VAPPU 2024 HOTELLITARJOUS VARATTAVISSA 1.5.2024 ASTI

Hotelliyö & hirsisauna vappuna -20%

Vietä vappu 2024 VALO Hotel Helsingissä tarjoushintaan! Nauti keväisestä Helsingistä, sauno kattokerroksemme hirsisaunoissa ja nuku hyvin. Vappuna ravintolassamme Bistro ELOssa nautitaan herkullista vappubrunssia!

Rentouttava vappu on näillä taattu.

Varaa koodilla PROVAPPU24
Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Hotellitarjous: vappu 2024 Helsingissä

Vietä vappu mukavasti VALO Hotel Helsingissä. Varaa hotelliyö huimalla -20 % vappualella! Varaa nyt kampanjakoodilla PROVAPPU24. Koodi on hyödynnettävissä 1.5.2024 asti.

KAMPANJA

  • 20 % erityisale hotelliöille 26.4. – 1.5.2024 päivän alimmasta joustavasta majoitushinnasta koodilla PROVAPPU24
  • Majoitus sisältää aamiaisen, pääsyn wellness-alueelle ja pullon kuohuviiniä
  • Lapset (alle 12v. max 2 lasta/huone) yöpyvät ilmaiseksi vanhemman kanssa Comfort ja Deluxe huoneissa
  • Lapset ruokailevat maksutta Bistro ELOssa valitessaan listalta lasten annoksen ja varaamalla pöydän etukäteen. Mainitse pöytävarauksen yhteydessä koodi PROVAPPU24.
    • Etu koskee alle 12-vuotiaita
    • Etu tarjotaan, kun vähintään yksi perheen vanhempi ruokailee ja maksaa ravintolan pääruoka-annoksen. Yhtä aikuista kohden max 2 lasta

Kampanja on varattavissa vain netissä. Paketti ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin. Lasten ruokailuetu on saatavilla Bistro ELOn aukioloaikojen mukaisesti. Lasten ruokailuetua ei voi yhdistää muihin ravintolaetuihin.

Kaikkiin kampanjakoodilla PROVAPPU24 varattuihin hotelliöihin sisältyy hotelliaamiainen, wifi & pullo kuohuviiniä. Varaus on peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja vegaaneille.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi

Vappuaaton livemusa-ilta SUOssa!

30.4. klo 21

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan livemusiikin pariin tunnelmalliseen Lounge & Bar SUOhon. Vappuaattona esiintyjänä Los Precisos!

Tutustu SUOhon

Vappusauna VALOssa

Varaa pääsy VALOn huippusuositulle sauna- ja allasosastolle. Wellness-alueemme on auki myös vaikka et majoittuisikaan meillä!

VARAa sauna

Vappubrunssi ELOssa!

1.5. klo 13-15, 48 €/hlö

Bistro ELOssa on tarjolla keväinen ja herkullinen vappubrunssi tänäkin vuonna! Vappubrunssista löydät kaiken mitä tarvitset aurinkoiselle piknikille, tällä kertaa sisätiloissa, nautittavaksi.

Katso menu ja varaa pöytä