attention icon

Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2023 on jo todella hyvin vauhdissa. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on kuitenkin vielä jäljellä monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tarkemmin tässä tekstissä.

0

Helsinki Marathon 24.8.2024

Helsinki City Marathon on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista, ja se järjestetään joka vuosi elokuussa.

Tämä kaunis kaupunkimaraton tarjoaa upean reitin, joka kulkee Helsingin keskustan, merenrannan ja vehreiden puistojen läpi.

Tapahtuma houkuttelee sekä paikallisia että kansainvälisiä juoksijoita, ja se on täydellinen valinta kaikille maratonin ystäville.

Helsinki Midnight Run 14.9.2024

Helsinki Midnight Run on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa juostaan pimeässä Helsingin keskustassa. Tämä elämyksellinen juoksutapahtuma järjestetään syyskuussa, jolloin yöt ovat jälleen jo hämärtyneet.

Reitti kulkee Helsingin keskeisillä kaduilla ja valaistuilla alueilla, ja osallistujat voivat nauttia kaupungin yön kauneudesta juoksun lomassa. Helsinki Midnight Run on täydellinen tapahtuma kaikille, jotka haluavat kokea juoksemisen uudenlaisessa ympäristössä.

LOWA Helsinki Trail Run 18.6.2024

LOWA Helsinki Trail Run järjestetään taas kesäkuun puolivälissä. Kilpailumatkan pituus on noin 10km.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Helsinki Half Marathonista tuttu Helsinki Half Marathon Oy.

Tule ja koe kesäisen polkujuoksun tunnelma pääkaupungin hienoimmilla reiteillä!

Tapahtuman lähtö ja maali sijaitsevat Paloheinän Ulkoilumajalla, osoitteessa: Pakilantie 124, 00670 Helsinki.

Helsinki Central Park Run 14.6.2024

New Balance Helsinki Central Park Run juostaan jälleen kesäkuun puolivälissä Paloheinässä. Kisamatkoina toimivat tänä vuonna vitonen ja kymppi.

Mukana myös Paloheinän Tupla (New Balance Helsinki Central Park Run 16.6.2023 10km + Helsinki Trail Run 17.6.2023 10km).

Helsinki Twilight Run & Walk 27.7.2024

Helsinki Twilight Run & Walk on tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen valaisemaan Helsinkiä.

Tapahtuma on hauska ja viihdyttävä kaikenikäisille ja kuntoisille ihmisille. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 27. heinäkuuta 2024.

Tapahtumassa on eri matkoja, kuten 5 kilometrin kävely, 5 kilometrin juoksu, 10 kilometrin juoksu, puolimaraton ja lastenjuoksu.

Nuuksio Classic Trail Marathon 2.9.2023

Järjestyksessään 12. Nuuksio Classic -polkujuoksukisa juostaan syyskuun alussa. Luvassa on poikkeuksellinen kisa Nuuksion kauniissa maisemissa, jota polkujuoksun ystävien ei kannata missään nimessä jättää väliin.

Espoon rantamaraton 16.9.2023

Espoon legendaarinen rantamaraton juostaan nimensä mukaisesti kauniilla rantaraitilla, merellisissä maisemissa.

Syyskuun puolivälissä juostavan tapahtuman reitit on jälleen uudistettu, mikä tekee kisamatkoista entistä nopeampia, juostavampia sekä maisemallisesti näyttävämpiä.

Juostavina matkoina mukana ovat sekä täysimittainen rantamaraton, puolimaraton, kymppi ja vitonen sekä lapsille suunnattu rantatonni.

Kaisaniemen juoksu 16.9.2023

Järjestyksessään peräti 93. Kaisaniemen Juoksu juostaan samana päivänä Espoon juoksutapahtuman kanssa. Juoksutapahtuman reitti kulkee Helsingin keskustassa, kauniilla reitillä Kaisaniemen puiston ja Töölönlahden maisemissa.

Kisamatkoina ovat 5 km ja 21,1 km.

Nuuksio Night Trail 29.9.2023

Nuuksiossa järjestetään myös toinen suosittu polkujuoksutapahtuma syyskuun aikana juostavan Nuuksio Night Trailin muodossa. Matkaan lähdetään tapahtuman teeman mukaisesta puoli kahdeksalta illalla. Kilpailtava juoksumatka on noin 13 kilometrin pituinen.

Helsinki City Trail 28.10.2023

Helsinki City Trail on kaupunkimaastojuoksu, joka tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Helsingin luontokohteisiin ja metsiin juosten.

Tapahtuma järjestetään lokakuun lopulla, ja sen reitti kulkee kauniilla metsäpoluilla ja puistoissa Helsingin alueella.

Helsinki City Trail on suosittu tapahtuma, joka yhdistää kaupungin ja luonnon parhaat puolet juoksun kautta.

Helsinki Halloween Run 28.10.2023

Juoksukausi 2023 huipentuu Helsingissä Halloween Runiin, joka ajoittuu teemansa mukaisesti lokakuun lopulle.

Kyseessä on rentohenkinen Halloween-teemainen juoksutapahtuma kaikentasoisille juoksijoille. Mukaan voi lähteä sekä kilpailuhenkisesti kelloa vastaan että karnevaalihengessä pelottavimpiin Halloween-asuihisi pukeutuneena.

Tapahtumassa juostavia matkoja ovat aikuisille suunnatut 10 km ja 5 km sekä lasten oma juoksu Kids Run Helsinki Halloween.

Varaa majoitus VALOssa

VALO Hotelli Helsinki wellness poreallas

Oletko aikeissa osallistua johonkin tai joihinkin tämän vuotisista juoksutapahtumista? Varaa majoitus VALO Hotel & Workissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla.

VALOsta löydät hotellin lisäksi muun muassa kaksi laadukasta ravintolaa sekä kattotasolta löytyvän sauna- ja allasosaston, joka on omiaan rankasta juoksukilpailusta palautumiseen.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet