VALO Deluxe

Hemmotteluun

23-29 m2:n huoneessa on tyylikkään toimivat raamit täydelliseen viihtymiseen ja rentoutumiseen. Ylellisen parivuoteen lisäksi huoneesta löytyy olohuone, jossa viihtyvät myös vieraasi. Deluxe-huoneet ovat esteettömiä. Ilmoitathan tarpeistanne varausta tehdessänne.

2 x 49" taulu-tv · oma kylpyhuone suihkulla · vedenkeitin · esteetön · hiustenkuivaaja · minibar · parisänky · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta

1-4 hlö (max. 3 aikuista)

23-29 m2

Tuolit & sohvapöydät

Valo_icons

Sauna- ja allasosasto

Kylpytakki & tohvelit

Esteetön huone

1-2 hlö / n. 29 m2

  • Parisänky
  • Kaksi 49” taulutelevisiota
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto & valaistus

 

Tyylikkäästi matkassa

VALO Deluxe -huone on harvinaista herkkua: Sinua odottaa ylelliset yöunet ja tyylikkäät illat. Täällä voit myös viihdyttää vieraita kauniissa olohuoneessa. Huone on täysin hiljainen ja sen kaikissa materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Tyylikkään tilavasta kylpyhuoneesta löydät mm. suomalaisesta Durat-materiaalista valmistetut altaat, jotka ovat osittain kierrätettyä muovia.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten pehmeämpää valaistusta tai lämpöä pakkaspäivään. Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä niin makuu- kuin olohuoneesta löytyy 49 tuuman taulutelevisiot ChromeCast-ominaisuudella.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä.

Työmatkalla VALOssa?

Kaikki VALOn hotellihuoneet voivat olla myös erittäin mukavia työhuoneita. VALO Deluxessa on viihtyisä olohuone läppäripöydillä ja näytöllä, jotka soveltuvat erinomaisesti rentoihin neuvotteluihin. Lisäksi hotellin 2. kerroksesta löytyy kauniita yhteistiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin.