Hemmotteluloma -Rentoudu arjenkin keskellä

Arjen kiireet, stressi ja jatkuva suorittaminen voivat väsyttää mieltä ja kehoa. Tämän vuoksi onkin tärkeää antaa itselleen lupa irrottautua hetkeksi arjen kiemuroista, ja hemmotella itseään ansaituilla lepohetkillä.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, millaisia rentoutumiskeinoja voi mahduttaa työkiireidenkin keskelle. Nämä voimaannuttavat hetket voivat olla merkittäviä jaksamista ja suorituskykyä kohottavia tekijöitä.

0

Hemmotteluloma -Rentoudu arjenkin keskellä

Arjen kiireet, stressi ja jatkuva suorittaminen voivat väsyttää mieltä ja kehoa. Tämän vuoksi onkin tärkeää antaa itselleen lupa irrottautua hetkeksi arjen kiemuroista, ja hemmotella itseään ansaituilla lepohetkillä. Hemmotteluloma tarjoaa täydellisen tilaisuuden unohtaa hetkeksi aikataulut, vastuut ja velvoitteet. Oletko kuitenkaan koskaan ajatellut, että hemmotteluloman voisi sisällyttää myös ihan tavallisen arkiviikonkin keskelle?

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä, millaisia rentoutumiskeinoja voi mahduttaa työkiireidenkin keskelle. Nämä voimaannuttavat hetket voivat olla merkittäviä jaksamista ja suorituskykyä kohottavia tekijöitä.

Hyvinvointiloma Helsingissä

Hyvinvointiloma on kokonaisvaltainen matka oman hyvinvoinnin äärelle. Tämä tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja omistautua rentoutumiselle sekä itsensä hemmottelulle. Health&Fitnessin artikkelissa muistutetaan hyvin loman vaikutuksista ihmiseen: “Tutkimukset ovat osoittaneet, että lomasta voi hyötyä niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisellakin tasolla. Tämä selviää sillä, kun seurataan verenpaineen, stressin, energiatasojen, unen laadun sekä tunnetilojen muutoksia.”

Hyvinvointiloma on siis mahdollisuus panostaa itseensä ja huolehtia omasta hyvinvoinnistaan niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Helsingissä on upea mahdollisuus ydistää rentoutuminen ja pääkaupungin sykkeen tarjoama aktiivisuus. Helsingissä voit nauttia monipuolisesta kulttuurista, laadukkaista kylpylöistä, herkullisista ravintoloista ja rentouttavista aktiviteeteista.

 

 

Hotelliloma Suomessa –Varaa itsellesi elämysmajoitus!

Arjen kiireiden keskellä on helppo unohtaa itsensä hemmottelu, mutta nyt on aika pysähtyä hetkeksi ja antaa itsellesi ansaitsemaasi huolenpitoa.

Kutsumme sinut unohtumattomalle hemmottelulomalle VALO Hotelliin, jossa arjen kiire unohtuu ja stressi haihtuu. Hotellit Helsingissä-artikkelissa avataan laajemmin meidän valmista hyvinvointi- ja elämyspakettiamme: “Mikäli haaveissa on esimerkiksi hemmotella itseäsi hyvinvointilomalla, miltä kuulostaisi, jos hotellimajoittumiseen yhdistettäisiin uimista sekä ulko- että sisäuima-altaassa, saunomista hirsisaunassa hotellin katolla, hikoilua kuntosalilla sekä tietysti valmiin maittavan aamiaisen nauttimista? Kaiken voisi kruunata vielä hotellilta saatavalla hierontapalvelulla.”

Olemme halunneet tehdä lomasuunnittelusta asiakkaillemme helppoa, ja tämän vuoksi nämä kaikki löytyvätkin saman katon alta. Voit varata hotellin itsellesi mieluisalla paketilla tätä kautta.

 

 

 

Mikä auttaa rentoutumaan keskellä viikkoa?

Useita mietityttää, mitä tehdä rentoutuakseen keskellä kiireisetä viikkoa. Rentoutuminen voi tapahtua monin eri tavoin, kuten musiikin kuuntelun, luonnossa liikkumisen, urheilun tai syvähengitysharjoitusten avulla. Jokaisella meistä on omat tapamme päästä hetkeksi irti arjen hektisyydestä.

Jos suunnitteilla on työmatka tai kaipaat maisemanvaihdosta etätöiden tekoon, tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää rentoutuminen sekä työnteko. VALO Workissa annetaan mahdollisuus sekä laadukkaaseen työntekoon että palautumiseen.

Toimistohotelli Helsinki– artikkelissa esitellään tätä hyvin: “VALOn toimistohotelli tarjoaa mm. ammattimaisen työympäristön, modernit tilat ja huonekalut, nopean internet-yhteyden, nykyaikaiset laitteet, laadukkaat ravintolapalvelut sekä Wellness-alueen käytön työpäivän jälkeistä rentoutumista varten.”

VALOssa vapaa-ajan erottaminen työnteosta on helpompaa kuin kotona.

Eri työtilavaihtoehtoja voit tutkia tarkemmin täältä.

 

VALO Hotelli Helsinki Wellness sauna

 

Millainen on Wellness-hotelli?

Wellness-hotelli on hotelli, joka on suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus vierailijoilleen.

Wellness-hotellit keskittyvät vieraan hyvinvointiin ja rentoutumiseen tarjoamalla palveluita ja aktiviteetteja, jotka edistävät kehon ja mielen tasapainoa. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi erilaiset hieronnat, kasvohoidot, sauna- ja kylpyläpalvelut.

Wellness-hotellit tarjoavat tyypillisesti myös terveellisiä ruokavaihtoehtoja sekä kuntoilumahdollisuuksia. Lisäksi hotellin yleinen ilmapiiri ja design on yleensä myös suunniteltu edistämään rentoutumista ja rauhoittumista.

VALOn Wellness-alueella pääset virkistäytymään kuntosalilla, nauttimaan hirsisaunojen ja höyrysaunan löylyistä, pulahtamaan avantoon kattoterassilla, rentoutumaan porealtaassa sekä rauhoittumaan takkahuoneessa.

Koko Helsingin Wellness-hotellitarjonnan löydät täältä.

Hirsisauna Helsingissä

 

Kylpylähotelli – Missä hotelleissa on uima-allas?

Kylpylähotellien yksi pääpainoista on tarjota vierailijoille rentoutumista, hemmottelua ja terveyttä edistäviä kokemuksia.

Kylpylähotellin sydän on luonnollisestikin usein sen kylpyläosasto, jossa vieraat voivat leikkiä tai kuntoilla uima-altaassa, rentoutua porealtaassa, virkistyä kylmävesialtaassa sekä nauttia olostaan saunassa.

VALO Hotellissa kaikki nämä edellä mainitut kokemukset ovat mahdollisia. Hotellistamme löytyy 2 hirsisaunaa, 2 perinteistä saunaa, höyrysauna, rentoutumisallas, kylmävesiallas sekä poreallas.

Helsingissä sijaitsevat hotellit, joissa on uima-allas, löydät tämän linkin kautta.

 

VALO Hotelin wellness-alueen uima-allas

 

Helsingin paras spa –Mikä on kylpylän ja span ero?

Vaikka termejä ”kylpylä” ja ”spa” käytetään usein synonyymeinä, niiden välillä on kuitenkin eroja.

Kylpylä keskittyy yleisesti ottaen ainoastaan veden parantaviin ominaisuuksiin. Kylpylät sisältävät tyypillisesti erilaisia uima-altaita, porealtaita sekä saunoja. Joissain kylpylöissä järjestetään myös aktiivista toimintaa, kuten vesijumppaa.

Spa on laajempi käsite, joka kattaa hyvinvointipalveluita monipuolisemmin. Spahan liittyy kylpyläpalveluiden lisäksi muitakin hyvinvointiin liittyviä hoitoja ja palveluita, kuten hierontaa, kasvo-, jalka- tai käsihoitoja.

Yksi suuri yhteinen tekijä näillä kahdella kuitenkin on ,sillä sekä kylpylä että spa tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Aiemmin artikkelissa kerroimmekin jo VALOn spa-tyyppisestä Wellness-alueesta. Tarjoamme Wellness-palvelua sekä majoittujille että ulkopuolisillekin asiakkaille. Voit varata itsellesi ajan täältä.

 

Flexus Terveyspalveluiden urheiluhieronta Helsingin Mannerheimintiellä

 

Saunallinen hotelli -Hirsisauna keskellä Helsinkiä

Useammat hotellit Suomessa tarjoavat saunan asiakkaidensa käyttöön. Jokaisessa hotellissa ei saunaa kuitenkaan ole, joten mikäli sen kokee tärkeäki, saatavuus on hyvä tarkistaa etukäteen.

Helsingin sijaitsevat saunalliset hotellivaihtoehdot näet täältä.

Olemme halunneet VALO Hotellissa yhdistää perinteikkään saunakokemuksen modernin kaupunkiloman tunnelmaan. Tämä ainutlaatuinen hotellimme tarjoaa vieraillemme mahdollisuuden kokea hirsisaunan viehätys keskellä pääkaupungin sykettä. Hirsisauna tuo mukanaan perinteisen suomalaisen saunan lämpöä ja tunnelmaa. Sen lämpö ja luonnonmateriaalien tuoksu luovat erityisen rauhallisen ilmapiirin.

Hirsisauna Helsingissä

 

Hieronta Helsinki

Hieronta on jo vuosia ollut yksi merkittävimmistä hemmottelumuodoista. Pehmeät kädet, rauhoittava musiikki ja aromaattiset tuoksut luovat yhdessä tilan, jossa stressi sulaa ja keho pääsee rentoutumaan. Hieronta hemmottelee paitsi lihaksia tai hermostoa, myös mieltä.

Helsingissä on tarjolla monipuolinen valikoima erityylisiä ja monen hintaisia hierontapalveluita. Erilaisiin tarpeisiin on tarjolla useita hierontatapoja, kuten esimerkiksi urheiluhierontaa, klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, purentalihashierontaa tai raskausajan hierontaa.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan VALO Hotellin yhteydessä sijaitsee hierontapalvelua tarjoava Flexus. Tämän linkin kautta voit valita itsellesi sopivimman palvelun sekä hieronnan keston. Samasta linkistä pääset näkemään vapaana olevat ajat sekä hinnan valitsemallesi hieronnalle.

 

 

Aamupala Helsinki -Missä on maukkain buffet-aamiainen?

Mikä olisikaan parempi hemmottelutapa, kuin valmiiksi katettu aamupalapöytä ja buffet-aamiainen? Aamiaisbuffet tarjoaa mahdollisuuden nauttia laajasta ja monipuolisesta herkkuvalikoimasta koko rahan edestä.

Ystävien tapaamiset sovitaan tyypillisesti työpäivän jälkeen, jolloin päivä saattaa jo uuvuttaa. Mitä jos päivän aloittaisikin yhteisellä aamiaisbuffetilla? Rento aamun aloitus itselle tärkeiden ihmisten seurassa antaa valtavasti energiaa loppupäivälle.

Aamiaisbuffetia tarjoillaan niin hotelleissa, kahviloissa kuin ravintoloissakin.

VALOn aamiais-menu on todella monipuolinen ja laadukas. Pyrimme hyödyntämään sesongissa olevia kasviksia ja hedelmiä. Meidän mielestä aamiainen on päivän tärkein ateria, joten valmistamme aamiaisemme rakkaudella. VALOn aamupala-buffetin löydät Helsingin Ruskeasuolta.

 

Hiiligrilli_Bistro_ELO Helsinki ravintola

 

 

Hemmotteluloma kahdelle

Hemmotteluloma on täydellinen tapa jakaa erityinen hetki läheisen kanssa sekä paeta yhdessä arjen kiireitä. Tällainen loma tarjoaa mahdollisuuden rentoutua yhdessä, nauttia toistenne seurasta ja hemmotella itseänne.

Hotelliloma on täydellinen hemmottelulomavaihtoehto, sillä se ei vaadi kummaltakaan osapuolelta suuria ponnisteluita. Kun kaikki on katettu valmiiksi, jää enemmän aikaa ja tilaa kahdenkeskeiselle ajalle.

VALOn Deluxe-huone on suunniteltu juurikin näitä tilanteita ja hemmottelua varten. “23-29 m2:n huoneessa on tyylikkään toimivat raamit täydelliseen viihtymiseen ja rentoutumiseen. Ylellisen parivuoteen lisäksi huoneesta löytyy olohuone, jossa viihtyvät halutessasi myös vieraasi. “

Kahdenkeskeinen hemmotteluloma on upea tilaisuus vahvistaa suhdetta sekä luoda uusia yhteisiä muistoja.

Lähteet

 

Health&Fitness

Booking Wellness-hotellit

VALO (Hotellin varaus, Hotellit Helsingissä, Toimistohotelli Helsinki, Coworking- ja työtilat Helsingissä, aamiais-menu, VALOn Deluxe-huone)