Hollannin paras yliopisto-startup valittiin VALOssa

”VALOssa yhdistyvät täydellisesti työn ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Ammattitaitoinen henkilökunta ymmärtää tarpeesi ja miettii sopivat ratkaisut! Kaiken kaikkiaan VALO on loistava paikka ryhmille ja tapahtumille.”

4TU:n vuosittainen Impact Challenge -tapahtumassa haetaan Hollannin parhaita yliopisto-startuppeja. Finaalitapahtuma järjestettiin VALOssa SLUSH-viikon yhteydessä. Tämän kertaisessa asiakashaastattelussamme Westbound Travelin toimitusjohtaja Peter Vroom kertoo omista kokemuksistaan tapahtuman järjestämisestä VALOssa.

0

Mistä Dutch 4TU Impact Challengessa on kyse?

”Dutch Impact Challenge on kilpailu neljän Alankomaiden teknisen yliopiston (Enschede, Wageningen, Delft ja Eindhoven) lupaavien startup-yritysten välillä. Vuoden aikana startupeilla on useita suoritettavia tehtäviä, ja lopulta kahdeksan finalistia kutsutaan pitämään viimeinen pitchinsä tuomariston eteen Helsinkiin, ja vierailemaan samalla SLUSHissa”, kuvailee Peter Vroom, Westbound Travelin toimitusjohtaja.

Dutch Impact Challengen finaalitapahtuma järjestettiin VALOssa nyt toista kertaa.

”Finaalin aikana jokaisella startupilla on viimeinen mahdollisuus esitellä ideansa ja liiketoimintamallinsa yleisölle ja tuomaristolle. Tänä vuonna lisäsimme myös ”Walk of Famen”, jonka aikana muut startupit saivat esitellä yhden saavutuksistaan tapahtuman ​​yleisölle.”

VALOon Dutch 4TU päätyi pitkälti hakukonenäkyvyyden ansiosta.

”VALO oli yksi varteenotettavista vaihtoehdoista, jotka onnistuimme löytämään hakukoneiden kautta. Heti ensimmäisellä vierailullamme huomasimme, että hybridihotelli vastasi täydellisesti odotuksiimme tilavalinnan osalta”.

Monipuolista tilojen käyttöä

Dutch 4TU käytti VALOn tiloja erittäin monipuolisesti tapahtuman aikana.

”Kokemuksemme VALOsta oli todella positiivinen. Vieraamme nauttivat moderneista huoneista, aamiaisesta ja muista tiloista. Lounge & Bar SUO oli täydellinen ”pakopaikka” kiireisten päivien päätteeksi. Käytimme tapahtumamme aikana useita työtiloja ja ne olivat kaikki hyvin varusteltuja!”

Erinomainen kokemus tarkoittaa myös sitä, että tarkoituksena on järjestää todennäköisesti SLUSHin yhteyteen ajoittuva tapahtuma VALOssa myös jatkossa.

”Tämä on täydellinen paikka tapahtumien järjestämiseen, ja mikäli tapahtuma on mahdollista järjestää uudestaan ensi vuonna, teemme varmasti jälleen yhteistyötä VALOn kanssa.”

Peter Vroom oli vaikuttunut VALOsta myös henkilökohtaisella tasolla.

”VALOssa yhdistyvät täydellisesti työn ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Ammattitaitoinen henkilökunta ymmärtää tarpeesi ja miettii sopivat ratkaisut! Kaiken kaikkiaan VALO on loistava paikka ryhmille ja tapahtumille.”

Järjestä seuraava tapahtumasi VALOssa

Westbound Business Travel logo

Jutun kuvat: Matias Pöyhtäri | Kuura Visuals