Valokeilassa: Sisäilmacenter haluaa erottautua markkinasta toimitilavalinnalla

“Haluamme tarjota meidän työntekijöille uniikit olosuhteet työntekoon”, kertoo Sisäilmacenterin omistaja Joona Hiltunen.

0

Joona Hiltunen, helsinkiläinen “tuplayrittäjä, on yksi Sisäilmacenterin omistajista. Sisäilmacenter tekee omakoti- ja rivitaloihin älykkäitä ilmanvaihtosaneerauksia. Yritys muutti toimitilansa VALOon syksyllä 2023.

“Törmäsin kesällä 2023 somessa VALOon ensimmäistä kertaa. Googlailun, vierailun ja testipäivän tuloksena kiinnostuimme lisää tästä ”erilaisesta” toimistoratkaisusta.”

VALOssa Sisäilmacenterin hallinnon porukka käyttää työtiloinaan pientä työhuonetta, tiimityötilaa ja coworking-tiloja joustavasti tarpeen mukaan. Suurempiin palavereihin varataan isommat kokoustilat ja jos tarvetta on useammalle huoneelle niin ne varataan näppärästi appista. Kehuja saavat myös rentoutumismahdollisuudet, saavutettavuus ja pysäköinti.

“VALOn sijainti, helppous ja loistavat puitteet sopivat meidän tarpeisiin. Haluamme myös tarjota meidän työntekijöille uniikit olosuhteet työntekoon. “

“Täällä työskennellessä parasta on erityisesti saavutettavuus. Tänne meidän työntekijöiden on tosi helppo tulla. Lisäksi hienoa on nykyaikaiset tilat ja tietenkin sauna ja sali. Välillä aloitamme päivän yhdessä salin ja saunan merkeissä!”

Joona on myös miettinyt paljon, että yritysten olisi hyvä investoida toimitiloihin rekrytoinnin näkökulmasta. Työnteon muuttuessa myös tilojen täytyy mukautua.

“Suosittelen VALO Workia yrityksille, jotka haluaa tarjota itselleen ja työntekijöilleen nykyaikaiset toimitilat kaikilla herkuilla. Uskon, että moni ei tiedäkään että VALOn saa muovattua myös yrityksille, jotka eivät olisi koskaan osanneet ajatella toimintaansa ”toimistohotellissa”. Myös me aluksi mietimme, että miten me saisimme yhdistettyä logistiikan, varaston ja toimiston VALOon. Niin se vain onnistui kun tahtoa riitti.”

  • Joel Hirviniemi

  • Marketing Manager