Syysloma Helsingissä 2024 – nauti ruskasta pääkaupungissa

Syyslomia vietetään tänä vuonna viikoilla 42 (14.10. –18.10.2024) ja 43 (21.–25.10.2024).  Vaikka lomien alkuun onkin vielä kosolti aikaa, on nyt hyvä hetki suunnitella myös syksyn lomamatkoja. Tässä tekstissä jaamme vinkit syysloman viettoon Helsingissä vuodelle 2024.

Varaa lokakuun hotelliyöt 10 % alennuksella

Varaa syksyn lomamatkat Helsingissä nyt 10 % alennuksella. Alennus koskee lokakuun hotelliöitä.

TUTUSTU KAMPANJAAN

Linnanmäen Valokarnevaali – taianomainen huvipuistokauden päätös

Linnanmäen huvipuistokausi huipentuu tänäkin vuonna teemaviikkoihin, joista viimeisin on erittäin suosittu Valokarnevaali.

Tämä perinteinen tapahtuma valaisee pimeät syksyn illat ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen koko perheelle. Valokarnevaali on huvipuiston valtava valoshow, jossa huvipuiston alue muuntautuu upeasti valaistuksi taikamaailmaksi.

Valokarnevaaliin osallistuvat huvipuiston laitteet ja nähtävyydet saavat uuden, taianomaisen ulottuvuuden, kun ne valaistaan eri värein ja efektein. Tunnelma on satumainen ja lumoava, ja se saa kaikenikäiset kävijät ihastumaan huvipuiston ainutlaatuiseen ilmapiiriin. Erityisen hieno hetki koetaan, kun illan hämärtyessä taivas täyttyy upeista ilotulituksista, jotka loistavat kuin tähdet yllämme.

Valokarnevaali on suosittu tapahtuma, ja siksi kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin, jotta voi varmistaa pääsyn haluamiinsa laitteisiin ja nähtävyyksiin. Tapahtuman aikataulu kannattaa tarkistaa etukäteen huvipuiston verkkosivuilta.

Muuta tekemistä syyslomalla Helsingissä

Vaikka Linnanmäen Valokarnevaali onkin monelle lapsiperheelle syysloman kohokohta, Helsingissä on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa syysloman aikana. Alla on muutamia vinkkejä, jotka saattavat herättää kiinnostuksesi:

Suomenlinna – Historiallinen Unescon Maailmanperintökohde: Suomenlinna on Helsingin edustalla sijaitseva merilinnoitus, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Saaristomaisema ja historiallinen arkkitehtuuri tarjoavat mielenkiintoisen retkikohteen niin kulttuurin, historian kuin luonnon ystäville.

Ateneumin Taidemuseo: Taiteesta kiinnostuneille suosittelemme vierailua Ateneumin taidemuseossa, joka esittelee suomalaista taidetta 1800-luvulta aina moderniin taiteeseen asti. Museon kokoelmat ovat vaikuttavia ja tarjoavat upean katsauksen Suomen taidehistoriaan.

Luontoretket Keskuspuistossa, Nuuksiossa ja Sipoonkorvessa: Syksyinen luonto tarjoaa upeita väriloistoja, ja retki Nuuksion tai Sipoonkorven kansallispuistoihin tarjoaa mahtavan mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta pääkaupunkiseudulla. Luontoretket ovat myös mainio tapa virkistäytyä arjen kiireistä.

Helsingin sisältä mukavia käyntikohteita löytyy esimerkiksi keskustan tuntumassa sijaitsevasta Keskuspuistosta, jossa on ruskaretkien lisäksi mahdollista nauttia myös todella monipuolisista luontoaktiviteeteista.

Tapahtumat: Helsinki on tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästään, ja syysloman aikaan kaupungissa järjestetään monia mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja, elokuvafestivaaleja ja taidenäyttelyitä. Kaikkiin syyslomaviikkojen tapahtumiin voit tutustua esimerkiksi My Helsingin tapahtumakalenterin avulla.

Varaa syysloman hotelliyöt VALOssa

Hotelli Helsingissä

VALO Hotel Helsinki sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla. Meiltä käsin pääset liikkumaan helposti ympäri pääkaupunkiseutua sekä omalla autolla että HSL:n julkisen liikenteen yhteyksillä. VALOn sisältä löydät lisäksi suuren määrän erilaisia palveluita, minkä ansiosta syyslomaa voi viettää rennosti myös hotellimme sisätiloissa.

Rekisteröitymällä VALO web appiin, voit nyt varata hotelliyöt huikealla 10 % alennuksella!

VALOn tiloista löydät muun muassa:

  • Kaksi ravintolaa
  • Suositun sauna- ja allasosaston
  • 422 kotoisaa hotellihuonetta
  • Kokous- ja työskentelytilat
  • Lasten leikkihuoneen lomakausina

VALOssa järjestetään syyslomaviikkojen aikana myös suuri määrä erilaista koko perheen ohjelmaa, joista tiedotamme lähempänä syyslomien alkua. Aktiviteetit ja ohjelmat tullaan myös päivittämään tähän tekstiin.

Varaa syysloman hotelliyöt

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet