VALO Rooftop Terracella nautitaan livemusiikista ja auringonlaskuista!

VALO Rooftop Terrace on auki läpi kesän. Vietä kesän ikimuistoiset illat livemusiikista ja auringonlaskuista nauttien! Helsingin ehkäpä upein kattoterassi sijaitsee VALOn katolla!

Helsingin upein kattoterassi?

VALOn Rooftop Terracella nautitaan livemusiikista, virkistävistä juomista ja ikimuistoisista auringonlaskuista! Helsingin kenties upein kattoterassi sijaitsee VALO Hotel & Workin katolla, wellness-osaston vieressä. Terassille pääsee kulkemaan VALOn hissillä, joka sijaitsee valopihan portaiden lähettyvillä. Seuraamalla opasteita löydät kyllä perille!

Kesä on katettu loistavalla livemusiikilla, iloisella ilmapiirillä sekä laadukkailla juomilla. Bar SUOn baarimestarit tarjoilevat virkistäviä kesäisiä juomia sekä DJ Jere pitää huolen kesän musiikista.

VALO Rooftop Terrace aukioloajat

Wellness baari & terassi 1.6. alkaen

  • Ma-to 15 – 22
  • Pe-La 15 – 23 (DJ soittaa musiikkia 17-22)
  • Su 15-19

Happy Hour (maanantai – lauantai 15 – 17):

  • Lasi kuohuvaa 5€
  • Mionetto ja Mionetto Rose Kuohuviini plo 30€
  • Kaikki listan juomatuotteet -20%

VALOn Rooftop Terracelle ei oteta varsinaisia pöytävarauksia, mutta mikäli haluat varata seurueellesi VIP-pöydän (myyntitakuu 200€) tai tiedustella yksityistilaisuuksia kattoterassilla, voit lähettää meille viestiä sähköpostiosoitteeseen: info@bistroelo.fi

DJ Jere VALOn Rooftop Terracella

Dj Jere on yli 25 vuotisen uransa aikana soittanut lähes kaikissa Helsingin trendikkäimmissä ravintoloissa ja klubeilla, kuten myös ulkomaisilla venuuilla. Hänen soundinsa on ajatonta ja nykytaiteellista. Musiikkisalkusta löytyy huikeita aarteita discosta rytmimusiikin klassikoihin, jotka sopivat niin tyylikkäisiin cocktail-tilaisuuksiin, rentoihin yleisötilaisuuksiin kuin savuisille klubeillekin.

Legendaarisessa Bassoradiossa Jerellä oli oma ohjelma yli 15 vuotta. Hän on kuratoinut myös Youtube Musicin ja Finnairin musiikkilistoja, sekä soittanut niin Kiasmassa kuin Provinssirockissa. Jeren soittotyyli, energia ja yhteys yleisöön saavat katsojat & kuulijat aina hyvälle tuulella. Musiikkivalikoimista löytyy niin yllätyksiä kuin tuttuja kappaleita, jotka sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.