Luonnonvalo keskusteluillat

Taustaa

Ihmiset juoksevat pimeässä, kun julkisuuden valokeila valaisee vain yhtä asiaa kerrallaan. Luonnonvalo-keskusteluillat valaisevat sitä pimeää ympäriltämme, minne emme ole vielä ympäristökeskustelussa huomanneet katsella. Ympärillämme on loputtomasti asioita, joista minä en tiedä, mutta sinä saatat tietää paljonkin. Haluamme tuoda yhteen ihmisiä eri aloilta, ristiinpölyttää ymmärrystämme.

Keskusteluilloissa kuulet huippuluokan alustuksia, verkostoidut kiinnostavien ihmisten kanssa, pääset keskustelemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan yhdessä. Annetaan keskustelun valon valaista tietämme kohti tulevaa.

Tulevat tapahtumat

  • 7.5.2024 klo 17. Miten sijoittamisella pelastetaan maailma?
  • 28.5.2024 klo 17. Miten someinfluensserit pelastavat maailman?

Luonnonvalo keskusteluiltoihin pääset ilmoittautumaan VALOn tapahtumasivuilta.

Ilmoittaudu Luonnonvalo-iltoihin

Taustahenkilöt

Keskusteluiltaa ovat olleet ideoimassa VALO Hotel & Workin perustaja Hannu Holma sekä Luontoliiton toiminnanjohtaja Riku Eskelinen. Keskusteluiltoja suunnittelemassa ovat Luontoliiton asiantuntijat.

Osallistujat ja puhujat

Tilaisuuksiin alustajiksi ja esiintyjiksi kootaan luontoon ja ympäristöön perehtyneet, kiinnostavimmat persoonat. Alustusten jälkeen käydään puheenjohtajan luotsaamana laadukasta keskustelua illan aiheesta. Yleisö pääsee osallistumaan vapaasti keskusteluun. Tapahtumiin kutsutaan mukaan yritysjohtajia, luonnonsuojelijoita, journalisteja, kirjailijoita, taiteilijoita, päättäjiä ja erityisesti nuoria ravistelemaan pinttyneempiä näkemyksiä.

Tapahtumapaikka

Tilaisuudet järjestetään VALO Hotel & Workin tiloissa osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsinki.

Tarjoilut

Illan järjestäjinä toimivat Luontoliitto ja VALO Hotel & Work. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä snacksia. VALOn ravintola Bistro ELO palvelee isommin nälkäisiä omakustanteisesti.

Yhteyshenkilönä VALOn puolesta tilaisuuksissa toimii Joel Hirviniemi. (joel.hirviniemi@valo.fi)