Hotellit Uudenmaan alueella – Näin löydät majoituksen

Helsinki on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa vierailleen lukemattomia mahdollisuuksia nauttia pohjoismaisesta kauneudesta ja kulttuurista. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka parhaiten löydät majoituksen Helsingin alueelta.

0

Hotellit Uudenmaan alueella – Näin löydät majoituksen

Helsinki on viehättävä kaupunki, joka tarjoaa vierailleen lukemattomia mahdollisuuksia nauttia pohjoismaisesta kauneudesta ja kulttuurista.

Helsingissä on hotelleja joka lähtöön, mutta kuinka löytää juuri se oikea vaihtoehto omiin tarpeisiisi?

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siitä, kuinka parhaiten löydät majoituksen Helsingin alueelta.

 

Majoitus Helsinki

Helsingissä on majoitusmahdollisuuksia jokaisen makuun ja budjettiin.

Olipa matkasi tarkoitus työreissu, lomamatka tai seikkailu, Helsingistä löytyy varmasti sopiva majoitusvaihtoehto jokaista varten.  Kaupungista löytyy lukuisia laadukkaita hotelleja, aina toimistohotelleista ylellisisiin kylpylä- ja Spa-hotelleihin. Tarjolla on myös viihtyisiä ja persoonallisia boutique-hotelleja.

Matalamman budjetin matkailijoille on vaihtoehtona myös hostelleja sekä vuokra-asuntoja.

Majoituksen sijainnin voi myös valita oman mielen mukaan keskustan vilinästä rauhallisille esikaupunkialueille.

 

 

Helsinki hotellit -Missä yöpyä Helsingissä?

Majoituksen valinnassa kannattaa ottaa huomioon sekä oma budjetti että matkasuunnitelmat, jotta majoituksesta saa maksimaalisen hyödyn irti.

Mikäli haaveissa on esimerkiksi hemmotella itseäsi hyvinvointilomalla, Spa- ja Wellness-aiheiset hotellit voisivat vaikuttaa houkuttelevilta. Miltä kuulostaisi, jos hotellimajoittumiseen yhdistettäisiin uimista sekä ulko- että sisäuima-altaassa, saunomista hirsisaunassa, hikoilua kuntosalilla ja tietysti valmiin maittavan aamiaisen nauttimista? Kaiken voisi kruunata vielä hotellilta saatava hierontapalvelu.

Tämän linkin kautta pääset vertailemaan juuri tällaisia edellä kuvailtuja hotellivaihtoehtoja.

Omia hakukriteereitä muuttamalla löydät matkasuunnitelmaasi parhaiten sopivat hotelli-vaihtoehdot.

 

Miten valita hotelli?

Budjetti, sijainti, tähtiluokitus ja arvostelut ovat tärkeitä tekijöitä hotellia valitessa. Kuitenkin tärkein määrittävä tekijä on matkan tarkoituksen- sekä omien toiveiden huomioiminen.

Mikäli suunnittelet esimerkiksi työ- ja lomareissun yhdistämistä, myös hotellivalinnassa olisi hyvä huomioida nämä molemmat. Artikkelissa Toimistohotelli Helsinki kerrotaan hyvin VALOn tavasta yhdistää nämä kaksi:

“Toimistohotelli on moderni ja joustava työtilakonsepti, joka tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille väliaikaisia sekä eri tilanteisiin soveltuvia majoitus- ja toimitiloja. Toimistohotellit mahdollistavat inspiroivan ja ammattimaisen ympäristön, joka tukee monentyyppistä työskentelyä. Työtilojen lisäksi toimistohotelli tarjoaa hotelleille tyypillisiä majoitus- ja ravintolapalveluita.”

Näiden lisäksi VALO tarjoaa asiakkailleen myös hemmottelua Spa- ja Wellness-alueella.

 

Hotellit Mannerheimintien tiellä

Mannerheimintie on yksi Helsingin pääkaduista ja tarjoaa vierailijoille monia hotellivaihtoehtoja. Hotellit Mannerheimintiellä sijaitsevat lähellä keskustan nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Mannerheimintie tarjoaa kätevän sijainnin tutustua Helsinkiin ja nauttia sen vilkkaasta kaupunkielämästä.

VALO Hotelli sijaitsee Mannerheimintiellä loistavien kulkuyhteyksien varrella keskuspuiston vieressä ja suurimpien tapahtumakeskuksien läheisyydessä.

Tarkemmat saapumisohjeet VALOon löydät täältä.

 

Suojatien ylitys Helsingin Mannerheimintiellä

 

Hotellitarjous Helsinki

Helsinki tarjoaa matkailijoilleen lukemattomia hotellitarjouksia ympäri vuoden.

Tarjouksia vertaillessa on hyvä perehtyä kunkin hotellin palveluihin sekä siihen, mitä tarjoushinta kattaa.

VALOn voimassa olevat hotellitarjoukset löydät meidän nettisivuiltamme. Täältä sivulta löydät kaikki Helsingissä sijaitsevan VALO Hotel & Work:n hotellitarjoukset sekä ravintola-, kokous- ja työtilakampanjat.

 

Hotellin hinta – Missä yöpyä halvalla Helsingissä?

Hotellien hinnat vaihtelevat Helsingissä sesongin, tapahtumien ja saatavuuden mukaan. Suunnittelun aloittaminen hyvissä ajoin auttaa löytämään edullisen majoitusvaihtoehdon. Näin on myös paremmin aikaa pitää silmällä hotellien tarjouksia ja alennuskampanjoita.

Helsingissä on mahdollista yöpyä budjettihintaan sesonkiaikaankin, kun vain ottaa huomioon muutamia asioita. Varaa hotelli etukäteen, erityisesti sesonkiaikoina ja minimoi perjantai- sekä lauantai-illat, sillä ne ovat tyypillisesti muita öitä suositumpia ja tämän vuoksi myös kalliimpia.

Harkitse myös keskustasta hieman kauempana sijaitsevia hotelleja. Ne ovat usein hinnaltaan edullisempia, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Helsingissä on edullisten hotellien lisäksi useita hostelleja, jotka tarjoavat kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja matkailijoille. Myös Airbnb:n kautta on mahdollista vuokrata asunto tai huone omaan käyttöön.

 

julkisivu valo kesä hotelli helsinki

 

 

Valo Hotel & Work pysäköinti -Onko hotellissa parkkihallia?

Monissa Helsingin keskustan hotelleissa on omat parkkihallit tai pysäköintitilat vieraiden käyttöön. Tämä mahdollistaa mukavan ja turvallisen pysäköinnin niille, jotka saapuvat hotellivierailulle omalla autollaan.

Ennen hotellin varaamista on hyvä tarkistaa, onko hotellissa pysäköintimahdollisuuksia ja mitä pysäköintimaksut mahdollisesti ovat. Tämän selvittäminen etukäteen auttaa tekemään matkastasi huomattavasti sujuvamman.

VALO Hotelli Helsingillä on maksullinen pysäköintihalli, johon voi pysäköidä edullisesti. Ruskeasuon pysäköintihalli on avoinna kaikille 24/7. Se sijaitsee Mannerheimintien varrella, Etelä-Haagan ja Pikku Huopalahden kupeessa.

Pysäköinnistä ja sen hinnastosta voit lukea lisää täältä.

Usein kysytyimmät kysymykset

Hotellin varaaminen on yleensä yksi matkasuunnittelun keskeisimmistä osista ja tämän vuoksi se herättääkin monia kysymyksiä. Olipa kyseessä ensimmäinen hotellilomasi tai vain halu saada lisää tietoa hotellivarauksista, kokoamme yhteen usein esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset.

 

 

Missä vaiheessa kannattaa varata hotelli?

Hotellin varaamisen oikea-aikainen ajoitus riippuu monista tekijöistä, kuten matkustusajankohdasta, sesongista, budjetista ja omista mieltymyksistä. Yleisesti suositellaan varaamaan hotelli vähintään muutama viikko etukäteen, jotta varmistetaan halutun hotellihuoneen saatavuus.

Jos matkustat sesonkiaikana, kuten kesällä festivaalien- tai talvella joulumarkkinoiden aikaan, on suositeltavaa varata hotelli hyvissä ajoin, jopa kuukausia etukäteen.

Myös viikonpäivällä on väliä. Etenkin perjantai- ja lauantai-illoille on varaus järkevää tehdä etukäteen, sillä viikonloput voivat lisätä hotellien kysyntää.

Jos budjetti on tiukka, turvallisinta on varata hotelli hyvissä, jotta on mahdollista saada parempi käsitys saatavilla olevista vaihtoehdoista ja hinnoista. Mikäli matkasuunnitelmissa on kuitenkin joustovaraa, voi odottaa viime hetken tarjouksia. Tämä on kuitenkin hyvin riskialtista, etenkin sesonkiaikaan.

Saako alaikäinen yöpyä hotellissa?

Monissa hotelleissa alle 18-vuotiaat voivat majoittua ongelmitta, kunhan heillä on huoltaja mukanaan tai kirjallinen suostumus vanhemmilta.

On kuitenkin tärkeää ottaa yhteyttä hotelliin ennen varausta ja tarkistaa heidän käytäntönsä, sillä ne voivat vaihdella hotellin tyylin ja sijainnin mukaan. Jotkut hotellit asettavat omat ikärajoituksensa ja voivat vaatia enemmän tietoja alaikäisestä vieraasta ennen varauksen hyväksymistä.

Alaikäisen tulee olla aina kuitenkin vähintään 16-vuotias majoittuessaan hotellissa yksin.

Yleisesti ottaen Suomessa pyritään tarjoamaan joustavia ratkaisuja, mutta käytännön varmistaminen etukäteen auttaa minimoimaan mahdolliset ongelmat sekä varmistavat alaikäisen turvallisen majoittumisen.

Miten hotelli maksetaan?

Hotellin maksutavat voivat vaihdella hotellien välillä, joten ennen varauksen tekemistä on tärkeää tarkistaa hotellin hyväksymät maksutavat ja varmistaa, että valitsemallasi maksutavalla on riittävästi varoja majoituksen maksamiseen.

Yleisin ja kätevin maksutapa hotellivarauksille on luottokortti. Useimmat hotellit vaativat luottokortin tiedot varauksen vahvistamiseksi ja maksu voidaan veloittaa kortilta joko saapuessasi tai lähtiessäsi hotellista.

Useissa hotelleissa hyväksytään myös debit-pankkikortit. Joissain tapauksissa voit maksaa yöpymisen myös käteisellä, mutta tämä vaihtoehto on harvinaisempi ja saatavuus voi vaihdella.

Lisäksi joissakin hotelleissa voi olla hotellin omia maksutapoja, kuten lahjakorttimaksu tai paikan päällä käytettävät mobiilimaksut.

Mitä tarkoittaa hotelliin kirjautuminen?

Sisäänkirjautuminen hotelliin tarkoittaa sitä, että virallistat majoituksesi saapuessasi hotelliin.

Dean Elphick kiteyttää hyvin: ”Hotelliin sisäänkirjautuminen on ensimmäinen askel, jonka asiakkaat ottavat majoittuessaan hotelliin. Tämä tarkoittaa saapumisen rekisteröintiä ja huoneen avainten tai kulkukortin antamista.”

Sisäänkirjautumisvaiheessa yleensä siis vahvistetaan varaus ja annetaan asiakkaalle pääsy varaamaansa huoneeseen.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä voi myös maksaa majoituskulut, esittää mahdolliset erityistoiveet ja saada lisätietoja hotellin palveluista.

Milloin hotelliin pitää kirjautua?

Hotelliin kirjautumisen aika vaihtelee hotellista toiseen, mutta yleinen käytäntö on seuraava:

Sisäänkirjautuminen: Useimmissa hotelleissa sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 15.00 jälkeen. Tämä on hotellien yleinen kansainvälinen ”Check-in” -aika.
Uloskirjautuminen: Uloskirjautumisaika on yleensä ennen klo 12.00. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee poistua huoneesta ja palauttaa avain tai kulkukortti vastaanottoon tähän mennessä.
On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että nämä ajat voivat vaihdella hotellista riippuen. Joissakin hotelleissa on mahdollista tehdä aikaisempi sisäänkirjautuminen tai myöhäisempi uloskirjautuminen lisämaksua vastaan.

Ennen saapumistasi on suositeltavaa tarkistaa hotellin sisään- ja uloskirjautumisajat, jotta voit suunnitella saapumisesi ja lähtösi sen mukaisesti ja välttää mahdolliset odotteluajat.

Hotellilahjakortti

Hotellilahjakortti on ihana tapa ilahduttaa rakkaita tarjoamalla heille mahdollisuuden nauttia rentouttavasta lomasta ja erityisestä hotellikokemuksesta.

VALOn lahjakorttikaupasta löyty monenlaisia erihintaisia vaihtoehtoja aina ravintolalahjakorteista majoituslahjakortteihin saakka.

Lahjakortit ovat lähtökohtaisesti voimassa 12kk ostohetkestä. Niiden toimitus tapahtuu PDF -muodossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

VALO Hotelli Helsinki lahjakortti

 

Lähteet

Booking

Little Hotelier

Kampanjat

Yhteystiedot

Pysäköinti

Lahjakorttikauppa