Edullinen majoitus Helsingissä

Edullinen majoitus Helsingissä  | Perehdymme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Helsingin hotellitarjontaan yleisesti ja tutustumme myös hieman syvemmin VALOn toimintaan, palveluihin, sekä hinnastoihin.

0

Edullinen majoitus Helsingissä

Olipa edessämme sitten uuden auton, vaatteen tai vaikkapa laukun hankinta, haaveilemme löytävämme mahdollisimman laadukkaan, aikaa kestävän, esteettisesti näyttävän ja nykyaikaisen tuotteen –ennen kaikkea edullisesti. Tämä pätee myös majoitusvalinnassa, ja niin vaikealta yhtälöltä kuin se kuulostaakin, me VALOlla olemme luoneet asiakkaillemme juuri tällaisen konseptin mukaisen hotellivaihtoehdon.
Perehdymme tässä artikkelissa nyt tarkemmin Helsingin hotellitarjontaan yleisesti ja tutustumme myös hieman syvemmin VALOn toimintaan, palveluihin, sekä hinnastoihin.

 

Yöpyminen Helsingissä

Helsingissä on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja kaiken tyylisille matkailijoille. Kuten tiedetään, majoittuminen on merkittävä osa onnistunutta reissukokemusta, joten onkin äärimmäisen tärkeää tehdä se omalla tyylillä, omat tarpeet huomioon ottaen. Mutta missä Helsingissä voi majoittua?
Hostelleja on pidetty ympäri maailman budjettimatkailijan pelastusrenkaana, mutta myös Airbnb-asunnot ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan tässä kategoriassa. Edulliset hinnat ja rento tunnelma tekevät yöpymisestä seikkailun jo sinällään, mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa, että näissä majoituksissa ei yleensä palveluilla pröystäillä.
Näiden lisäksi Helsingissä on myös laaja valikoima hotelleja, joista edullisimmat kuuluvat samaan hintaluokkaan, kuin edellä mainitut hostellit ja Airbnb-kämpät. Myös paksummalle lompakolle suunnattuja ylellisiä hotelleja on tarjolla.

 

Hotellit Helsingissä

Helsingissä on siellä vieraileville matkailijoille laaja valikoima erilaisia hotellivaihtoehtoja. Uskaltaisimmekin väittää, että jokaiselle on tarjolla jotain.
Suomen pääkaupungissa, Helsingissä, sijaitsee sekä kansainvälisiä ketjuhotelleja, boutique-hotelleja, perinteisiä hotelleja, toimistohotelleja että design-hotellejakin.
Helsingissä majoittuessa ei ole niinkään tärkeää, että hotelli sijaitsee keskellä keskustaa, vaan suurempi merkitys on hyvillä kulkuyhteyksillä. Sujuvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevasta hotellista on helppo pääsy kaupungin nähtävyyksiin ja palveluihin.
Booking on kansainvälisesti yksi suosituimmista alustoista hotellien etsintään. Sieltä löytyvät myös lähes kaikki Helsingissä sijaitsevat hotellit.

 

 

Halvat hotellit Helsingissä

Kun suunnittelet matkaasi Helsinkiin, älä unohda hotellien vertailua. Helsingissä on useita loistavan hinta-laatusuhteen omaavia hotelleja, joten on hyvä tiedostaa, että edullinen hinta ei aina tarkoita sitä, että laadusta tulisi tinkiä.

Edullisia hotellivaihtoehtoja selatessa ei kannata tuijottaa ainoastaan hintalappua ja tyytyä halvimpaan vaihtoehtoon. Hotelleja vertailemalla voit löytää helmen, joka tarjoaa juuri sinulle sopivat palvelut ja mukavuudet, mutta mahtuu kuitenkin hotelliyölle varattuun budjettiin.

Hotellivertailulla saat myös tuntumaa kaupungin eri alueisiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Saatat lopulta löytää itsesi aivan uudenlaisesta kaupunginosasta.

Ja hei, matkabudjettisikin kiittää, kun säästät rahaa ja voit käyttää ne vaikka herkulliseen illalliseen tai unohtumattomaan kokemukseen.

Helsingin edullisimmat hotellit löydät täältä.

 

 

VALO Hotelli Helsingissä

Jos kaipaat paikkaa, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja samalla kokea jotain ainutlaatuista, suuntaa VALO Hotelliin.

VALO Hotel & Work on nykyaikainen ja moderni hotelli keskellä kaupungin sykettä. Tai oikeastaan, VALO ei ole vain hotelli, vaan se on kokemus, joka kutsuu ihmisiä lepäämään ja rentoutumaan niin rauhallisen kuin kiireisenkin arjen keskellä.

VALO ihastuttaa skandinaavisella ja raikkaalla sisustuksellaan, luonnollisella ympäristöllään, laadukkailla palveluillaan, maukkailla tarjoiluillaan sekä rentouttavalla tunnelmallaan.

Olemme tässä artikkelissa käyneet läpi hotelleja Helsingissä yleisellä tasolla, mutta perehdytään nyt vielä hieman tarkemmin VALO Hotelliin.

 

Mitä maksaa yöpyminen VALO Hotellissa?

VALO Hotellin yöpymishinnat vaihtelevat huonetyypin ja varausajankohdan mukaan.

Tyypillisesti peruspaketin huonehinnat alkavat noin 90 eurosta ylöspäin (per yö).

Kalliimmat huoneet sekä lisäpalvelut nostavat luonnollisestikin hotelliyön hintaa. Voit tutustua eri huoneiden hintaeroihin tämän linkin kautta.

Tarjoamme asiakkaillemme hintatakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli löydät verkosta matalamman hinnan verrattuna VALOn varauskanaviin, vastaamme siihen alentamalla hintaamme ja annamme vielä 10 % lisäalennuksen hotellivarauksestasi! Hintatakuuseen liittyvistä ehdoista voit lukea lisää täältä. 

 

Mitä hotelliyö sisältää?

Hotelliyö VALOssa sisältää aina valitun huoneen mukaiset varusteet, sekä poikkeuksellisen herkullisen aamiaisen.  

“Meillä aamiainen tuotetaan ”vähemmän, paremmin” ajatuksella, korostaen tuotteiden laatua. Hotelliaamiaiseltamme saat herkullisen ja ravitsevan startin päivääsi.” 

Ja ai niin, kahvia ja teetä ei sovi unohtaa! Kahvikupongilla pääset nauttimaan kupin kuumaa heti, kun saavut VALOon!

Kuten kerroimme, huoneen valinta vaikuttaa myös hotellihuoneen varustukseen

Esimerkiksi 1-2 yöpyjän VALO Smart-huoneen varustetaso on seuraavanlainen: parisänky, 49″ taulu-tv, VALO-huonetabletti, silitysrauta, silityslauta, herätyspalvelu, hiustenkuivaaja, suihku, ilmainen WiFi, säädettävä ilmastointi, säädettävä valaistus. Huone taipuu päiväsaikaan myös työhuoneeksi (hankittavissa lisäpalveluna).

Tarjolla oleviin lisäpalveluihin perehdymme seuraavassa kappaleessa tarkemmin.

 

Mitä lisäpalveluita hotelli tarjoaa?

VALO on täydellinen hotellivaihtoehto niin hemmottelulomalle kuin työreissullekin. Myös näiden kahden yhdistäminen on tehty VALOssa helpoksi, ja yhä useampi päätyykin sinne viettämään workcationiaan. 

Työnteon tueksi VALOssa on tarjolla erilaisia coworking-tiloja, työ- ja neuvotteluhuoneita, sekä kokous- ja yhdistelmätiloja. Hyvinvoinnin ja rentoutumisen edistämiseen on puolestaan panostettu hotellin Wellness-alueella, jota kuvataan hyvin Spa-hotelli -artikkelissamme:

“Alueella pääsee nauttimaan niin höyrysaunan kuin perinteisen suomalaisen hirsisaunankin löylyistä, virkistymään kylmävesialtaassa sekä rentoutumaan uima-altaassa tai porealtaassa.  Myös monipuolinen kuntosali, kotoisat rentoutumistilat sekä laadukkaat ravintolapalvelut ovat olennainen osa hyvinvointipakettia.”

VALOn tarjoamia mahdollisuuksia esitellään upeasti myös videolla Työpäivä VALOssa.

 

Wellness

 

Miksi valita VALO?

Syitä valita VALO on monia, mutta ne kiteytyvät hienon kokonaisuuden ympärille: VALOssa yhdistyy sekä hotelli, toimisto- ja kokoustilat, hyvinvointialue sekä ravintolapalvelut -kaikki saman katon alla. VALOn hybridihuoneet ovat ensimmäisiä muunnettavia hotellihuoneita Suomessa.

VALO on rakennettu vastuullisuus etusijalla. Tämä on huomioitu niin rakennusmateriaaleissa, sisustuksessa kuin yrityskulttuurissakin. Meidän tarinassa kuvataan hyvin VALOA kokonaisuutena:

“Lopputulos ei ole pelkästään vastuullinen: se on eloisampi hotelli, kotoisampi toimisto ja verkostoituneempi kokouskeskus. Se on uusi tapa ajatella tilaa. Nuku, tee töitä tai rentoudu, yksin tai yhdessä. Tee mitä haluat, me olemme tukenasi.”

 

 

Hotellikokemuksia Helsingistä

Jokainen hotelliyö on omanlaisensa matka, joka jättää jäljen mieliimme ja sydämiimme. Olemme saaneet häkellyttävän määrän positiivista palautetta asiakkailtamme ja näihin nostamiimme kokemuksiin kiteytyy hyvin suurimmat tavoitteemmekin:

“The best. Paras hotelli mihin voi tulla ottamaan taukoa arjesta. Mukava, ystävällinen ja rento henkilökunta. Kiitos kaikille työntekijöille ja koko henkilökunnalle. Teistä huokuu ammattitaito ja osaaminen! Kiitos. 🙂 Ja hotelli, wellness-alue, aamupala, ja asiakaspalvelu toimii 6/5.” (Kukka-Maaria K)

“Relaxing mini vacation. Modern ecological hotel experience, differs from other hotels. I recommend to everyone. The wellness area was really worth a try, Traditional Finnish log sauna with wet steam.. After a good night’s sleep, breakfast tasted really good. We will visit more often. Thank you!” (Elia K)

 

 

Helsingin hotellitarjoukset

Tietoa Helsingissä sijaitsevien hotellien tarjouksista voi löytää useista eri lähteistä.

Siinä missä toiset yritykset jakavat tietoa kampanjoistaan somessa, kuten Instagramissa tai Facebookissa, toiset taas ilmoittavat tarjouksistaan omilla verkkosivuillaan.

VALO Hotellin ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset löydät täältä.

Mikäli etsit esimerkiksi hiihtolomalle hotelliyötä edulliseen hintaan, koodilla PROVALO24 saat 15 % erityisalen maaliskuun hotelliöille päivän alimmasta joustavasta majoitushinnasta.

Lähteet

Booking  

Booking/Hotellit Helsingissä  

Trivago /hotellit Helsingissä  

Youtube: Työpäivä VALOssa 

VALO 

Helsingin nähtävyydet  

Parhaan hinnan takuu  

Valitse huone  

Aamiainen&Ravintolat 

Hemmotteluloma 

Workcation & Staycation 

Coworking- ja työtilat Helsingissä 

Hiihtoloma 

Kokoustilat Helsingissä 

Wellness-alue 

Spa-hotelli 

Meidän tarina 

VALOn kampanjat