Pääsiäinen VALOssa

Vietä rentouttava pääsiäinen VALOssa rakkaimpiesi kanssa! ELOssa tarjoillaan pääsiäisherkkuja ja kattokerroksen sauna- ja allasosastolla rentoutuu niin lapset kuin vanhemmat.

0

Riemukas pääsiäisviikko Helsingissä

VALOssa pääsiäistä juhlitaan monilla eri tavoilla! Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta rakkaimpiesi kanssa hotelliin ja ravintoloihin.

Pääsiäisen hotellipaketit

Pääsiäistä juhlitaan tänä vuonna viikolla 13, eli 28.3. -1. huhtikuuta. Pääsiäisen arkipyhät ajoittuvat totuttuun tapaan perjantaille ja maanantaille, mikä tarkoittaa sekä kouluissa että monilla työpaikoilla pitkää viikonloppua. Pääsiäinen on loistava ajankohta minilomalle!

VALO Hotelli Helsinki syysloma lapsiperhe wellness

 

Vietä nyt unohtumaton loma Helsingissä VALOssa koko perheen voimin! Lapset alle 12v) majoittuvat ja syövät maksutta kampanjaehtojen mukaisesti. Smart-huone 120 € ja Comfort 145 € hirsisaunoilla. Et tarvitse kampanjaan koodia.

LUE LISÄÄ JA Varaa

 

 

 

Hotelliyö, kuohuvat & ravintolaetu

VALOn kotoisassa huoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella tunnelmallisella valopihalla tai oman huoneen rauhassa. Kampanja sisältää myös 15 % alennuksen Bistro ELOn illallislistalta,

LUE LISÄÄ JA Varaa

 

Pääsiäisherkkuja Bistro ELOssa

Bistro ELOn illallisena herkutellaan pääsiäisenä (28.3.-1.4.) ihanilla pääsiäisherkuilla ja tutuilla klassikoilla! Varaa pöytä hyvissä ajoin ELOn sivuilta. Bistro ELOn illallinen on poikkeuksellisesti auki myös sunnuntaina.

Tutustu ELOn menuihin ja tee pöytävaraus

 

VALO App hotelli coworking helsinki

Hotelliyöt -15 %

Nyt on oikea hetki rekisteröityä VALO web appiin! Tarjoamme app-käyttäjille maaliskuun loppuun asti huikean 15 % alennuksen päivän majoitushinnasta.

LUE LISÄÄ JA Varaa