Nokeval on VALO Workin toimitilojen aktiivinen käyttäjä

“Kaiken kaikkiaan: VALOssa homma toimii ja asiakasta palvellaan loistavalla asenteella. Asiakkaana on aina tervetullut olo, kun VALOon saapuu – niin kuin kotiin tulisi!”

0

Nokevalin lyhyt esittely

Nokeval Oy on suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Yrityksen asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti.

Nokeval on perheyritys ja se on perustettu vuonna 1980. Yrityksellä on oma elektroniikkatuotantolaitos Nokialla. Saman katon alta löytyvät myös laite- ja pilvipalvelukehityspalvelut sekä hallinto. Henkilöstöä Nokevalilla on tälle hetkellä suunnilleen 40 ja liikevaihto oli vuonna 2021 noin 4,6 miljoonaa euroa.

Toimitilaratkaisu löytyi VALO Workista

VALO Workin tiloihin Nokeval päätyi tarjolla olleiden palvelukokonaisuuksien ansiosta. VALOn monipuolinen palvelutarjonta nimittäin mahdollisti sopivan ja joustavan ratkaisun yrityksen yksilöllisiä tarpeita varten.

“Keväällä 2021, alkaessamme kartoittaa PK-seudulla olevia toimitilavaihtoehtoja tarpeidemme sekä asettamiemme kriteerien pohjalta, VALO Work ja sen tarjoama kokonaisuus kuulosti meille heti sopivimmalta ja etsimältämme. Muotoilimme ja neuvottelimme kevään sekä kesän aikana meidän tarpeisiimme parhaiten vastaavaa tila- ja palvelukokonaisuutta, loppukesästä palaset sitten loksahtivat kohdalleen ja yhteinen taipaleemme käynnistyi”, kuvailee Nokevalin myyntikoordinaattori Lotta Sanneh.

Monipuolista tilojen ja palveluiden käyttöä

Pitkään VALO Workin asiakkaana toimineella Nokevalilla on käytössään vakituinen työhuone, jossa yrityksen työntekijöillä on käytettävinään muun muassa säädettävät sähköpöydät. Kiinteän työhuoneen lisäksi Nokeval käyttää VALOn tiloja varsin monipuolisesti.

“Meillä on käytössämme yksi kiinteä työhuone sekä noin 10 kpl coworking-päiväpassia, jotka on hankittu satunnaisesti VALOssa vieraileville kollegoille. Kiinteän työhuoneemme lisäksi VALO Workin avoimet työtilat ovat aktiivisessa käytössämme ja tarpeen mukaan varaamme neuvotteluhuoneita.”

Monen muun VALO Work asiakkaan tavoin palveluiden löytyminen kätevästi saman katon alta kerää kiitosta myös Sannehilta. Työtilojen lisäksi Nokeval hyödyntää VALOssa myös monia muita palveluita, kuten ravintolaa, hotellimajoitusta ja kokouspalveluita.

“Tapaamisiin ja neuvotteluihin tilaamme luonnollisesti kokoustarjoilut VALOn ravintolasta Bistro ELOsta. Käytämme usein ravintolan palveluja, sillä aamiainen sekä lounastaminen onnistuu kätevästi saman katon alla.”

“Hyödynnämme myös VALO Workin tiloja majoittumisessa. VALOn konsepti, jossa asiakas voi tehdä sekä työpäivän että majoittua sinne yöksi, toimii meidän tapauksessamme täydellisesti. Bonuksena kaiken päälle on pysäköintihalli, jossa on käytännössä aina tilaa.”

“VALOn tilat mahdollistavat myös erilaiset asiakastilaisuudet ja tapahtumat. Olemme viettäneet tiloissa esimerkiksi onnistuneet pikkujoulumme.”

Kokonaisuus kuin kotiin tulisi

Toimiva palvelukokonaisuus ja hyvä sijainti ovatkin asioita, jotka Sanneh haluaa erityisesti nostaa esiin. Helppo sijainti Mannerheimintien varrella mahdollistaa sujuvan liikkumisen sekä keskustan että lentokentän suuntaan.

“VALOn palvelut sekä kokonaisuus vastaavat täydellisesti tarpeisiimme sekä asettamiimme kriteereihin: helppous, kaikki palvelut saatavilla saman katon alta, tyylikkäät tilat, jotka palvelevat moninaisia tarpeitamme, sekä loistava sijainti, josta on helpot kulkuyhteydet kaikkialle.Tänne on helppo tulla.”

Viihtyisiin tiloihin on myös aina mukava tulla töihin ja kutsua asiakkaita erilaisiin tapaamisiin.

“Näemme myös, että VALOn hieno nykyaikainen kokonaisuus tukee myös meidän yritysbrändiämme. VALOlle on mukava kutsua asiakkaita ja myös me työntekijät arvostamme nykyaikaisia työskentelytiloja, jotka mahdollistavat modernit työnteon tavat.”

Tilojen lisäksi erityiskiitoksen keräävät myös tilojen yhteisöllisyys sekä Workin isäntänä työskentelevä Jarkko Asikainen, joka onkin antanut VALOn yhteisöllisille työtiloille tietynlaiset kasvot. Jarkkoon ja hänen työhistoriaansa voit tutustua tarkemmin aiemmin julkaisemastamme jutusta.

“Arvostamme VALOssa asioiden sujuvuutta, yhteisöllisyyttä sekä kaiken tekemisen helppoutta. Erityisen maininnan haluamme antaa Jarkolle, joka on VALOn sydän sekä aina valmis auttamaan, opastamaan hymyssä suin omalla persoonallaan sekä käyttäen luontaista pelisilmäänsä.”

Kun kaikki toimii ja työtiloihin on mukava tulla sekä töihin että tapaamisiin, on myös kotoisa tunnelma taattu.

“Kaiken kaikkiaan: VALOssa homma toimii ja asiakasta palvellaan loistavalla asenteella. Asiakkaana on aina tervetullut olo, kun VALOon saapuu – niin kuin kotiin tulisi!”

Löydä kodikas työtilaratkaisu VALO Workista