Innovatiivinen hotelli ja työtilojen pioneeri VALO nappasi Finland’s Leading Hotel -palkinnon!

Matkailualan Oscarit jaettiin perjantaina 29.9. Georgian Batumissa World Travel Awards -kilpailussa.

0

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa

Suomalainen innovaatio VALO Hotel & Work sai matkailualan tunnustusta arvostetussa World Travel Awards -kilpailussa. Kilpailussa palkitaan maailmanlaajuisesti hotelleja eri kategorioissa. VALOn edustajat Markus Peura ja Viivi Tupamäki noutivat Finland´s Leading Hotel -palkinnon kotiin Georgian Batumissa järjestetystä palkintojenjakotilaisuudesta perjantaina 29.9.2023.

Perinteisesti kilpailussa on palkittu hotelleja tavanomaisemmilla laatukriteereillä, mutta nyt myös matkailualalla tunnustetaan aidosti vastuullisia ja innovatiivisia konsepteja. VALO on saanut juuri tunnustusta vastuullisuudestaan myös kansainvälisen lifestyle-lehti Marie Clairen Sustainability Awards -kilpailussa.

VALO on maailman ensimmäinen hotellin ja toimiston yhdistävä hybridihotelli, jonka konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus. Kaikki hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hotellirakennuksen maksimaalinen käyttö on sekä kannattavaa että myös ekologista, sillä huoneiden käytöstä syntyvät CO2-päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle. Tällä tavalla kiinteistön lämpimät tilat eivät seiso tyhjillään ja hotellissa voidaan saavuttaa yli 100% asteen käyttöaste.

“VALOn konsepti on osoittanut toimivuuteensa hybridityön suosion ja vastuullisuuden kasvaessa. Täällä vieraillessa aistii ainutlaatuisen energisen tunnelman, kun hotelli täyttyy myös toimistovieraista päiväsaikaan. Sen lisäksi, että kaksoiskäyttö on vastuullista, tekee se VALOsta paljon mielenkiintoisemman ja monimuotoisemman paikan viettää aikaa.”, kertoo VALOn toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Mikä on VALO Hotel & Work?

VALO on maailman ensimmäinen hybridihotelli, joka yhdistää hotellin ja toimiston. Konseptin ydin on tilojen kaksoiskäyttö ja muuntojoustavuus, jossa hotellihuoneet voidaan muuttaa päivisin työhuoneiksi. Tilojen maksimaalinen käyttö nostaa kannattavuutta korkeammalla käyttöasteella ja lisää vastuullisuutta, sillä tilojen käytöstä syntyvät päästöt jakautuvat useammalle käyttäjälle. VALO on saanut tunnustusta BREEAM-sertifikaatin, Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa.

Valokuvat medialle

Lisätietoja:

Jarkko Härmälä
CEO
VALO Operator Oy
040 088 2441
valo.fi

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager