Hybridihotelli VALO valtion yhteishankintayksikkö Hanselin sopimustoimittajaksi

Työtilat ja hotellin yhdistävä VALO on Hanselin majoitus- ja kokouskumppani.

0

VALO Hotel & Work on valtion yhteishankintayksikkö Hanselin sopimustoimittaja. Sopimustoimittajuus sisältää majoituskumppanuuden vuoden 2024 loppuun asti ja kokouskumppanuuden 2024-2026.

Hansel painottaa yhteishankinnoissa laajasti vastuullisuuden eri osa-alueita. VALOssa vastuullisuus on viety pitkälle aina rakentamisesta materiaalivalintoihin ja arjen tekoihin asti. VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin ainutlaatuisella tavalla. Kaikki tilat voidaan muuttaa hotellitiloista toimistotiloiksi. Tilojen monipuolinen käyttö nostaa hotelli- ja toimistotilojen käyttöastetta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä asiakasta kohden.

Majoitusten, kokousten & tapahtumien yhdistäminen VALOssa on sujuvaa ja huoletonta. Saman katon alta löytyy kaikki tarvittava; kodikas hotelli-, toimisto-, kokous- ja tapahtumatilat, ravintolat ja kattokerroksen upea wellness-alue.

VALOn sijainti Helsingin Ruskeasuolla Mannerheimintien varrella takaa kätevän liikkumisen. Saapuminen ja lähteminen on helppoa ilman Helsingin keskustan ruuhkia. Sujuvan saapumisen varmistaa 155 paikkainen pysäköintihalli sekä vieressä sijaitsevat ratikka- ja bussipysäkki.

Lue lisää VALOn yrityspalveluista

Mikä on VALO?

VALO Hotel & Work on moderni, monikäyttöinen hotelli- ja työtilakonsepti, joka yhdistää majoituksen ja työskentelyn ainutlaatuisella tavalla. Ensimmäinen VALO avattiin syksyllä 2020 Helsingissä. VALOssa on 422 huonetta, jotka ovat päivisin työhuoneina ja muuttuvat yöksi hotellihuoneiksi. Konseptin ydin on laaja palvelutarjonta, tilojen monipuolinen käyttö & muuntojoustavuus.

Kansainvälisesti laajaa kiinnostusta herättänyt VALO on saanut tunnustusta mm. Marie Claire UK:n vastuullisuuskilpailun, BREEAM-sertifikaatin, Sustainable Travel Finland -sertifikaatin ja Green Key -sertifikaatin muodossa. VALO on valittu myös Suomen johtavaksi hotelliksi kahtena vuonna peräkkäin World Travel Awards -gaalassa.