on koettava itse. Valmistaudu siis uppoutumaan festivaalihumuun ja kokemaan Helsingin kesä parhaimmillaan.

Konsertti

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Bassline Festival 2024 Helsingissä

Jos rakastat sykähdyttävää bassoa, upeita live-esiintyjiä ja katufestareiden ainutlaatuista tunnelmaa, Bassline Festivalit ovat luultavasti juuri sinua varten. Laita siis kalenteriin muistutus ja valmistaudu tanssimaan sydämesi kyllyydestä, sillä Bassline Festival tuo kesän kuumimmat rytmit suoraan pääkaupunkimme sydämeen. Jos Bassline festarit eivät kuitenkaan ole vielä ennestään tuttu tapahtuma, hyppää artikkelin matkaan niin tutustutaan tähän paremmin yhdessä.

Tuska

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Tuska Festival 2024

Tuska Festivalit, nämä Pohjoismaiden suurimpiin metallimusiikki-tapahtumiin lukeutuvat festarit, järjestetään jälleen tänäkin vuonna. Tuska Festivalit 2024 tuovat mukanaan upeita esiintyjiä ja mieleenpainuvia esityksiä. Tutustumme tässä artikkelissa nyt hieman tarkemmin tähän kyseiseen festaritapahtumaan, joka saa hiukset ja parrat liehumaan, pääkallot kolisemaan, rummut jylisemään ja kitarat kilisemään.

Pride Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki Pride 2024

Priden aikaan Helsingin kadut täyttyvät sateenkaaren väreistä sekä iloisesta tunnelmasta. Myös tänäkin vuonna 2024, Helsinki Pride jakaa tärkeää viestiä yhdenvertaisuudesta ja ihmisoikeuksista. Tutustumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Prideen, sekä avaamme sen syvempää merkitystä ja historiaa.

Sideways Festival

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Sideways 2024

Kesä 2024 kolkuttelee ovella ja sehän tietää myös lukuisia festareita Helsingissä! Pääkaupungissamme valmistaudutaan muun muassa kesäkuussa odottaviin Sideways-musiikkifestivaaleihin, jotka ovatkin tämän kesän ensimmäiset suuremmat festarit Helsingissä. Pureudumme tässä artikkelissa nyt tarkemmin kesän 2024 Sideways Festivaaleihin, joten hyppää mukaan, jos festareille lähteminen on vielä harkinnassa.

Jalkapalloturnaus

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Stadi Cup 2024

Terveisiä kaikille iloisen jalkapallotunnelman ystäville! On taas se aika vuodesta, kun nurmikentillä vilisee innokkaita pelaajia, ja katsojien huudot kaikuvat korkealla – kyllä, Stadi Cup 2024 on täällä taas! Stadi Cup on jokavuotinen jalkapalloturnaus, joka on suunnattu tytöille ja naisille. Tämä on se hetki, kun tytöt ja naiset pääsevät näyttämään taitonsa ja haastamaan itsensä ja toisensa tiukissa otteluissa.

VALO Hotelli Helsinki ravintola Bistro ELO

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Syötävä Helsinki –ruokaviikot 2024

Hei kaikki nälkäiset seikkailijat ja makujen mestarit! Syötävä Helsinki-juhlaviikot kolkuttelevat nurkan takana, mikä tietää sitä, että vatsaan kannattaa alkaa jo varailemaan tilaa kesän herkuille. Mutta ennen kuin kaivaudumme syvemmälle herkkujen ja makujen maailmaan, otetaan pikainen kurkistus siihen, mitä Syötävä Helsinki -ruokaviikot oikein pitävät sisällään!

Helsinki city running day

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki City Running Day

Terveisiä juoksukansalle ja liikkumisen ystäville! Ajattelimme antaa hetken huomion muutama viikko sitten vietetylle Helsinki City Running Day –tapahtumalle. Avaamme hieman tarkemmin Helsinki City Running Day:ta ja kerromme myös siitä, millä tavoin me VALOlla tuemme meillä majoittuvien juoksijoiden sekä fyysistä, että psyykkistä kuntoa juoksutapahtumien ajan.

Linnanmaki-syksy-aspect-ratio-1044-698

Tapahtumat, Tietopankki

Stadin Silakkamarkkinat 2024

Stadin Silakkamarkkinat ovat pitkään olleet suosittu kohde niin paikallisille asukkaille kuin vierailijoillekin. Vuoden 2024 tapahtuma lupaa jälleen kerran tarjota monipuolisen valikoiman meren antimia sekä kiehtovaa ohjelmaa kaikenikäisille. Silakkamarkkinoiden kautta pääset tutustumaan niin paikalliseen ruokakulttuuriin kuin Helsingin eloisaan markkinatunnelmaan.

Helsingin juhlaviikot -tapahtuma

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsingin juhlaviikot 2024- Taiteiden yö

Helsingin juhlaviikot kutsuvat jälleen kaupunkilaiset ja taiteen ystävät nauttimaan unohtumattomasta kulttuurikokemuksesta, sillä yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, Taiteiden yö, on lähestymässä.

Helsinki-päivä

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki-päivä 2024

Helsinki-päivää vietetään vuosittain kesäkuun 12.päivänä. Sen vietto on vanha perinne, joka juontaa juurensa kaupungin historiaan ja kulttuuriin.

helsinki-cup-2022-yleiskuva-aspect-ratio-1475-1060

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsinki Cup 2024

Kesä on taas täällä, ja se tarkoittaa tietysti yhtä tärkeää asiaa Helsingissä: Helsinki Cup, vuosimallia 2024 on starttailemassa! Valmistaudu siis kokemaan jalkapallon riemu Helsingin sydämessä. Olitpa sitten pelaaja tai kannattaja, et tarvitse mukaasi juuri muuta, kuin joukkueesi peliasun, nappikset tai lenkkarit, vesipullon sekä aurinkorasvatuubin.

Olympic-stadium_beatrice_bucht2023-3

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Bruce Springsteen esiintyy Helsingissä kesällä 2024

Kesä 2024 saa Helsingin sykkimään musiikin tahtiin, kun Bruce Springsteen, legendaarinen rock-ikoni, pistää shown pystyyn Olympiastadionilla. Jep, oikein kuulit – The Boss itse saapuu piipahtamaan Suomessa!  Tässä artikkelissa kaikki tarvittava tieto tapahtumasta.

kesä-keskuspuisto-nainen-haaveilee-valohotelwork

Ajankohtaista, Helsinki, Tapahtumat

Suomen luonnon päivä 2024

Suomen luonnon päivä on vuodesta 2013 lähtien vietetty juhlapäivä, jota vietetään elokuun viimeisenä lauantaina. Päivän tarkoituksena on koota suomalaiset yhteen juhlistamaan ja arvostamaan Suomen luontoa.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024

COLDPLAY SUOMEEN! – Coldplayn konsertti Helsingissä kesällä 2024. Tästä artikkelista kaikki tarvittava tieto konserttia varten.

Mikä on Helsinki City Running Day?

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2024 käynnistyy kovaa kyytiä. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on tarjolla monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin.

Tapahtumat helsingissä 2024

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Tapahtumat Helsingissä vuonna 2024

Helsinki, Suomen pääkaupunki, avaa uuden vuoden kynnyksellä ovensa kiehtovien tapahtumien maailmaan. Kaupungin sydän sykkii kulttuurille, taiteelle sekä monimuotoisuudelle, ja myös vuodelta 2024 odotetaan monia unohtumattomia hetkiä upeiden tapahtumien parissa. Tässä artikkelissa sukellamme Helsingin tapahtumakalenterin syövereihin ja esittelemme ne kohokohdat, jotka tekevät vuodesta 2024 ikimuistoisen.

itameripaiva-auringonlasku-valo-aspect-ratio-1875-1601

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Itämeripäivänä nautitaan ainutlaatuisesta kotimerestä

John Nurmisen Säätiön käynnistämää Itämeripäivää vietetään joka vuosi elokuun viimeisenä torstaina. Itämeripäivänä innostetaan ihmisiä nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestä. VALOssa on tarjolla Itämeripäivän kunniaksi maittava Itämerimenu Bistro ELOssa koko viikon ajan.

Syyslomalla Helsingissä aikaa voi viettää esimerkiksi kuvassa näkyvässä Linnanmäen huvipuistossa

Ajankohtaista, Tapahtumat

Syysloma Helsingissä 2024 – nauti ruskasta pääkaupungissa

Syyslomia vietetään tänä vuonna viikoilla 42 (14.10. –18.10.2024) ja 43 (21.–25.10.2024).  Vaikka lomien alkuun onkin vielä kosolti aikaa, on nyt hyvä hetki suunnitella myös syksyn lomamatkoja. Tässä tekstissä jaamme vinkit syysloman viettoon Helsingissä vuodelle 2024.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Coldplay saapuu Suomeen – neljä keikkaa Helsingin Olympiastadionilla

Huhut Coldplayn ensimmäisestä Suomen keikasta osoittautuivat todeksi, kun yhtyeen esiintyminen Helsingin Olympiastadionilla vahvistettiin. Myöhemmin kuluvalla viikolla tiedotettiin myös kolmesta lisäkeikasta, minkä myötä esiintymisiä nähdään peräti neljä kappaletta. Yleinen lipunmyynti suositun brittibändin keikoille alkaa perjantaina 28. heinäkuuta.

Kolme ihmistä kävelyllä Helsingin keskuspuistossa kesällä

Ajankohtaista, Helsinki, Kesä, Tapahtumat

Mitä tehdä Helsingissä kesällä? Yli 20 tekemisvinkkiä

Kesä on kaikille suomalaisille odotettu vuodenaika, jolloin pääsemme nauttimaan pitkistä päivistä, kauniista luonnosta ja ulkoilmasta. Suomen pääkaupunki Helsinki tarjoaa monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä kaikenikäisille matkailijoille. Etsitkö tekemisvinkkejä Helsinkiin? Tässä artikkelissa jaamme yli 20 vinkkiä siihen, mitä tehdä Helsingissä kesällä.

Sari-Aalto_tiktok-tahdet

Ajankohtaista, Hotelli, Tapahtumat

Vatsastapuhuja Sari Aalto & muut Tiktok-tähdet VALOssa pääsiäisenä!

VALOssa on luvassa ennennäkemätöntä ohjelmaa koko perheelle pääsiäisviikonloppuna: Sari Aalto ja muut Tiktok-tähdet esittävät perjantaina hulvattoman koko perheen shown ja viikonloppuna tutustutaan tähtiin livenä maksuttomissa Meet & Greet -tilaisuuksissa.

Eurohoo-valohotelwork

Ajankohtaista, Tapahtumat

Eero Herranen järjestää TikTok -työpajan VALOssa pääsiäisenä

Näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja Eero Herranen järjestää VALOssa pääsiäisenä maksuttoman TikTok -työpajan hotelliasiakkaille.