VALOn juhannus – Ruskeasuo, kuokka ja Jussi

Ruskeasuolla VALOssa vietetään vuosisadan suomalaisinta jussia! Nauti juhannussaunan löylyistä katolla, nuku maittavat yöunet kotoisissa hotellihuoneissa ja nauti Bistro ELOn herkullisista ruoista.

Suomalainen jussi VALOssa

Vietä aito suomalainen jussi VALO Hotel & Workissa! Sauno perinteisissä suomalaisissa hirsisaunoissa, vietä hauska ilta rennossa Lounge & Bar SUOssa tai VALO Rooftop Terracella.

VARAA NYT

Ruskeasuo, kuokka ja Jussi – vuoden suomalaisin jussi vietetään VALOssa!

 

Keskikesän juhlaa eli juhannusta vietetään tänä vuonna 21. – 22.6.2024. Perinteisesti juhannus koetaan Suomessa mökkijuhlaksi. VALOssa suomalaista juhannusta pääsee kokemaan perinteikkäissä hirsisaunoissa, joissa on aitoa suomalaisen mökkisaunan tunnelmaa. Saunat ovat veistetty Pielavedellä hirrenveistäjä Jaakko Holman toimesta. Hirsisaunat sijaitsevat VALOn katolla, josta pääsee ihastelemaan kaunista Ruskeasuon siirtolapuutarhaa. Tästä ei juhannussauna juuri paremmaksi muutu!

Valon katetulla sisäpihalla ei haittaa kesäsateet ja Bistro ELOn hiiligrillissä valmistuu vähän paremmat sapuskat. VALOn kotoisat huoneet tuntuu kuin kesämökiltä, ilman hyttysiä, huussia ja sohvasänkyä. Illat voi nauttia auringonlaskuista VALO Rooftop Terracella virkistäviä juomia unohtamatta.

Tervetuloa viettämään jussi VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!

VARAA NYT

VALO Hotelli Helsinki Wellness Sauna

Bistro ELO

VALOn alakerrassa sijaitseva rento ja tunnelmallinen Bistro ELO on kasvis- ja kalapainoitteinen ravintola. Bistro ELOn kesälista on koottu sesongin parhaista raaka-aineista. Voit tutustua ELOn kesämenuuseen tästä!

Tee pöytävaraus

 

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager