Bruce Springsteen esiintyy Helsingissä kesällä 2024

Kesä 2024 saa Helsingin sykkimään musiikin tahtiin, kun Bruce Springsteen, legendaarinen rock-ikoni, pistää shown pystyyn Olympiastadionilla. Jep, oikein kuulit – The Boss itse saapuu piipahtamaan Suomessa!  Tässä artikkelissa kaikki tarvittava tieto tapahtumasta.

0

Bruce Springsteen esiintyy Helsingissä kesällä 2024

Kesä 2024 saa Helsingin sykkimään musiikin tahtiin, kun Bruce Springsteen, legendaarinen rock-ikoni, pistää shown pystyyn Olympiastadionilla. Jep, oikein kuulit – ”The Boss” itse saapuu piipahtamaan Suomessa!

Tämä tarkoittaa siis sitä, että saamme nauttia energisestä rock-konsertista omilla kotinurkillamme. Springsteenin energinen lavapreesens ja upea musiikki ovat tehneet hänestä ikonin jo useamman sukupolven silmissä.

Tutustumme tässä artikkelissa itse Bruce Spingsteeniin, sekä hänen tulevaan Helsinki-keikkaansa.

 

Milloin Bruce Springsteen tulee Suomeen?

Kesä 2024 tuo mukanaan ainutlaatuisen musiikkikokemuksen pääkaupunkiimme, kun legendaarinen yhdysvaltalainen rock-ikoni Bruce Springsteen saapuu esiintymään Helsinkiin.

Bruce Springsteen tulee Suomeen taustayhtyeensä The E Street Bandin kanssa.

Springsteenin keikka järjestetään Helsingin Olympiastadionilla tarkalleen ottaen 12. heinäkuuta 2024.

 

Milloin Bruce Springsteenin liput tulevat myyntiin?

Liput Bruce Springsteenin keikalle ovat olleet todella kysyttyjä, mutta harmillisesti ne on myyty jo loppuun. Liput tulivat myyntiin Lippu.fi:lle maanantaina 6. marraskuuta.

Bruce Springsteenin konserttiliput ovat olleet tuttuun tapaan erittäin haluttuja, jonka vuoksi ne myytiinkin nopeasti loppuun. Loppuunmyydyt konsertit ovatkin merkki Springsteenin valtavasta vetovoimasta ja fanien mielenkiinnosta hänen musiikkiaan kohtaan.

Kuten aiemmassa artikkelissamme kirjoitetaan, lippujen hankkimista voi kuitenkin harkita myös jälleenmyyntikanavien ja kirpputorien, kuten Huuto.netin tai tori.fin kautta.

“Muualta kuin Lippu.fi:n kautta ostettujen konserttilippujen kanssa tulee kuitenkin olla äärimmäisen varovainen. Lippu.fi ei takaa muualta ostettujen lippujen toimivuutta.”

 

Bruce Springsteen tour 2024

Bruce Springsteenin odotettu kiertue ja maailmanvalloitus starttaa myös kesällä 2024.  Olympiastadionilla fiilistelläänkin jo tätä tulevaa tapahtumaa:

“Bruce Springsteen and The E Street Band helli eurooppalaisia viime kesänä “maailman parhaalla show:lla”, joka on saamassa jatkumoa ensi vuonna (kesällä 2024) tänään julkistettujen kahdenkymmenen kahden stadionkeikan myötä.”

Walesista toukokuun viides päivä käynnistyvä kiertue vierailee Suomen lisäksi myös Pohjois-Irlannissa, Irlannissa, Englannissa, Ranskassa, Tšekissä, Italiassa, Espanjassa, Hollannissa, Belgiassa, Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Kaikki Euroopan kiertueen aikataulut löytyvät täältä.

Olitpa sitten hardcore-fani tai vasta tutustumassa Springsteenin maailmaan, tämä kiertue lupaa tarjota sinulle kokemuksen, josta puhutaan vielä pitkään. Pistä siis ”Born to Run” soimaan, ota rennosti ja valmistaudu konserttiin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

 

Onko Bruce Springsteen käynyt aiemmin Suomessa?

Kyllä, Bruce Springsteen on esiintynyt Suomessa useita kertoja uransa aikana. Ensimmäinen kerta oli vuonna 2003 ja siitä lähtien hän on palannut Suomeen useaan otteeseen eri kiertueillaan.

IS:n mukaan Springsteen on esiintynyt Helsingissä vuosina 2003, 2008 ja 2012.

“Vuoden 2012 konsertti Olympiastadionilla on edelleen artistin uran pisin, neljä tuntia ja kuusi minuuttia.”

Helsingin konserttien lisäksi Springsteen on nähty Tampereella vuonna 2009 ja Turussa 2013.

Springsteenin esiintymiset ovat olleet aina suosittuja ja keränneet suuria yleisöjä, mikä on osoitus hänen vahvasta fanipohjastaan myös Suomessa.

 

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen, lempinimeltään ”The Boss”, on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tunnettu erityisesti voimakkaasta rock-musiikistaan ja syvällisistä sanoituksistaan. Britannican artikkelissa esitellään Bruce Springsteeniä seuraavasti:

“Bruce Springsteen (syntyi 23. syyskuuta 1949, Freehold, New Jersey, USA) on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja bändin johtaja, josta tuli 1970- ja 80-luvun arkkityyppinen rock-esiintyjä.”

Springsteen nousi kansainväliseen suosioon 1970-luvulla ja on siitä lähtien ollut yksi rock-musiikin merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista hahmoista.

Springsteenin lavapreesens on legendaarinen, ja hänen live-esityksensä tunnetaan intensiivisestä energiasta ja vuorovaikutuksesta yleisön kanssa. Hän on edelleen aktiivinen artisti ja hänen konserttinsa vetävät edelleen suuria yleisöjä puoleensa yhtä voimakkaasti kuin vuosikymmeniä sitten.

 

Bruce Springsteenin kappaleet

Bruce Springsteenin musiikki on tunnettu rehellisyydestä, voimasta ja yhteiskunnallisista teemoista. Hänen musiikkinsa kertoo tarinoita tavallisista ihmisistä, heidän unelmistaan, pettymyksistään ja toiveistaan.

Kaikissa Springsteenin kappaleissa on vahva inhimillinen ulottuvuus ja hänen musiikkinsa voima piileekin sanoitusten rehellisyydessä ja kyvyssä koskettaa ihmisiä syvältä sydämestä.

Bruce Springsteenin suosituin kappale vaihtelee eri mittareiden ja ajanjaksojen mukaan, mutta yksi tunnetuimmista kappaleista on ollut ”Born in the U.S.A.”. Tämä kappale julkaistiin samannimisellä albumilla vuonna 1984.

Muita Bruce Springsteenin suosituimpia, klassikon aseman saavuttaneita kappaleita ovat esimerkiksi ”Born to Run”, “Thunder Road“, “Dancing In the Dark“ ja ”The River”. Elizabeth Gregoryn kertoo artikkelissaan näistä tarkemmin.

 

Lähteet

Bruce Springsteen

Euroopan kiertue

Britannica

Standard

Lippu.fi

Olympiastadion

IS

Huuto.net

tori.fi

Kuva: My Helsinki, kuvapankki