Toimistohotelli Helsinki -Kokous- ja työtilat

Tässä artikkelissa keskitymme toimistohotelleihin sekä Helsingissä tarjolla oleviin kokous- ja työtiloihin. Tutustamme erilaisiin vaihtoehtoihin, palveluihin ja etuihin, joita nämä modernit työtilat tarjoavat niin paikallisille yrityksille kuin vierailijoillekin.

0

Toimistohotelli Helsinki -Kokous- ja työtilat

Tervetuloa Helsinkiin, Suomen pääkaupunkiin, joka tunnetaan elinvoimaisesta liike-elämästään ja innovatiivisesta työympäristöstään.

Toimistohotellit tarjoavat joustavia ja inspiroivia työskentelymahdollisuuksia ja ne ovatkin nostaneet valtavasti suosiotaan viime vuosina, etenkin pääkaupunkiseudulla. Olipa kyseessä sitten etätyöpäivä, suuri konferenssi tai yksittäinen neuvottelu, toimistohotelli tarjoaa useita nykypäivän työskentelytarpeita vastaavia tilavaihtoehtoja.

Tässä artikkelissa keskitymme toimistohotelleihin sekä tarjolla oleviin kokous- ja työtiloihin. Tutustamme erilaisiin vaihtoehtoihin, palveluihin ja etuihin, joita nämä modernit työtilat tarjoavat niin paikallisille yrityksille kuin vierailijoillekin.

 

Mitä tarkoittaa toimistohotelli?

Toimistohotelli on moderni ja joustava työtilakonsepti, joka tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille väliaikaisia sekä eri tilanteisiin soveltuvia majoitus- ja toimitiloja.

Toimistohotellit mahdollistavat inspiroivan ja ammattimaisen ympäristön, joka tukee monentyyppistä työskentelyä. Tällaisia tiloja voivat olla esimerkiksi yksittäiset työpisteet, kokoushuoneet, neuvottelutilat tai jopa pysyvät toimistohuoneet. Työtiloja voi vuokrata sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti.

Toimistohotellit tarjoavat erilaisia palveluita jokaisen työntekijän yksilöllisistä tarpeista riippuen. Työtilojen lisäksi toimistohotelli tarjoaa hotelleille tyypillisiä majoitus- ja ravintolapalveluita.

 

Kokoustilat Helsinki

Kokoukset ovat olennainen osa liike-elämää ja tämän vuoksi hyvin suunnitellut kokoustilat ovatkin äärimmäisen tärkeitä. Kokoustilat tarjoavat paikan, jossa eri alojen ammattilaiset voivat kokoontua tärkeiden tapaamisten, neuvottelujen, seminaarien tai vaikka työpajojen merkeissä.

Laadukkaat kokoustilat tarjoavat usein modernit laitteet, nopean internet-yhteyden sekä mukavat istuimet ja toiminnalliset kalusteet, jotka tukevat tehokasta työskentelyä ja viestintää.

Helsingissä sijaitseva VALO Hotel&Work tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia kokoustiloja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Kokoustilojen varustustasot vaihtelevat eri huoneiden ja tilojen välillä. Kokoustilat ovat varustettuja nykyaikaisilla laitteilla ja viihtyisällä sisustuksella. Tiloja voi vuokrata sekä lyhytaikaisiin että pitkäaikaisiin tarpeisiin.

 

Edulliset kokoustilat Helsingissä -Pieni kokoustila tai työhuone

Siinä missä suuremmatkin työtilat, myös pienet kokoustilat ja työhuoneet tarjoavat viihtyisän ympäristön tiimityöskentelyyn, neuvotteluihin sekä luovaan ajatteluun. Tällaiset tilat ovat suosittuja sekä paikallisten yrittäjien että liikematkustajien keskuudessa.

Pienet kokoustilat ja työhuoneet ovat usein varustettu perustarvikkeilla, kuten nopealla internet-yhteydellä ja kokoustamiseen suunnitellulla kalustuksella.

Helsingissä sijaitsevan VALO Workin yhden hengen edullinen työhuone sisältää laadukkaan työtuolin ja -pöydän, täydellisen hiljaisuuden, suuren näytön sekä paljon luonnonvaloa. Palvelun joustavuus tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sille, joka kaipaa kohtuuhintaista ja kätevää kokous- tai työskentelytilaa Helsingistä.

 

 

Työtilat Helsinki -Vuokraa työtila päiväksi

Kun tarvitset tilaa työskentelyä tai kokousta varten vain lyhyeksi aikaa, päiväksi vuokrattavat työtilat ovat erinomainen vaihtoehto. Nämä tilat tarjoavat jmahdollisuuden ammattimaiseen, omien tarpeiden mukaiseen työskentelyyn ilman pitkäaikaista vuokrasitoumusta.

VALO tarjoaa asiakkailleen 6 erilaista päiväpaassimahdollisuutta (hinnat €/pv):

Coworking-tilat: 20 €
Coworking-tilat + 1-2 hlö työhuone: 39 €/1-2 hlö
Coworking-tilat + 3 hlö sohvaneukkari: 39 €/1-3 hlö
Coworking-tilat + 4 hlö työhuone: 79 €/1-4 hlö
Coworking-tilat + 5 hlö sohvaneukkari: 79 €/1-5 hlö
Coworking-tilat + 6 hlö tiimityötila: 99 €/1-6 hlö
Saatavilla on myös sarjalippuja (min. 10 kpl erissä). Kattavammin näistä vaihtoehdoista pääset lukemaan täältä.

Coworking Helsinki -Mikä on coworking tila?

Coworking-tilat ovat jaettuja työympäristöjä, joissa useat ammattilaiset ja yritykset voivat työskennellä yhdessä samassa tilassa. Tämän tyyppiset työskentelytilat ovat suosittuja erityisesti etätyötä tekevien keskuudessa.

Regusin artikkelissa on kerrottu hyvin: “Coworking-tilat ovat erinomaisia vaihtoehtoja yksityisille freelancereille, yrittäjille ja suuremmillekin yrityksille. Coworking-toimistotila on avoin ympäristö, jossa ihmiset voivat työskennellä yhdessä muiden eri alojen ammattilaisten kanssa. Nämä tilat tarjoavat samat mukavuudet kuin perinteisetkin toimistot, mutta lisäetuna saa joustavuutta työskentelyyn. Coworking-tiloja on saatavilla monentyyppisillä varustuksilla -perusmukavuuksista täyden palvelun toimistotiloihin.”

Erityyppiset Coworking-tilat tarjoavat siis omanlaisia palveluita ja mukavuuksia. Siinä missä toisessa huoneessa panostetaan rentoon ja vapaaseen työskentelyyn, toisessa annetaan mahdollisuus hiljaiseen ja rauhalliseen keskittymiseen.
Mikäli etsit inspiroivaa ja tehokasta työympäristöä ilman pitäaikaista vuokrasitoutumista, tutustu tarkemmin VALO:n Coworking-tiloihin.

 

Työntekijöitä työskentelemässä ja kahvittelemassa VALO Workin Coworking-tiloissa Helsingin Ruskeasuolla

Ilmainen työtila Helsingistä

Ilmaiset ja edulliset työtilat ovat Helsingissä kysyttyjä, sillä ovathan ne arvokas resurssi monille freelancereille ja yrittäjille.

Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva VALO tarjoaa nyt jokaiselle uudelle rekisteröityneelle käyttäjälle yhden ilmaisen työpäivän VALOn pienessä työhuoneessa sekä coworking-tiloissa.

Tähän pakettiin sisältyy ilmainen kahvi, tee sekä vesi. Nälän yllättäessä VALOn alakerrasta löytyy myös skandityylinen, kasvis- ja kalapainotteista ruokaa tarjoava Bistro ELO.

Nyt kannattaa siis liittyä VALO web app-käyttäjäksi!

Kampanjan tarkemmat ehdot löytyvät täältä.

Toimistohotellin edut

Toimistohotellit tarjoavat useita etuja. Ensinnäkin ne tarjoavat joustavan työskentelyratkaisun, sillä voit vuokrata tilan tunti- tai päiväperusteisesti ilman pitkäaikaista sopimusta.

DropDeskin artikkelissa kiteytetään hyvin: “Coworking-tilat tarjoavat perinteisten toimistojen mukaiset mukavuudet sekä paljon muuta. Yksi suurimmista eroista on joustavuus, sillä sen ansiosta sinun ei tarvitse tehdä pitkäaikaista vuokrasopimusta.”

Toimistohotelli sopii siis erinomaisesti sekä pitkä- että lyhytaikaiseksi työtilaksi esimerkiksi asiakaskokouksia, neuvotteluja tai projektitöitä varten.

VALO toimistohotelli tarjoaa monia mukavuuksia, kuten ammattimaisen työympäristön, nopean internet-yhteyden, laadukkaat laitteet, modernit tilat ja huonekalut, ravintolapalvelut sekä Wellness-alueen työpäivän jälkeistä rentoutumista varten.

Toimistohotellin tilat antavat mahdollisuuden verkostoitua muiden eri alojenkin ammattilaisten kanssa.

 

Toimisto Helsinki

 

Kokouspaketti Helsinki

Kokouspaketit tarjoavat kätevän ja kattavan ratkaisun kokousten järjestämiseen. Nämä paketit sisältävät tyypillisesti kokoustilan käytön, tarjoilut ja tarvittavat tekniset välineet, kuten projektorin ja äänentoistolaitteet.

VALOlla on tarjolla useita erilaisia valmiiksi räätälöityjä kokouspaketteja, kuten aamiaiskokous, lounaskokous, iltapäiväkokous, puolen päivän kokous ja koko päivän kokous. Näiden pakettien kattavuuden, hinnan sekä laskurin löydät täältä.

Kokouspakettien avulla voit siis itse keskittyä olennaiseen, eli kokouksen sisältöön, ja jättää käytännön järjestelyt ammattilaisten huoleksi.

 

 

Podcast-studio Helsinki

Podcast-studiot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet äänisisällön tuottamiseen ja ovat oiva ratkaisu kaikille niille, jotka haluavat parantaa podcastinsa äänenlaatua tai aloittaa matalalla kynnyksellä omaa uutta podcastia.

Podcast-studiot ovat varustettuja laadukkailla mikrofoneilla, äänityslaitteistoilla, sekä äänieristyksellä, jotka yhdessä mahdollistavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Podcast-studioita voi tyypillisesti vuokrata tunti- tai päiväperusteisesti. Tämä mahdollistaa podcastin tekemisen ilman omia kalliita laitteita ja siihen soveltuvaa tilaa. Tarvitset studiolle mukaan vain oman muistikortin tai tietokoneen äänitiedoston tallentamista varten.

VALOn Podcast Studion voit varata täältä

 

.Podcastin äänitystä VALO Hotel & Workin podcast studiossa Helsingin Ruskeasuolla

Etätyötila Helsinki

Yritykset ympäri maailman pyrkivät yhä joustavampaan ja ketterämpään työskentelyyn, joten etätöiden suosio on kasvanut viime vuosina maailmanlaajuisesti merkittävästi.

Etätyötilat tarjoavat ammattimaisen työympäristön, joka on suunniteltu erityisesti etätöiden tekemistä varten. Nämä tilat ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka haluavat vaihtelua kotona työskentelyyn tai tarvitsevat hiljaisen paikan keskittyäkseen.

VALO tarjoaa useita erilaisia etätyömahdollisuuksia asiakkaan tarpeista ja budjetista riippuen. Etätöiden yleistyttyä Coworking-tilojen kysyntä on kasvanut. Nämä tilat mahdollistavat laadukkaan työskentelyn sekä luovat yhteisöllisen ympäristön, jossa uudet tuttavuudet voivat tarjota inspiraatiota ja avata jopa uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.

 

Lähteet

DropDesk

Regus

VALO Work

VALO Coworking

Joustavat työtilat

Kokouspaketti

Kampanja