VALO Comfort Twin

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

1-4 hlö (max. 3 aikuista) / 17 m2

  • Parisänky & single-sänky
  • 49” taulutelevisio HDMI-paikalla
  • Työpöytä & työtuolit
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto & valaistus

Kotoisan mukavasti työmatkalla

VALO Comfort Twin -huone on oma moderni ja mukava tilasi. Täällä odottaa aidon rauhalliset yöunet. Huoneen valaistus sekä lämpötila on säädettävissä niin hotelliyöhön kuin työpäivään. Pimennysverhot sekä tiivis äänieristys antavat unelle rauhan kaikkina kellon aikoina. Ruokaa voit tilata vaikka aamun pikkutunneilla ja kuntosali on auki läpi viikon klo 7-22.

Kaikissa huoneen materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Näppärästä pienestä kylpyhuoneesta löydät mm. Woodion tyylikkään pesualtaan.

Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä seinältä löytyy 49 tuuman taulu-tv Chromecast-ominaisuudella.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä.

Coworking-tilat päiväpassilla

VALOn 2. kerroksesta löytyy kauniita coworking-tiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin. Voit napata päiväpassin coworking-tiloihin hotellin vastaanotosta vaikkapa kirjautuessasi sisään hotelliin. Coworking-tilat ovat auki 24/7.

Work lounge on yhteisömme sydän. Lounge sopii eritoten nopeaan työskentelyyn ja rentoihin keskusteluihin. Tilassa on puhelinkoppi sekä tarjolla vastuullista kahvia ja hyvä valikoima teetä.

Hiljaisessa työtilassa voit asettautua erinomaiselle työtuolille, säätää sähköpöydän kohdilleen ja keskittyä rauhassa omaan työhösi. Työpisteiltä löytyy näyttöjen lisäksi näppäimistö, hiiri ja tarvittavat kaapelit. Tilassa on päiväkäyttöön tarkoitetut lokerikot sekä keittiönurkkaus jääkaapilla.

Rento työtila on luova tila, jossa saat vapaasti levittäytyä ja työstää ideoitasi vaikkapa säkkituolista käsin. Isoille näytöille voi heijastaa omat presentaatiot näyttöjen yhteydestä löytyvillä HDMI-kaapeleilla.