VALOn rennossa Bistro ELOssa nautitaan herkullisista vappu- ja äitienpäiväbrunsseista

Toukokuussa juhlitaan vappua ja äitienpäivää maittavilla brunsseilla.

0

Vappu on kevään juhla! Monelle se on aikaa, jolloin rentoudutaan ystävien kanssa ja nautitaan kevään ensimmäinen piknik puistossa. Tämä perinteikäs työväen ja opiskelijoiden juhla alkaa vappuaattona 30. huhtikuuta ja huipentuu vappupäivään 1.5. Vappu todellakin näkyy ja kuuluu Helsingissä!

VALO Hotel & Workissa on vappuna upea hotellitarjous. Hotelliyöt ovat huimassa -20% vappualessa! Kannattaa myös varata pääsy suositulle sauna- ja allasosastollemme Helsingin kattojen ylle.

VARAA HOTELLIYÖ

VALOn ravintolassa, rennossa skandityylisessä Bistro ELOssa nautitaan toukokuussa ihanista brunsseista. Maittavat brunssit ovat tarjolla niin vappuna 1.5. kuin äitienpäivänä 12.5. Brunssit sisältävät huolella valittuja kotimaisia makuja.

Bistro ELO on pohjoismainen kala- ja kasvispainoitteinen ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. ELOn herkullisista annoksista saavat nauttia myös VALOn kokousvieraat. Leppoisa tunnelma, kotimaiset maut ja ”vähemmän on enemmän” -ajattelu kuvastavat hyvin ELOn palvelua.

VAPPUBRUNSSI

Bistro ELOn vappubrunssilla on tarjolla herkullinen valikoima kylmiä alkuruokia, lämpimiä pääruokia sekä loistavat jälkkärit! Simaa ja munkkia unohtamatta!

VARAA PÖYTÄ

ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI

Sunnuntaina 12.5. Bistro ELOssa juhlitaan äitienpäivää koko perheen kesken. Tarjolla on ihana kattaus täynnä pohjoismaisia makuja ja kauden parhaita raaka-aineita.

VARAA PÖYTÄ