attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

VALOn juhannus – Ruskeasuo, kuokka ja Jussi

Ruskeasuolla VALOssa vietetään vuosisadan suomalaisinta jussia! Nauti juhannussaunan löylyistä katolla, nuku maittavat yöunet kotoisissa hotellihuoneissa ja nauti Bistro ELOn herkullisista ruoista.

Suomalainen jussi VALOssa

Vietä suomalainen jussi VALO Hotellissa. VALOn juhannuksen majoituspaketti sisältää yöpymisen Smart-huoneluokassa, juhannusaunan, ja -15 % alennuksen Bistro ELOn A la Carte listalta loistavaan pakettihintaan: 250€ / 2hlö / 3 yötä tai 180€ / 2hlö / 2 yötä.

VARAA KOODILLA PROJUSSI

Ruskeasuo, kuokka ja Jussi – vuoden suomalaisin jussi vietetään VALOssa!

 

Keskikesän juhlaa eli juhannusta vietetään tänä vuonna 24. – 25.6.2022. Perinteisesti juhannus koetaan Suomessa mökkijuhlaksi. VALOssa suomalaista juhannusta pääsee kokemaan perinteikkäissä hirsisaunoissa, joissa on aitoa suomalaisen mökkisaunan tunnelmaa. Saunat ovat veistetty Pielavedellä hirrenveistäjä Jaakko Holman toimesta. Hirsisaunat sijaitsevat VALOn katolla, josta pääsee ihastelemaan kaunista Ruskeasuon siirtolapuutarhaa. Tästä ei juhannussauna juuri paremmaksi muutu!

Valon katetulla sisäpihalla ei haittaa kesäsateet ja Bistro ELOn hiiligrillissä valmistuu vähän paremmat sapuskat. VALOn kotoisat huoneet tuntuu kuin kesämökiltä, ilman hyttysiä, huussia ja sohvasänkyä. Illat voi nauttia auringonlaskuista VALO Rooftop Terracella virkistäviä juomia unohtamatta. Livemusiikista pitää huolen juhannuksen ajan DJ Jere.

Tervetuloa viettämään jussi VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!

VARAA KOODILLA PROJUSSI

VALO Hotelli Helsinki Wellness Sauna

Bistro ELO

VALOn alakerrassa sijaitseva rento ja tunnelmallinen Bistro ELO on kasvis- ja kalapainoitteinen ravintola. Bistro ELOn kesälista on koottu sesongin parhaista raaka-aineista. Voit tutustua ELOn kesämenuuseen tästä!

Tee pöytävaraus

 

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager