Ystävänpäivät VALOssa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Tunnelmallinen ystävänpäivä Helsingissä

VALOssa juhlistetaan ystävänpäivää koko viikon  9. – 17.2. ajan ja tarjolla on useita eri paketteja työn, hotelliloman & herkullisen ruoan merkeissä! Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta ystäviesi ja rakkaimpiesi kanssa. Meillä riittää tekemistä!

Hotellipaketit ystävänpäivänä

naiset-jalat-hotellihuone-valohotelwork

Ystävänpäiväillallinen ja hotelliyö VALOssa

VALOssa ystävänpäivä on koko viikon ajan 9.-17.2! Täällä nautit maukkaat ystävänpäivän dinnerit & cocktailit, rentoudut kattoterassin hirsisaunoissa ja nukut parhaat yöunet ikinä. Päälle saat vielä aamiaisen kaikilla herkuilla.

LUE LISÄÄ JA VARAA
hotellihuone-keskustelu-pariskunta-valohotelwork

Workcation VALOssa

Vietä täydellinen työpäivä ja hotelliyö VALOssa! Ystävänpäivä sijoittuu tietenkin keskelle viikkoa, joten miksi et ottaisi siitä kaikkea irti? Tule työskentelemään VALOn viihtyisiin työtiloihin ja vietä rentouttava hotelliyö kotoisassa huoneessamme. Päälle vielä kuntosali ja upeat hirsisaunat!

LUE LISÄÄ JA VARAA
Kuohuvaa_kuohuviini_skumppa_sänky

Staycation VALOssa

Staycation-paketti sisältää yön hotellissa, pääsyn suositulle wellness-alueellemme, pullon kuohuviiniä,15 % alennuksen Bistro ELOn illallislistalta sekä myöhäisen uloskirjautumisen.

LUE LISÄÄ JA VARAA
aamiainen kesä hotelli helsinki

Ystävänpäivän aamiainen kahdelle

Mikä oiskaan mukavampaa kun nauttia maittava hotelliaamiainen ystävänpäivänä? Tarjoamme aamiaisen kahdelle nyt yhden hinnalla ystäväviikon ajan!

valohotelwork-valopiha-kaksi-miesta-valohotelwork

Maailman paras työpäivä kahdelle

Yllätä kollegasi ja nappaa päiväpassi VALOn ihaniin työtiloihin päiväksi! Aamulla aamupuuro (3€) Bistro ELOsta, työpäivä inspiroivassa ympäristössä ja lopuksi rentoutumaan porealtaaseen ja hirsisaunoihin.

Ystävänpäivä Bistro ELOssa

VALOn ravintolassa Bistro ELOssa tarjoillaan maistuva ystävänpäivän illallinen ja ystävänpäivän aamiainen, jotka ovat tarjolla 9. – 17.2. Ystävänpäiväaamiaista nautitaan kaksi yhden hinnalla koko viikon ajan ja herkullinen ystävänpäivämenu on 55 €/hlö. Tarjolla on myös paljon vegaanisia vaihtoehtoja!

Tutustu Bistro ELOon

Ystävänpäivän illallinen 55 €/hlö

Nauti maittava ystävänpäivämenu Bistro ELOssa, joka on tarjolla 9. – 17.2.2024.

Lue lisää ja varaa pöytä!

Hotelli- ja ravintolalahjakortit

Lahjakortit ovat loistava tapa ilahduttaa puolisoa tai muuta lähimmäistä! VALOn lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella. Valikoimastamme löydät myös lahjakortit vapaasti valittavilla summilla.

TUTUSTU LAHJAKORTTEIHIN

Luettavaa

hiihtoloma-valohotelwork

Tietopankki

Hiihtoloma 2024 – Mitä tehdä hiihtolomalla Helsingissä?

Jokainen Suomalainen tietää sen tunteen kun kaamos kiukuttaa ja mieli on apea. Tuon pimeän ja harmaan ajanjakson perään hiihtoloma saa elämän taas tuntumaan elämisen arvoiselta. Ota siitä täydellä teholla kaikki irti! Tässä meidän vinkit tulevaan hiihtolomakauteen! 🙂

Workcation & Staycation

Tietopankki

Workcation & Staycation – 9 kysytyintä kysymystä

Suomeenkin on viime aikoina rantautuneet englannin kielestä muovautuneet termit “workcation” sekä “staycation”. Nämä molemmat viittaavat lomailuun, mutta ne tarkoittavat kuitenkin eri asioita. Tässä artikkelissa pureudumme nyt workcationiin ja staycationiin ja vastaamme yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin näihin aiheisiin liittyen.

Kaksi naista Helsingin juhlaviikot -tapahtumassa kesällä 2023

Nähtävyydet, Tietopankki

Helsingin nähtävyydet -Missä Helsingissä kannattaa käydä?

Helsingin lumoava merenrantamiljöö yhdistyy kaupungin sykkeeseen, tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin kulttuurinnälkäisille matkailijoille kuin kaupunkiseikkailuja kaipaaville. Tutustu tämän artikkelin avulla tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa yhdistyvät perinteikkyys sekä moderni nykyaikaisuus.