VALO Deluxe

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

 Deluxe-luokan huoneet ovat esteettömiä. Lue lisää alla.

1-2 hlö / n. 29 m2

  • Parisänky
  • Kaksi 49” taulutelevisiota
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto & valaistus

Tyylikkäästi matkassa

VALO Deluxe -huone on harvinaista herkkua: Sinua odottaa ylelliset yöunet ja tyylikkäät illat. Täällä voit myös viihdyttää vieraita kauniissa olohuoneessa. Huone on täysin hiljainen ja sen kaikissa materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Tyylikkään tilavasta kylpyhuoneesta löydät mm. suomalaisesta Durat-materiaalista valmistetut altaat, jotka ovat osittain kierrätettyä muovia.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten pehmeämpää valaistusta tai lämpöä pakkaspäivään. Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä niin makuu- kuin olohuoneesta löytyy 49 tuuman taulutelevisiot. Olohuoneen TV:stä voit katsoa omaa sisältöäsi ChromeCastilla.

Esteettömyys Deluxe-huoneissa

Deluxe-huoneissa riittää tilaa, myös pyörätuolille. 180 cm leveässä sängyssä on pussijousitettu patja sekä memory foam -petauspatja, jotka tukevat niin kehoa kuin syvää unta. Voimme toimittaa kylpyhuoneeseen wc:n molemmin puolin tukitangot sekä suihkuun suihkutuolin. VALOn aula on esteetön ja vastaanotossamme on myös madallettu tiski. Kulku kaikkiin kerroksiin ja tapahtumatiloihin, kokoustila Käpyä lukuunottamatta, on esteetön. Tapahtumatiloistamme löytyy myös induktiosilmukka. Kerrothan meille tarpeistasi varausta tehdessäsi niin pidämme huolen, että vierailusi VALOssa sujuu esteettä ja ilolla.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä.

Työmatkalla VALOssa?

Kaikki VALOn hotellihuoneet voivat olla myös erittäin mukavia työhuoneita. VALO Deluxessa on viihtyisä olohuone läppäripöydillä ja näytöllä, jotka soveltuvat erinomaisesti rentoihin neuvotteluihin. Lisäksi hotellin 2. kerroksesta löytyy kauniita yhteistiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin.