VALO Workin asiakaspalvelija Jarkko keräsi kokemusta Euroopan hotelleista

“Valitsin aiemmin työpaikkani niin, että sieltä pääsi helposti mereen ja surffaamaan! Onnekseni myös työpaikat olivat aina mukavia ja viihdyin niissä tosi hyvin.”

0

Jarkko Asikainen on monelle VALO Workin toimitiloissa käyneelle tuttu kasvo. Iloinen ja lämminhenkinen persoona tervehtii Work-jäseniä ja puuhaa ahkerasti kokoajan jotain. Work-lounge pysyy siistinä ja mikäli jollain on jotain ongelmia niin Jarkko rientää auttamaan.

Hotelliala on Jarkolle tuttu jo yli 10 vuoden ajalta. VALOon hän siirtyi Jätkäsaaren Clarion Hotellista, jossa työskenteli vastaanotossa 5 vuotta. Sitä ennen Jarkko työskenteli useassa eri hotellissa ympäri Eurooppaa.

“Valitsin aiemmin työpaikkani niin, että sieltä pääsi helposti mereen ja surffaamaan! Onnekseni myös työpaikat olivat aina mukavia ja viihdyin niissä tosi hyvin.”

“Minua on nuoresta pitäen kiinnostanut eri maiden kulttuurit ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Sitä kautta olen tykännyt aina asiakaspalvelutyöstä. Oli kivaa nähdä minkälainen työkulttuuri ja asiakaspalvelu eri maissa on. Uskon, että siitä on kertynyt paljon oppia myös nykyiseen työhöni.”

VALO Workissa Jarkko toimii Work hostina. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, työtilojen saatavuuden ja kulujen hallintaa, laskutusta, siivousta ja kokouspalveluiden hostaamista.

“Välillä saa käydä auttamassa ravintolaa ja respaakin. Tykkään tästä työstä, koska se on niin monipuolista. Ei tarvi ainakaan yhdellä paikalla istua kokoajan!”

“Tänne Workiin on syntynyt kiva tuttu core-yhteisö. Work-jäseniä sekä omia kollegoita tapaa usein kahvikoneiden ympärillä. On kivaa vaihtaa kuulumisia ja jutella muistakin asioista kuin töistä. Monet katsovat näytöiltä, että mitä kaikkia firmoja täältä löytyy ja on mukava huomata kun määrä kasvaa. Korona-aika on osaltaan vienyt suurempia tapahtumia jäsenten kesken ja toivottavasti niitä päästään tulevaisuudessa järjestämään enemmän!

Lue lisää VALO Workista