Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2024 käynnistyy kovaa kyytiä. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on tarjolla monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin.

0

Helsinki Marathon 24.8.2024

Helsinki City Marathon on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista, ja se järjestetään joka vuosi elokuussa.

Tämä kaunis kaupunkimaraton tarjoaa upean reitin, joka kulkee Helsingin keskustan, merenrannan ja vehreiden puistojen läpi.

Tapahtuma houkuttelee sekä paikallisia että kansainvälisiä juoksijoita, ja se on täydellinen valinta kaikille maratonin ystäville.

Helsinki Midnight Run 14.9.2024

Helsinki Midnight Run on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa juostaan pimeässä Helsingin keskustassa. Tämä elämyksellinen juoksutapahtuma järjestetään syyskuussa, jolloin yöt ovat jälleen jo hämärtyneet.

Reitti kulkee Helsingin keskeisillä kaduilla ja valaistuilla alueilla, ja osallistujat voivat nauttia kaupungin yön kauneudesta juoksun lomassa. Helsinki Midnight Run on täydellinen tapahtuma kaikille, jotka haluavat kokea juoksemisen uudenlaisessa ympäristössä.

Helsinki Trail Run 15.6.2024

Helsinki Trail Run järjestetään taas kesäkuun puolivälissä. Kilpailumatkan pituus on noin 10km.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Helsinki Half Marathon Oy.

Tule ja koe kesäisen polkujuoksun tunnelma pääkaupungin hienoimmilla reiteillä!

Tapahtuman lähtö ja maali sijaitsevat Paloheinän Ulkoilumajalla, osoitteessa: Pakilantie 124, 00670 Helsinki.

Helsinki Central Park Run 14.6.2024

New Balance Helsinki Central Park Run juostaan jälleen kesäkuun puolivälissä Paloheinässä. Kisamatkoina toimivat tänä vuonna vitonen ja kymppi.

Mukana myös Paloheinän Tupla (New Balance Helsinki Central Park Run 16.6.2023 10km + Helsinki Trail Run 17.6.2023 10km).

Helsinki Twilight Run & Walk 27.7.2024

Helsinki Twilight Run & Walk on tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen valaisemaan Helsinkiä.

Tapahtuma on hauska ja viihdyttävä kaikenikäisille ja kuntoisille ihmisille. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 27. heinäkuuta 2024.

Tapahtumassa on eri matkoja, kuten 5 kilometrin kävely, 5 kilometrin juoksu, 10 kilometrin juoksu, puolimaraton ja lastenjuoksu.

Nuuksio Classic Trail Marathon 7.9.2024

Järjestyksessään 13. Nuuksio Classic -polkujuoksukisa juostaan syyskuun alussa. Luvassa on poikkeuksellinen kisa Nuuksion kauniissa maisemissa, jota polkujuoksun ystävien ei kannata missään nimessä jättää väliin.

Espoon rantamaraton 21.9.2024

Espoon legendaarinen rantamaraton juostaan nimensä mukaisesti kauniilla rantaraitilla, merellisissä maisemissa.

Syyskuun puolivälissä juostavan tapahtuman reitit on jälleen uudistettu, mikä tekee kisamatkoista entistä nopeampia, juostavampia sekä maisemallisesti näyttävämpiä.

Juostavina matkoina mukana ovat sekä täysimittainen rantamaraton, puolimaraton, kymppi ja vitonen sekä lapsille suunnattu rantatonni.

Kaisaniemen juoksu 14.9.2024

Järjestyksessään peräti 94. Kaisaniemen Juoksu juostaan samana päivänä Espoon juoksutapahtuman kanssa. Juoksutapahtuman reitti kulkee Helsingin keskustassa, kauniilla reitillä Kaisaniemen puiston ja Töölönlahden maisemissa.

Kisamatkoina ovat 5 km ja 21,1 km.

Nuuksio Night Trail 27.9.2024

Nuuksiossa järjestetään myös toinen suosittu polkujuoksutapahtuma syyskuun aikana juostavan Nuuksio Night Trailin muodossa. Matkaan lähdetään tapahtuman teeman mukaisesta puoli kahdeksalta illalla.

Kilpailtava juoksumatka on noin 13 kilometrin pituinen.

Helsinki Halloween Run 26.10.2024

Juoksukausi 2024 huipentuu Helsingissä Halloween Runiin, joka ajoittuu teemansa mukaisesti lokakuun lopulle.

Kyseessä on rentohenkinen Halloween-teemainen juoksutapahtuma kaikentasoisille juoksijoille. Mukaan voi lähteä sekä kilpailuhenkisesti kelloa vastaan että karnevaalihengessä pelottavimpiin Halloween-asuihisi pukeutuneena.

Tapahtumassa juostavia matkoja ovat aikuisille suunnatut 10 km ja 5 km sekä lasten oma juoksu Kids Run Helsinki Halloween.

Helsinki City Trail

Helsinki City Trail juostaan myös vuonna 2024. Tämä on kaupunkimaastojuoksu-tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Helsingin luontokohteisiin ja metsiin juosten.

Tapahtuma järjestetään lokakuun lopulla, ja sen reitti kulkee kauniilla metsäpoluilla ja puistoissa Helsingin alueella.

Helsinki City Trail on suosittu tapahtuma, joka yhdistää kaupungin ja luonnon parhaat puolet juoksun kautta.

Varaa majoitus VALOssa

VALO Hotelli Helsinki wellness poreallas

Oletko aikeissa osallistua johonkin tai joihinkin tämän vuotisista juoksutapahtumista? Varaa majoitus VALO Hotel & Workissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla.

VALOsta löydät hotellin lisäksi muun muassa kaksi laadukasta ravintolaa sekä kattotasolta löytyvän sauna- ja allasosaston, joka on omiaan rankasta juoksukilpailusta palautumiseen.

Lähteet

Helsinki City Marathon 

Helsinki Midnight Run

Helsinki Trail Run

Helsinki Half Marathon Oy

Helsinki Central Park Run

Helsinki Twilight Run & Walk

Nuuksio Classic

Espoon Rantamaraton

Kaisaniemen Juoksu

Nuuksio Night Trail

Helsinki Halloween Run

Helsinki City Trail

Varaa majoitus

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet