Pysäköinti Helsinki (Ruskeasuo)

Pysäköinti Helsingin Ruskeasuolla

VALO Hotelli Helsingissä voit pysäköidä hotellin omaan maksulliseen halliin edullisesti. Ruskeasuon pysäköintihalli on avoinna kaikille 24/7. Erinomainen sijainti Mannerheimintien varrella Etelä-Haagan ja Pikku Huopalahden kupeessa.

Pysäköintihallin ajoramppi on osoitteessa Nauvontie 10. Asiakaspaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl. Pysäköintihallissa on lisäksi erilliset pyöräpaikat. Parkkihallin max. korkeus on 2,8m ylätasanteella. Pysäköintihallista on kulku sisäkautta VALO Hotel & Workin tiloihin. Pysäköintihallissa toimii myös tilauksesta Future Carwashin autopesupalvelut.

Pysäköintihinnasto

Tunti 4 € (1h)
Päivä 15 € (klo 09.00 – 17.00)
Vuorokausi 25 € (24h)

Kaikki pysäköintihinnat sisältävät alvin.

Sähköauton lataus

VALO Hotel & Workin parkkihallista löytyy 20 kpl sähköautojen latauspaikkoja. Sähköauton lataus tapahtuu eParking -sovelluksen kautta. Sovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta ja sinne tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Latauksen hinta on 0,15 € /KWH.

Autopesu ja rengaspalvelut

VALOn parkkihallissa toimii tilausperiaatteella Future Carwash Servicen autopesu- ja rengaspalvelut. Varaa aika puhelimitse tai netistä 12 h etukäteen, niin Future Carwash tulee paikalle VALOn parkkihalliin. Varaa siis aika,  jätä auto parkkiin ja anna avaimet vastaanottoomme. Tämän helpommaksi ei autonpesu tule!

Varaa aika täältä

futurecarwash.fi | 045 269 3313 | asiakaspalvelu@futurecarwash.fi