Juhannus hotellissa on täynnä suomalaista mökkitunnelmaa

Juhannusta vietetään jälleen 21.-22. kesäkuuta. VALOn juhannus tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuuden suomalaisen mökkitunnelman fiilistelyyn mukavasti hotellissa.

VARAA JUHANNUKSEN HOTELLIYÖT

Keskikesän juhlaa, eli juhannusta vietetään tänä vuonna 21.-22. kesäkuuta. Suomessa juhannusta on ollut usein tapana viettää kesämökillä rantasaunan löylyistä ja hyvästä ruoasta nautiskellen. Joskin myös niin sanottuna kaupunkijuhannus on yleistynyt vuosi vuodelta. Tämä näkyy myös Helsingissä, jossa erilaista juhannuksen aktiviteettitarjontaa on tarjolla vaikka millä mitalla.

Suomalaiseen mökkitunnelmaan on nyt mahdollista heittäytyä myöskin hotellissa! VALOssa mökkifiiliksen takaavat perinteikkäät hirsisaunat, jotka on veistetty käsin Pielavedellä hirrenveistäjä Jaakko Holman toimesta. Hirsisaunat sijaitsevat hotellimme kattotasolla, suositun wellness-alueen yhteydessä. Pehmeiden löylyjen lisäksi kattotasolta on mahdollista ihailla Helsingin kauniita kaupunkimaisemia sekä Ruskeasuon siirtolapuutarhan vehreyttä.

VALOn katetulla sisäpihalla eivät puolestaan kesäsateet häiritse ja Bistro ELOn hiiligrillissä valmistuvat tänäkin vuonna monet juhannusherkut. Mökkifiilis ei VALOssa rajoitu pelkkään saunomiseen, vaan samasta tunnelmasta on mahdollista nauttia myös kotoisissa hotellihuoneissa, tosin ilman hyttysiä, ulkohuussia ja epämukavaa sohvasänkyä.

Molemmat VALOn tiloista löytyvät ravintolat palvelevat asiakkaitamme juhannusviikonloppuna aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kattotasolta löytyy puolestaan Helsingin näyttävimpiin terasseihin lukeutuva VALO Rooftop Terrace, joka on myöskin auki läpi koko viikonlopun.

Tervetuloa viettämään tunnelmallinen mökkijuhannus VALO Hotel & Workiin Helsingin Ruskeasuolle!

Varaa juhannuksen hotelliyöt 25 % alennuksella

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet