Coworking- ja työtilat Helsingissä – tilaa keskittyä & inspiroitua

Tarvitsetko työtilaa tunniksi, päiväksi tai kuukausiksi? Meillä se onnistuu! Käytössäsi on seitsemän erilaista työ- ja kokoushuonetta. Sinä valitset mikä sopii parhaiten päivääsi.

Kaikki VALO Workin työtilat varataan myös helposti VALO web appista.
Rekisteröityminen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin.

Rento työtila

Rennossa työtilassa on tilaa luovuudelle. Tässä tilassa saat vapaasti levittäytyä ja työstää ideoitasi vaikkapa säkkituolista käsin. Hinta: 20 €/pvä (Alv. 0%)

21 henkilölle

Varaa VALO web appista

Hiljainen työtila

Hiljainen työtila takaa työskentelyrauhan. Rauhallisessa työtilassa voit asettautua erinomaiselle työtuolille, säätää sähköpöydän kohdilleen ja keskittyä rauhassa omaan työhösi. Hinta: 20 €/pvä (Alv 0%)

21 henkilölle

Varaa VALO web appista

Work lounge

VALOn yhteisön ydin on katsomoportaiden ylätasanteella sijaitseva Work Lounge, joka on auki kellon ympäri. Täällä on yhteisöllistä työtilaa ja kahvia/teetä. Hinta: 20 €/pvä (Alv 0%)

55 henkilölle

Varaa VALO web appista

Työ-ja neuvotteluhuoneet

1-2 hengen työhuone

Yhden hengen työhuoneessa vietät virkistävän sujuvat työpäivät. Huoneesta löydät laadukkaan työtuolin ja -pöydän, täydellisen hiljaisuuden, paljon luonnonvaloa ja suuren näytön johon on todella helppo kytkeytyä. Hinta: 39 €/pvä (Alv 0%)

1 henkilölle

Varaa VALO web appista

3 hengen sohvaneukkari

Tämä kotoisa pieni sohvaneukkari on täydellinen esimerkiksi etäpalavereihin pitkin päivän sekä webinaareihin osallistumiseen. Huoneesta löydät laadukkaan säädettävän läppäripöydän, ison näytön liittimillä ja ChromeCastilla ja paljon luonnonvaloa. Hinta: 39 €/pvä (Alv 0%)

2 henkilölle

Varaa VALO web appista

4 hengen työhuone

Neljän hengen työhuoneen kotoisassa tunnelmassa on helppo rauhoittua oman tiimin hommiin yksin tai yhdessä. Huoneesta löydät sohvan kanssa laadukkaan säädettävän läppäripöydän, sekä työpöydän kanssa säädettävät ergonomiset työtuolit, ison näytön liittimillä ja ChromeCastilla sekä paljon luonnonvaloa. Hinta: 79 €/pvä (Alv 0%)

3 henkilölle

Varaa VALO web appista

5 hengen sohvaneukkari

Ison sohvaneukkarin kotoisilla sohvilla ja nojatuoleilla on helppo viettää palaveripäivää. Huoneesta löydät laadukkaat säädettävät läppäripöydät, ison näytön johon on helppo kytkeä oma kone sekä paljon luonnonvaloa. Hinta: 79 €/pvä (Alv 0%)

6 henkilölle

Varaa VALO web appista

6 hengen tiimityötila

Tyylikäs tiimityötila workshoppeihin ja kokouksiin. Hinta: 99 €/pvä (Alv 0%)

8 henkilölle

Varaa VALO web appista

 

Sijainti

Hyvästi aamuruuhkat! VALO Work sijaitsee juuri ruuhkavyöhykkeen ulkopuolella loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

  • Hämeenlinnan-, Tuusulan- ja Turunväylä 0-4 min
  • Pasila, Helsinki Areena ja Messukeskus 4 min
  • Keskusta, Keilaniemi ja Tikkurila 10-15 min
  • Lentokenttä 16 min

*Matka-ajat autolla

Saapuminen julkisilla, kävellen, autolla sekä pyörällä (parkkihallissa auto-, sähköauto- ja pyöräpaikkoja).

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki >