Vinkit onnistuneeseen hybridityöpäivään

Minkälainen on onnistunut työpäivä? Mitä hyvä työpäivä pitää sisällään? Minkälainen olisi sinun unelmien työpäivä?Listasimme vinkit onnistuneeseen hybridityöpäivään VALO Workin toimitiloissa!

0

Minkälainen on onnistunut työpäivä, entäs hybridityöpäivä? Minkälainen olisi sinun unelmien työpäivä?

Näitä edellä mainittuja asioita pohtii varmasti melkein jokainen työssäkäyvä ihminen. Jos lähdetään liikkeelle asioista joihin voi itse vaikuttaa, niin yksi on selkeästi toimitilavalinta. Toimitilan tulee joustaa hybridityössä.

Listasimme tähän vinkit hybridityöpäivään VALO Workin toimitiloissa!

  • VALOssa työpäivän voi aloittaa energisesti avantoon pulahtamalla tai kuntosalitreenillä. Hirsisaunat ovat tähän lisättynä selkeä plussa.
  • Työtilaa voi vaihtaa päivän aikana useaan kertaan tai tulla vain piipahtamaan! VALOn työtilat ovat suunniteltu erilaisia työtehtäviä ajatellen -etänä tai livenä. Maksat tiloista vain käytön mukaan.
  • Hyss! VALOn tilat ovat erittäin hyvin äänieristettyjä. Jos haluat keskittyä täysin omassa rauhassa, voit käyttää yksityistä työhuonetta! Työhuoneen voit varata itselle sopivaksi ajaksi ja sieltä löydät kahvit, teet ja yksityisen wc:n ja suihkun.
  • Monelle työpäivän paras hetki saattaa olla lounastauko. Bistro ELOn lounaalla et tule pettymään. ELO sijaitsee VALOn ensimmäisessä kerroksessa.
  • VALOn yhteisöllisissä toimitiloissa (lue kahvikoneen vieressä) tapaat eri alojen edustajia ja verkostoidut halutessasi. Kahvi on myös hyvin laadukasta ja sitä on useita vaihtoehtoja!
  • Mikäli tapaat vieraita työpäiväsi aikana, niin sinun ei tarvitse arpoa tapaamispaikkaa! VALO toimii loistavana kohtaamispaikkana. Voit varata neuvottelu ja kokoustilat näppärästi netistä! Esimerkiksi kokoustila Naavassa viihtyy arvokkaammatkin vieraat.
  • Loistavien studiotilojen avulla striimaat tapahtumasi tai kokouksesi helposti työntekijöillesi, asiakkaillesi ja muille sidosryhmille.
  • Ja lopuksi! Jos vapaa-ajan suunnitelmat ovat auki työpäivän jälkeen, niin voit nauttia VALOn palvelutarjoamasta varaamalla hotelliyön, ravintolaillallisen tai siirtyä after workeille Bar SUOhon.

Tutustu työtiloihin