Varaa kokoukset netissä!

Varaa kokoustila tarpeesi mukaan. Valitse pelkkä kokoustila ja lisätarjoilut tai valmiiksi suunniteltu kokouspaketti! Varaamalla kokouspaketin yövyt VALOssa 20 % edullisemmin. Tutustu täällä kokouspaketteihin ja pyydä tarjous myyntipalvelustamme!

 

Asiakaskokemuksia

VALO Hotelli Helsinki kokoustila Sammal

Ajankohtaista, Meetings

Silmäasema järjestää henkilöstötapahtumiaan säännöllisesti VALOssa

Silmäasema on käyttänyt VALOn kokous- ja tapahtumapalveluita tasaiseen tahtiin, ja järjestivät tiloissamme myös joulukuisen henkilöstötapahtumansa. Asiakashaastattelussa Silmäaseman liiketoimintajohtaja Annu Voutilainen kertoo omia kokemuksiaan VALOsta.

Dutch 4TU Impact Challenge event in Helsinki in 2022

Ajankohtaista, Meetings

Hollannin paras yliopisto-startup valittiin VALOssa

”VALOssa yhdistyvät täydellisesti työn ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Ammattitaitoinen henkilökunta ymmärtää tarpeesi ja miettii sopivat ratkaisut! Kaiken kaikkiaan VALO on loistava paikka ryhmille ja tapahtumille.” 4TU:n vuosittainen Impact Challenge -tapahtumassa haetaan Hollannin parhaita yliopisto-startuppeja. Finaalitapahtuma järjestettiin VALOssa SLUSH-viikon yhteydessä. Tämän kertaisessa asiakashaastattelussamme Westbound Travelin toimitusjohtaja Peter Vroom kertoo omista kokemuksistaan tapahtuman järjestämisestä VALOssa.

Dash Hack 2022 tapahtuma VALO Hotel & Workissa

Ajankohtaista, Kokemuksia, Meetings

Dash Hack 2022 VALO Hotel & Workissa

“VALOn tilat palvelivat tarpeitamme jopa odotuksia paremmin. Huoneet olivat loistavia paikkoja tiimeille ratkoa haasteitaan. Konsepti, jossa hotellihuoneen saa käännettyä toimistoksi muutassa minuutissa, oli hämmästyttävän upea.” Dash Design järjesti VALOssa näyttävän Hack in a Hotel -tapahtuman. Lue Rami Ruotsalaisen ja Henrik Asklöfin haastattelu.