attention icon

VALO App -20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Pääsiäinen VALOssa

Vietä rentouttava pääsiäinen VALOssa rakkaimpiesi kanssa! ELOssa tarjoillaan pääsiäisherkkuja ja kattokerroksen sauna- ja allasosastolla rentoutuu niin lapset kuin vanhemmat.

0

Riemukas pääsiäisviikko Helsingissä

VALOssa pääsiäistä juhlitaan monilla eri tavoilla! Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta rakkaimpiesi kanssa hotelliin ja ravintoloihin.

 

Pääsiäisen hotellipaketit

Pääsiäistä juhlitaan tänä vuonna viikolla 14, eli 3.-9. huhtikuuta. Pääsiäisen arkipyhät ajoittuvat totuttuun tapaan perjantaille ja maanantaille, mikä tarkoittaa sekä kouluissa että monilla työpaikoilla pitkää viikonloppua. Tästä syystä pääsiäinen onkin loistava ajankohta minilomalle.

Ystävänpäivän illallinen ja kaksi lasia kuohuviiniä

Hotelliyö ja kuohuvat

VALOn kotoisassa huoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella tunnelmallisella valopihalla tai oman huoneen rauhassa.

Lue lisää ja varaa
VALO App

20 % alennus hotelliöistä

Nyt on oikea hetki rekisteröityä VALO Appiin! Tarjoamme app-käyttäjille huhtikuun loppuun asti huikean 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta.

Lue lisää ja varaa

Pääsiäiskaritsaa Bistro ELOssa

Bistro ELOssa herkutellaan pääsiäisenä (7.-9.4.) ihanalla karitsan paahtopaistilla! Varaa pöytä hyvissä ajoin ELOn sivuilta.

Tutustu pääsiäisherkkuihin ja tee pöytävaraus