Ystävänpäivät VALOssa

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Tunnelmallinen ystävänpäivä Helsingissä

VALOssa juhlistetaan ystävänpäivää koko viikon  9. – 17.2. ajan ja tarjolla on useita eri paketteja työn, hotelliloman & herkullisen ruoan merkeissä! Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta ystäviesi ja rakkaimpiesi kanssa. Meillä riittää tekemistä!

Hotellipaketit ystävänpäivänä

Hotellihuone

Ystävänpäiväillallinen ja hotelliyö VALOssa

VALOssa ystävänpäivä on koko viikon ajan 9.-17.2! Täällä nautit maukkaat ystävänpäivän dinnerit & cocktailit, rentoudut kattoterassin hirsisaunoissa ja nukut parhaat yöunet ikinä. Päälle saat vielä aamiaisen kaikilla herkuilla.

LUE LISÄÄ JA VARAA
hotellihuone-keskustelu-pariskunta-valohotelwork

Workcation VALOssa

Vietä täydellinen työpäivä ja hotelliyö VALOssa! Ystävänpäivä sijoittuu tietenkin keskelle viikkoa, joten miksi et ottaisi siitä kaikkea irti? Tule työskentelemään VALOn viihtyisiin työtiloihin ja vietä rentouttava hotelliyö kotoisassa huoneessamme. Päälle vielä kuntosali ja upeat hirsisaunat!

LUE LISÄÄ JA VARAA
Kuohuvaa_kuohuviini_skumppa_sänky

Staycation VALOssa

Staycation-paketti sisältää yön hotellissa, pääsyn suositulle wellness-alueellemme, pullon kuohuviiniä,15 % alennuksen Bistro ELOn illallislistalta sekä myöhäisen uloskirjautumisen.

LUE LISÄÄ JA VARAA
aamiainen kesä hotelli helsinki

Ystävänpäivän aamiainen kahdelle

Mikä oiskaan mukavampaa kun nauttia maittava hotelliaamiainen ystävänpäivänä? Tarjoamme aamiaisen kahdelle nyt yhden hinnalla ystäväviikon ajan!

valohotelwork-valopiha-kaksi-miesta-valohotelwork

Maailman paras työpäivä kahdelle

Yllätä kollegasi ja nappaa päiväpassi VALOn ihaniin työtiloihin päiväksi! Aamulla aamupuuro (3€) Bistro ELOsta, työpäivä inspiroivassa ympäristössä ja lopuksi rentoutumaan porealtaaseen ja hirsisaunoihin.

Ystävänpäivä Bistro ELOssa

VALOn ravintolassa Bistro ELOssa tarjoillaan maistuva ystävänpäivän illallinen ja ystävänpäivän aamiainen, jotka ovat tarjolla 9. – 17.2. Ystävänpäiväaamiaista nautitaan kaksi yhden hinnalla koko viikon ajan ja herkullinen ystävänpäivämenu on 55 €/hlö. Tarjolla on myös paljon vegaanisia vaihtoehtoja!

Tutustu Bistro ELOon

Ystävänpäivän illallinen 55 €/hlö

Nauti maittava ystävänpäivämenu Bistro ELOssa, joka on tarjolla 9. – 17.2.2024.

Lue lisää ja varaa pöytä!

Hotelli- ja ravintolalahjakortit

Lahjakortit ovat loistava tapa ilahduttaa puolisoa tai muuta lähimmäistä! VALOn lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella. Valikoimastamme löydät myös lahjakortit vapaasti valittavilla summilla.

TUTUSTU LAHJAKORTTEIHIN

Luettavaa

Helsinki raitiovaunu

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu 2024

Me suomalaisethan rakastamme sitä, kun pääsemme ottamaan mittaa rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Tässä piileekin maaottelun hienous! Koska urheilijat panevat kentällä varmasti parastaan, myös kannustuksen on syytä onnistua. Tänä vuonna saamme kotikenttäedun ja pääsemme kannustamaan joukkojamme Helsinkiin joten otetaanhan siitä kaikki saatavamme irti!

Helsinki

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

PMMP – KOKO SHOW Olympiastadionilla

Tänä kesänä Hotelli VALOn lähialueella tapahtuu jälleen jotain erityistä, kun PMMP ottaa haltuunsa Helsingin legendaarisen Olympiastadionin! Kyllä, kuulitte oikein, PMMP tekee paluun! Stadionkeikkaa odotellessa voisimme hieman perehtyä PMMP:hen ja siihen, miksi tämä odotettu paluukeikka on niin merkittävä suomalaisen musiikin näkökulmasta. Hyppää mukaan fiilistelemään!

Kolme naista kuvattuna Flow Festivaleilla

Kesä, Tapahtumat, Tietopankki

Flow festival 2024

Kesä on Helsingissä aina täynnä elämää, mutta mikään ei vedä vertoja Flow Festivalin tuomalle energialle. Vuosi toisensa jälkeen tämä ikoninen festivaali houkuttelee musiikin, taiteen ja kulttuurin ystäviä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Flow Festival 2024 on kokemus, joka on koettava itse. Valmistaudu siis uppoutumaan festivaalihumuun ja kokemaan Helsingin kesä parhaimmillaan.