attention icon

VALO App -20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Aidosti makeat yöunet | Hotellihuoneet Helsingissä

Tiedämme, kuinka tärkeää on hyvä uni. VALOn huone on täydellisen hiljainen ja sänky laadukas. Huoneemme on myös vastuullinen innovaatio, jonka ihana henkilökuntamme voi muuttaa työhuoneeksi lisäpalveluna.

Huoneisiin sisältyy aamiainen, WiFi ja sisäänpääsy kuntosalille.

VALO Smart

Vastuullinen valinta

Suloisan kotoisa 12 m2 huone 1-2 yöpyjälle. VALO Smart on vastuullisin huoneemme: turhaa tilaa ei ole tuhlattu ja huone taipuu päiväsaikaan myös työhön.

49" taulu-tv · hiustenkuivaaja · minibar · parisänky · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku · VALO huonetabletti

1-2 hlö

12,5 m2

Vastuullinen valinta

VALO Comfort

Hieman enemmän tilaa

Mukavan näppärä 17 m2 huone, jossa 1-4 yöpyjää (max. 2 aikuista) viihtyy helposti pidempäänkin. Tilaa on hieman enemmän, vastuullisesti kuitenkin.

49" taulu-tv · hiustenkuivaaja · parisänky/kaksi erillistä sänkyä · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku · VALO huonetabletti

1-4 hlö (max. 3 aikuista)

17 m2

Sohva (max. 2 hlö)

Kylpytakki & tohvelit

VALO Comfort Twin (Business)

Työmatkaan & arkeen

VALO Comfort Twin -huone on kotoisan moderni hotellihuone business- ja liikematkustajille.

49" taulu-tv · hiustenkuivaaja · ilmainen WiFi · minibar · Parisänky · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku · VALO huonetablet

1-2 hlö

17 m2

Työpöytä (max. 2 hlö)

Kylpytakki & tohvelit

VALO Deluxe

Hemmotteluun

23-29 m2:n huoneessa on tyylikkään toimivat raamit täydelliseen viihtymiseen ja rentoutumiseen. Ylellisen parivuoteen lisäksi huoneesta löytyy olohuone, jossa viihtyvät myös vieraasi. Deluxe-huoneet ovat esteettömiä. Ilmoitathan tarpeistanne varausta tehdessänne.

2 x 49" taulu-tv · esteetön · hiustenkuivaaja · minibar · parisänky · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku · VALO huonetabletti

1-4 hlö (max. 3 aikuista)

23-29 m2

Tuolit & sohvapöydät

Valo_icons

Sauna- ja allasosasto

Kylpytakki & tohvelit

Esteetön huone

Energiaa päivään

Meillä aamiainen kuuluu jokaiseen huoneluokkaan. Aamiaisemme tuotetaan ”less is more”-ajatuksella korostaen tuotteiden laatua. Haluamme sinun saavan ravitsevan startin päivääsi ja virtaa koko viikkoon!

Avokeittiömme herkulliset, lämpimät annokset valmistetaan silmiesi edessä aina toiveidesi mukaisesti. Aamiaisemme ehdottomia timantteja ovat jogurtti- ja puurobaarimme ihanilla lisukkeilla. Ravinteikkaat superfoodit ja pientuottajien parhaimmat erikoisuudet kruunaavat täydellisen aamiaishetken.

TUTUSTU RAVINTOLAAN