attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

VALOn kesä

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Kesä Helsingissä | VALO Hotel & Work Helsinki

Merellinen Helsinki on loistava kesäkaupunki, jossa riittää tekemistä kesälomareissulla! Suosituimpia nähtävyyksiä ovat Suomenlinna, Helsingin Tuomiokirkko, Temppelinaukion kirkko, Kiasma, Ateneum ja Kauppatori. Hyviä vinkkejä kesäpäivän viettoon on Helsingin upeaan saaristoon tutustuminen, Helsingin uimarannat, Linnanmäen huvipuisto sekä Korkeasaaren eläintarha. Lisäksi Helsingistä löytyy useita vehreitä puistoja kuten yli 10 kilometrin pituinen metsäinen viheralue Helsingin Keskuspuisto.

Helsinkiin on helppo tutustua pyöräillen tai kävellen, sillä etäisyydet ovat melko lyhyitä. Lisäksi julkiset kulkuvälineet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöä opastaa kattavasti HSL. Kaikki nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa VALO Hotel & Workista, joka sijaitsee Ruskeasuolla, Helsingissä. Keskuspuiston upeat lenkkeilypolut ovat vain kilometrin päässä VALOn pääovelta!

Kesän hotellikampanjat:

Kesälomapaketit lapsiperheille

VALO x Linnanmäki -paketti

Linnanmäen huvipuisto

Linnanmäen huvipuisto on ollut kesälomapäivien kestosuosikki jo useamman vuoden ajan. Linnanmäen huvipuisto sijaitsee Helsingin Alppiharjussa 4 kilometrin päässä VALOsta ja sinne pääsee VALOsta helposti bussilla ja ratikalla tai vaikkapa kaupunkipyörällä. Viime vuosina yleistyneet sähköpotkulaudatkin ovat oiva tapa liikkua VALOn ja Linnanmäen väliä. VALO ja Linnanmäki ovat yhteistyökumppaneita kesällä 2022, joten VALOsta voi ostaa Linnanmäki paketteja!

VALO x Linnanmäki paketti sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä rannekkeet Linnanmäelle. Paketti varataan tekemällä hotellivaraus koodilla PROHUVI. VALOn vastaanotosta voi ostaa myös yksittäisiä rannekkeita lintsille.

Myynnissä: 14.6. – 27.8.2022.

Varaa yö koodilla PROHUVI

VALO x Serena -paketti

Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena sijaitsee Espoossa ja toimii loistava kesälomapäivän viettopaikkana lapsiperheille! VALO ja Serena tekevät yhteistyötä kesällä 2022. VALO x Serena paketti sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä pääsyliput Serenaan. VALOn vastaanotosta saat ostettua myös yksittäisiä lippuja vesipuistoon.

Myynnissä: 14.6. – 13.8.2022.

Varaa yö koodilla PROHUVI

Super Summer paketti

VALOn Super Summer paketti sisältää tekemistä useammalle päivälle! Voit valita majoituksen valitsemassasi huoneluokassa ja saat päälle pääsyn Serenan vesipuistoon sekä Linnanmäen huvipuistoon.

Myynnissä: 14.6. – 13.8.2022.

Varaa yö koodilla PROHUVI

Bistro ELOn kesälista

Kesällä maistuu herkullinen ruoka! VALOn omassa ravintolassa Bistro ELOssa on tarjolla koko kesän ajan uusittu kesälista! Kesälistalla saat herkkuja suoraan Itämerestä, sesongin parhaita kasviksia sekä kotimaista luomu & lähiruokaa.

Tutustu Bistro ELOn kesälistaan täältä!

 

VALO Rooftop Terrace

VALOn kattoterassi on auki läpi kesän aina klo 15 eteenpäin! Rooftop Terracella nautitaan livemusiikista, virkistävistä juomista ja ikimuistoisista auringonlaskuista! Terassi sijaitsee VALO Hotel & Workin kattoterassilla wellness-osaston vieressä.

Kesä on katettu loistavalla livemusiikilla, iloisella ilmapiirillä sekä laadukkailla juomilla. Bar SUOn baarimestarit tarjoilevat virkistäviä kesäisiä juomia sekä DJ Jere pitää huolen kesän musiikista.

Terassilta voi varata pöydän sähköpostitse info@bistroelo.fi. Lue lisää VALO Rooftop Terracesta täältä.

 

 

Helsingin kesätapahtumat

Linnanmäen Valokarnevaali 2022

Ajankohtaista, Helsinki, Nähtävyydet, Tapahtumat

Valokarnevaali 2022

Linnanmäen perinteistä huvikauden päätöstä, eli Valokarnevaalia vietetään taas 13.–23.2022 lokakuuta. Keväällä alkanut huvipuistokausi huipentuu Lintsillä komeiden valoesitysten muodossa.

UEFA Super Cup 2022 Helsinki

Kesä, Tapahtumat

UEFA Super Cup 2022: Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

Tämänvuotinen UEFA Super Cup, jossa vastakkain asettuvat Mestarien liigan voittanut Real Madrid ja UEFA Europa leaguen voittaja Eintracht Frankfurt, pelataan Helsingin Olympiastadionilla 10. elokuuta. Tässä tekstissä kerromme, mistä ottelussa on kyse ja mistä voit hankkia liput tapahtumaan.

Helsingin taiteiden yö

Kesä, Tapahtumat

Helsingin juhlaviikot 2022

Vuodesta 1968 asti järjestetty Helsingin juhlaviikot on koko Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali. Tapahtuma järjestetään jälleen tuttuun tapaansa elo-syyskuun vaihteessa.

helsinki-cup-2022-yleiskuva-aspect-ratio-1259-989

Kesä, Tapahtumat

Helsinki Cup 2022

Heinäkuussa järjestettävä Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Turnaukseen osallistuu vuosittain yli 20 000 pelaajaa ympäri maailmaa. Kesällä 2022 järjestettävä on järjestyksessään jo 47.

VALO Hotelli Helsinki city running day logo

Kesä, Tapahtumat

Helsinki Marathon 2022

Helsinki Marathon on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista, joka juostaan tänä kesänä 20.8.2022 Helsingin kantakaupungissa. Matkoina tapahtumassa ovat maratonin lisäksi 10 km, puolimaraton ja maratonviesti (4 x 10,55 km).

Tuska 2022

Kesä, Tapahtumat

Tuska Festival 2022

Helsingin kesässä päästään nauttimaan tulevana viikonloppuna metallimusiikista, kun Tuska Festival 2022 rantautuu Suvilahteen. Kyseessä on erittäin odotettu tapahtuma raskaamman musiikin ystäville, sillä se palaa kesän festariohjelmistoon kolmen vuoden tauon jälkeen.

Flow Festival on Helsingin Suvilahdessa kesäisin järjestettävä musiikkifestivaali. Kuvassa festariyleisöä.

Kesä, Tapahtumat

Flow Festival 2022

Vuonna 2004 alkunsa saanut Flow Festival on viime vuosina onnistunut nousemaan koko Euroopan mielenkiintoisimpien musiikkifestivaalien joukkoon. Kesällä 2019 yli 80 tuhannen ihmisen yleisön kerännyt tapahtuma järjestetään tänä vuonna elokuun 12. – 14. päivänä.

DSC9958-aspect-ratio-1365-920

Kesä, Tapahtumat

Festarit ja keikat Helsingissä kesällä 2022

Kesä 2022 on tapahtumien järjestämisen osalta jälleen paluuta kohti vanhaa normaalia. Tämä näkyy myös kesäfestareissa, joita järjestetään ympäri Suomea huomattavasti edellistä kahta kesää enemmän. Tässä tekstissä esittelemme kesän 2022 festareita ja musiikkitapahtumia Helsingissä.

VALO Hotel & Workin hirsisauna Helsingissä

Ajankohtaista, Kesä

VALOn perinteisissä hirsisaunoissa nautitaan suomalaisesta mökkitunnelmasta

VALOn perinteiset hirsisaunat on veistänyt pielavetinen hirsirakentaja Jaakko Holma. Saunat sijaitsevat VALOn katolla.

Pride 2022 Helsingissä

Kesä, Tapahtumat

Pride 2022 Helsinki – tutustu tapahtumiin

Suomen suurinta ihmisoikeustapahtumaa, eli vuoden 2022 Pridea on juhlistettu läpi koko kesäkuun. Perinteinen Pride-viikko ajoittuu puolestaan tänä kesänä kesä-heinäkuun vaihteeseen, 27.6.–3.7.2022. Tässä tekstissä esittelemme viikon tapahtumia Helsingissä.

Valo_Brandphoto_7-tiny-small

Ajankohtaista, Kesä

VALOn juhannus – Ruskeasuo, kuokka ja Jussi

Ruskeasuolla VALOssa vietetään vuosisadan suomalaisinta jussia! Nauti juhannussaunan löylyistä katolla, nuku maittavat yöunet kotoisissa hotellihuoneissa ja nauti Bistro ELOn herkullisista ruoista.

Helsinki-päivä 2022

Ajankohtaista, Kesä, Tapahtumat

Helsinki-päivä 2022

Helsinki-päivänä pääkaupungin kaupunginosat ja kadut täyttyvät monista tapahtumista, joihin kaikki kiinnostuneet pääsevät osallistumaan täysin maksutta. Tänä vuonna Helsinki-päivä ajoittuu viikonlopulle, minkä ansiosta merkkipäivää juhlistetaan komeasti sekä lauantaina että sunnuntaina. Tässä tekstissä esittelemme Helsinki-päivän viikonlopun tapahtumia Helsingissä.

Juhannus 2022 Helsingissä

Ajankohtaista, Kesä, Tapahtumat

Juhannus 2022 – Helsingin tapahtumat

Kesä 2022 käynnistyy virallisesti jo parin päivän kuluttua, kun toukokuu vaihtuu kesäkuuksi ja esimerkiksi koulujen kesälomat pyörähtävät käyntiin. Yksi Suomen kesän kohokohdista on kesäkuun lopulle ajoittuva juhannus, joka tunnetaan meillä myös keskikesän juhlana.

Ulkokuva Helsingin Ruskeasuolta

Ajankohtaista, Kesä, Tapahtumat

Kesäloma 2022 – mitä tehdä Helsingissä?

Helsinki on merellinen ja erittäin kaunis kesäkaupunki, josta löydät myös paljon mukavaa tekemistä kesäloman ajalle. Mitä tehdä Helsingissä kesällä? Tästä tekstistä löydät hyvät vinkit onnistuneeseen kesäloman viettoon pääkaupungissa.

Ilmakuva Suomenlinnan merillinoituksesta kesällä

Nähtävyydet

Helsingin nähtävyydet – tutustu ainakin näihin

Helsinki on mielenkiintoinen kotimaan matkakohde ympärivuotisesti. Tästä blogitekstistä esittelemme Helsingin mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailemisen arvoisia paikkoja. Koska Helsingin julkinen liikenne toimii niin sujuvasti, ehtii yhden päivän aikana helposti vierailla useammassakin kohteessa.

Helsinki Esplanadinpuisto

Nähtävyydet

Helsingin puistot

Helsingistä löydät monia puistoja, joissa vietät aikaa mukavasti esimerkiksi päiväkävelyiden, piknikien tai pelkän rentoutumisen merkeissä. Koska Helsingin kaupungin pinta-alasta noin kolmasosa koostuu viheralueista, ei lähimpään puistoon ole koskaan pitkä matka. Tässä tekstissä esittelemme Helsingin suosituimpia puistoja ja viheralueita.

VALO Hotel Helsinki keskuspuisto

Ajankohtaista, Nähtävyydet

Kesä Helsingin Ruskeasuolla

VALOn ympäristössä Helsingissä on paljon vehreää luontoa ja harrastusmahdollisuuksia. Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja kaupunkielämästä VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!