Aidosti joustavat työtilat, joustavalla sopimuksella

VALO:ssa koko kiinteistö on kaikkien asiakkaiden käytössä yritykseen katsomatta. Näin vähennetään toimitilojen tyhjiä neliöitä ja ilmastotaakkaa.

0

Miten VALO Work toimii?
Toisin kuin perinteisessä toimistohotellissa, joissa yrityksille vuokrataan kokonaisia kerroksia tai toimistoja, VALO:ssa koko kiinteistö on kaikkien VALO Work -jäsenten käytössä yritykseen katsomatta. Älykkäät työhuoneet otetaan omaan käyttöön aina tarpeen mukaan ja fiksu järjestelmämme ohjaa työkaverit vierekkäisiin huoneisiin – se tuntuu kuin firman omalta kodilta. Näin jokainen työntekijä saa oman työhuoneen, mutta laskua kertyy vain silloin kun huoneita käyttävät omat työntekijät. Kaikki hoituu vaivattoman automaattisesti VALO:n sovelluksesta.

Tilat, joista laskutetaan vain käytön mukaan
Samalla kun yritys tekee sopimuksen VALO:n toimitiloista, jokainen työntekijä saa oman henkilökohtaisen jäsenyyden, joka sopii parhaiten heidän tarpeeseensa. Jäsenyys määräytyy sen mukaan, kuinka paljon VALO:ssa vietetään aikaa. Joustojäsenyys (50 €/kk) on täydellinen toimiston “satunnaiselle pistäytyjälle”, sillä tilojen käytöstä laskutetaan vain niiltä päiviltä, joina hän saapuu paikalle. Täysjäsenyys (400 €/kk) taas kattaa tilojen käytön kaikkina kuukauden päivinä. Eikä hätää, jos tarve muuttuu, jäsenyys muuttuu hetkessä sen mukana. Yrityksen VALO:n sopimuksessa tai jäsenyyksissä ei ole irtisanomisaikoja eikä takuuvuokria.

Konehuoneessa piilee ratkaisuja ilmastokriisiin ja nopeaan muutostahtiin
Päällipuolin VALO vaikuttaa varsin tavalliselta, vaikkakin harvinaisen viihtyisältä, toimitilalta. Mutta konehuoneeseen on kätketty ratkaisuja ilmastokriisiin. VALO on nimittäin toimitilan lisäksi hotelli. Me toimme yhteen toimiston ja hotellin, sillä ne hyödyntävät lähes identtisiä tiloja, mutta ovat käytössä vastakkaisina vuorokauden aikoina. Lopputuloksena on talo, joka on aina käytössä. Kaikki VALO:n huoneet voivat olla sekä peritavallisia hotellihuoneita, että erityisen viihtyisiä työhuoneita. Monikäyttö on kätketty konehuoneeseen, ja toimiston arjessa se näkyy vain ainutlaatuisen tasokkaana palveluna ja kauniina tiloina. Ja tottakai siinä, että meille on todella helppo jäädä yöksi.