Pääsiäinen VALOssa

Vietä rentouttava pääsiäinen VALOssa rakkaimpiesi kanssa! ELOssa tarjoillaan pääsiäisherkkuja ja kattokerroksen sauna- ja allasosastolla rentoutuu niin lapset kuin vanhemmat.

0

Riemukas pääsiäisviikko Helsingissä

VALOssa pääsiäistä juhlitaan monilla eri tavoilla! Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta rakkaimpiesi kanssa hotelliin ja ravintoloihin.

Pääsiäisen hotellipaketit

Pääsiäistä juhlitaan tänä vuonna viikolla 14, eli 3.-9. huhtikuuta. Pääsiäisen arkipyhät ajoittuvat totuttuun tapaan perjantaille ja maanantaille, mikä tarkoittaa sekä kouluissa että monilla työpaikoilla pitkää viikonloppua. Pääsiäinen on loistava ajankohta minilomalle!

 

Hotelliyö ja kuohuvat

VALOn kotoisassa huoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella tunnelmallisella valopihalla tai oman huoneen rauhassa.

LUE LISÄÄ JA Varaa

 

Vatsastapuhuja Sari Aallon ja Tiktok-tähtien pääsiäisshow

Pääsiäisenä VALOssa on luvassa ennennäkemätöntä ohjelmaa koko perheelle: Vatsastapuhuja Sari Aalto ja muut upeat Tiktok-tähdet järjestävät perjantaina 7.4. pääsiäisshown! Viikonloppu jatkuu Meet & Greet -tilaisuuksilla, joissa pääsette tutustumaan tähtiin livenä.

Tapahtuman liput
Tapahtuma on maksuton kaikille VALOssa yöpyjille. Tervetuloa pääsiäiseksi VALOon koko perheen kanssa!
Liput ilman majoitusta 10 €/hlö. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Liput ostetaan vastaanotosta saatavuuden mukaan.

Varaa hotelliyö

 

Pääsiäiskaritsaa Bistro ELOssa

Bistro ELOssa herkutellaan pääsiäisenä (7.-9.4.) ihanalla karitsan paahtopaistilla! Varaa pöytä hyvissä ajoin ELOn sivuilta.

Tutustu pääsiäisherkkuihin ja tee pöytävaraus

 

VALO App hotelli coworking helsinki

Hotelliyöt -20 %

Nyt on oikea hetki rekisteröityä VALO Appiin! Tarjoamme app-käyttäjille huhtikuun loppuun asti huikean 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta.

LUE LISÄÄ JA Varaa